Închide meniul

Istvan Kovacs, delegat la Germania – Italia! Ce alt duel din Liga Națiunilor a primit Horațiu Feșnic

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 iunie 2022, 16:03

Istvan Kovacs, delegat la Germania – Italia! Ce alt duel din Liga Națiunilor a primit Horațiu Feșnic

Istvan Kovacs face sezonul carierei

Istvan Kovacs, în timpul unui meci / Hepta

Istvan Kovacs a fost delegat de UEFA să arbitreze derby-ul Germania – Italia din Liga Națiunilor. Și Horațiu Feșnic va fluiera la un meci tare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La meciul Germania – Italia, Kovacs va fi ajutat de asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene. Al patrulea oficial va fi Andrei Chivulete.

Istvan Kovacs, delegat la Germania – Italia

Germania și Italia fac parte din grupa 3, liga A, alături de Anglia și Ungaria. Lider e „Squadra Azzurra”, cu patru puncte, urmată de Ungaria, cu trei puncte, Germania, cu două puncte, și Anglia, cu un singur punct.

Duelul dintre Germania și Italia e programat pe 14 iunie.

Și Horațiu Feșnic a primit un meci tare în Liga Națiunilor. Centralul român va fluiera la Olanda – Țara Galilor, din grupa 4, liga A, programat ptot pe 14 iunie.

Reclamă

Istvan Kovacs va arbitra la Campionatul Mondial

Istvan Kovacs a fost copleșit de emoții când a aflat că va arbitra la Campionatul Mondial 2022 din Qatar. Arbitrul a dezvăluit într-un interviu emoționat pentru Antena Sport că își pătrează primele fluiere acasă, la Carei.

„Primele 20-30 de minute am visat. Am visat, nu am crezut ca s-a întâmplat cu adevărat acest lucru. Este un fel de implinire pentru mine”, a spus Istvan Kovacs.

Este anul perfect pentru Kovacs. A fost laudat de toata lumea dupa finala Conference League si semifinala City – Real, din Champione League.

Reclamă 4 / 0/3

„(n.r. – când arbitrezi finala Champions League?) Deocamdata rămân și savurez aceste momente frumoase. Sunt clipe de neuitat. (n.r. – câte mesaje ai primit după semifinala City – Real?) În jur de 500”a adăugat Kovacs.

Kovacs își păstrează primele fluiere acasă, la Carei

Acasa, la Carei, Kovacs păstreaza primele lui fluiere.

Cu aceste două fluiere am început arbitrajul. Cu ăsta acum 23 de ani și cu ăsta acum 20 de ani. Sper să reziste până la sfârșitul carierei mele”, a mai spus Istvan Kovacs.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și