Închide meniul
Video

Florin Bratu şi Ion Crăciunescu au condamnat gestul lui Octavian Popescu: „Frustrare!” / „Nesăbuit! Nu ai cum să te superi pe tricoul echipei naționale”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 iunie 2022, 18:45

Edi Iordănescu a sărit în apărarea lui Octavian Popescu

Antena Sport

Florin Bratu şi Ion Crăciunescu au condamnat gestul lui Octavian Popescu. Selecţionerul naţionalei de tineret a României a spus că, pe viitor, „perla” lui Gigi Becali de la FCSB trebuie să atentă la astfel de gesturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe de altă parte, şi Ion Crăciunescu crede că gestul lui Octavian Popescu este unul „nesăbuit”.

Octavian Popescu a fost un car de nervi după ce a fost schimbat în România – Finlanda 1-0! Edi Iordănescu l-a schimbat pe atacantul de 19 ani în minutul 54, iar reacția tânărului jucător a fost neașteptată. Tavi s-a așezat supărat pe bancă, apoi și-a aruncat tricoul pe jos.

Florin Bratu şi Ion Crăciunescu au condamnat gestul lui Octavian Popescu

E un gest de frustrare, poate nici nu și-a dat seamă în nervii pe care i-a avut. Sigur, trebuie să fii atent la toate detaliile. Tavi e un jucător bun, admirabil, pe care nu trebuie să-l bănuim că ar face aceste lucruri din răutate. Poate nici nu l-a aruncat pe jos, poate era un coș acolo”, a spus Florin Bratu la digisport.ro.

Ion Crăciunescu l-a pus şi el la zid pe Octavian Popescu, pentru gestul făcut în timpul partidei dintre România şi Finlanda, scor 1-0.

Reclamă

E un gest nesăbuit. Sigur că o face la nervi, o face de supărare, dar nu ai cum să te superi pe tricoul echipei naționale. Problema asta a mai fost și gesturile au fost condamnate de toată lumea. Nu poți să te comporți în felul acesta, chiar dacă ești un jucător tânăr. Lumea privește, te judecă, e creația lui”, a spus şi Ion Crăciunescu.

Octavian Popescu, un car de nervi după ce a fost schimbat în România – Finlanda 1-0

Atacantul de la FCSB a fost titularizat în premieră la naționala României, însă prestația sa nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Popescu a fost primul jucător înlocuit de Iordănescu Jr. în meciul cu Finlanda, iar acest lucru nu i-a convenit „perlei” lui Gigi Becali.

Pe imaginile surprinse de Antena Sport în timpul partidei din Giulești, se observă reacția furioasă a lui Octavian Popescu, care discută intens cu Valentin Mihăilă și colegul său de la FCSB, Florin Tănase. Cei doi au încercat să-l consoleze pe tânărul atacant, care a continuat să gesticuleze pe bancă, arătând spre teren.

Reclamă 4 / 0/3

Tavi Popescu a fost în centrul atenției, în mod negativ, și după meciul cu Bosnia, pierdut de România cu 1-0. La finalul partidei de la Zenica, atacantul de 19 ani s-a aflat în conflict cu suporterii români care au făcut deplasarea.

Ce a spus Edi Iordănescu despre Octavian Popescu, după evoluția modestă din Giulești

Patronul FCSB l-a lăudat în repetate rânduri pe puștiul de 19 ani, de pe urma căruia speră să încaseze zeci de milioane de euro. Recent, Becali l-a criticat pe Iordănescu Jr. pentru că nu l-a inclus în primul „11” al naționalei pe Tavi în primele două partide din Liga Națiunilor, pierdute împotriva celor din Muntenegru, scor 0-2, și Bosnia, scor 0-1.

Răspunsul lui Edi Iordănescu n-a întârziat să apară, la conferința de presă de la finalul meciului România – Finlanda 1-0:

„Am spus că nu m-au interesat criticile, iar echipa am făcut-o eu împreună cu staff-ul meu. Tavi e un jucător cu potențial nu mare, ci deosebit de mare. Un jucător cu calitate foarte multă, cu dinamică bună, un jucător care va avea un viitor important în tricoul echipei naționale. Dar eu am spus de fiecare dată că trebuie să fim înțelepți, trebuie să fim echilibrați, să luăm deciziile corecte și să avem răbdare.

Tavi e un jucător cu care am lucrat și știu că are nevoie de susținere, are nevoie de momente. Le-a avut în seara asta și le va mai avea. În același timp, are nevoie de timp. Pentru că fotbalul mare înseamnă adversitate foarte multă, înseamnă dueluri, înseamnă putere, înseamnă efort și lucrurile astea și le va însuși, cu siguranță.”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă, după România – Finlanda 1-0.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și