Închide meniul

Ce a spus Edi Iordănescu despre Octavian Popescu, după evoluția modestă din România – Finlanda 1-0: „Are nevoie de timp”. Replică după criticile lui Gigi Becali

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 12 iunie 2022, 11:29

Ce a spus Edi Iordănescu despre Octavian Popescu, după evoluția modestă din România – Finlanda 1-0: „Are nevoie de timp. Replică după criticile lui Gigi Becali

Edi Iordănescu, în timpul unui interviu / Captură Antena 1

Edi Iordănescu a vorbit despre calitățile lui Octavian Popescu, după prestația sub așteptări din meciul România – Finlanda 1-0, transmis în direct la Antena 1. Atacantul de la FCSB a fost folosit în premieră ca titular la naționala României, însă nu și-a pus amprenta asupra jocului „tricolorilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu consideră că Octavian Popescu mai are nevoie de timp pentru a ajunge la forma așteptată de mulți oameni din fotbalul românesc, în frunte cu Gigi Becali.

Ce a spus Edi Iordănescu despre Octavian Popescu, după evoluția modestă din România – Finlanda 1-0

Patronul FCSB l-a lăudat în repetate rânduri pe puștiul de 19 ani, de pe urma căruia speră să încaseze zeci de milioane de euro. Recent, Becali l-a criticat pe Iordănescu Jr. pentru că nu l-a inclus în primul „11” al naționalei pe Tavi în primele două partide din Liga Națiunilor, pierdute împotriva celor din Muntenegru, scor 0-2, și Bosnia, scor 0-1.

Răspunsul lui Edi Iordănescu n-a întârziat să apară, la conferința de presă de la finalul meciului România – Finlanda 1-0:

„Am spus că nu m-au interesat criticile, iar echipa am făcut-o eu împreună cu staff-ul meu. Tavi e un jucător cu potențial nu mare, ci deosebit de mare. Un jucător cu calitate foarte multă, cu dinamică bună, un jucător care va avea un viitor important în tricoul echipei naționale. Dar eu am spus de fiecare dată că trebuie să fim înțelepți, trebuie să fim echilibrați, să luăm deciziile corecte și să avem răbdare.

Reclamă

Tavi e un jucător cu care am lucrat și știu că are nevoie de susținere, are nevoie de momente. Le-a avut în seara asta și le va mai avea. În același timp, are nevoie de timp. Pentru că fotbalul mare înseamnă adversitate foarte multă, înseamnă dueluri, înseamnă putere, înseamnă efort și lucrurile astea și le va însuși, cu siguranță.”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă, după România – Finlanda 1-0.

Adrian Mutu, complet dezamăgit de evoluția lui Octavian Popescu din România – Finlanda 1-0

Octavian Popescu și-a creat puține ocazii în partida cu Finlanda, transmisă la Antena 1, și a fost înlocuit de Edi Iordănescu în minutul 54, cu Sergiu Hanca.

Expertul Antena 1, Adrian Mutu, consideră că jocul slab al puștiului de 19 ani a reprezentat „singurul minus” din echipa lui Iordănescu Jr:

Reclamă 4 / 0/3

„Cred că singurul minus a fost evoluția mai puțin convingătoare a lui Tavi Popescu.”, a spus Adrian Mutu, pentru Antena 1.

Nicuşor Bancu a fost eroul României în partida cu Finlanda. Fundaşul stânga al României a reuşit să marcheze golul victoriei cu Finlanda. Bancu a reluat cu capul centrarea perfectă a lui George Puşcaş. Florin Niţă a avut o intervenţie formidabilă în minutul 51 şi a salvat naţionala României.

Adrian Mutu, expertul Antenei 1 la meciurile naţionalei României, a analizat cel mai bun meci din mandatul lui Edi Iordănescu.

„A fost o atmosferă extraordinară. Acesta este şi unul dintre motivele pentru care România a avut agresivitatea din prima repirză şi jocul nostru bun. În prima repriză cred că un plus mare a fost atitudinea jucătorilor. Echipa a presat în prima repriză. Eu cred că băieţii au jucat bine, în a doua repriză ne-am retras. Eu cred că am meritat victoria, la ocaziile pe care le-am avut. Am avut mai multe decât ei.

Să nu uităm că şi ei au avut două ocazii. Intervenţia lui Niţă a fost extraordinară şi ocazia din final în care ne-a stat tuturor inima. Nu s-a schimbat nimic şi am intrat în joc pentru locul 2 sau primul loc. Puşcaş trece printr-un blocaj mental. Dacă el se găseşte la locul potrivit în momentul potrivitş. Şi în seara aceasta, ca şi în Bosnia, a avut ocazii mari. Nu mă refer numai la penalty-ul ratat. Am avut şi puţin noroc la golul lui Bancu, fundaşul a alunecat„, a spus Adrian Mutu în exclusivitate la Antena 1.

Video cu rezumatul partidei România – Finlanda 1-0

Reclamă
Recomandări
  • Ce a spus Edi Iordănescu despre Octavian Popescu, după evoluția modestă din România – Finlanda 1-0
  • Selecționerul „tricolorilor” are mare încredere în atacantul FCSB-ului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și