Închide meniul

LIVE BLOG | Danemarca – Franţa 2-0. Campioana mondială s-a salvat de la retrogradare! Olanda – Belgia 1-0. Van Dijk, eroul batavilor. Turcia, umilinţă istorică în Feroe. Toate rezultatele din Liga Naţiunilor sunt AICI

Viviana Moraru Publicat: 25 septembrie 2022, 23:38

Reclamă
LIVE BLOG | Danemarca – Franţa 2-0. Campioana mondială s-a salvat de la retrogradare! Olanda – Belgia 1-0. Van Dijk, eroul batavilor. Turcia, umilinţă istorică în Feroe. Toate rezultatele din Liga Naţiunilor sunt AICI

Kylian Mbappe a avut o evoluţie ştearsă în Danemarca - Franţa 2-0

Profimedia

Danemarca – Franţa 2-0, în cel mai tare meci al serii din Liga Naţiunilor. Istvan Kovacs a arbitrat perfect partida în care Mbappe nu s-a lipit la gol. Croaţia a învins Austria şi a salvat-o pe Franţa de o retrogradare ruşinoasă. Olanda a învins Belgia cu 1-0, într-un alt duel tare din Liga Naţiunilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Turcia s-a făcut de râs în Insulele Feroe, fiind învinsă cu scorul de 2-1.

Echipa naţională a Croaţiei a învins duminică, scor 3-1, echipa Austriei şi a câştigat grupa 1 din Divizia A a Ligii Naţiunilor, în timp ce echipa austriacă a retrogradat în Divizia B. Echipa Turciei a promovat în grupa B, dar a pierdut în Insulele Feroe cu scorul de 1-2.

Austria şi Croaţia au jucat deschis la Viena, unde oaspeţii au deschis scorul, dar gazdele au egalat rapid. Croaţii au marcat însă de două ori în repriza secundă şi trimit Austria în Divizia B, în timp ce ei câştigă grupa 1 cu 13 puncte. Franţa s-a salvat de la retrogradare, deşi a pierdut în Danemarca, dar a profitat de înfrângerea Austriei.

Şi Ţara Galilor a retrogradat în Divizia B, după ce a făcut un singur punct în grupa a 4-a. Olanda a câştigat această grupă, cu 16 puncte.

Reclamă

Toate rezultatele serii din Liga Naţiunilor

Danemarca – Franţa 2-0. Victorie strălucitoare a nordicilor

Update Min. 90+2: Danemarca a obţinut o victorie uriaşă cu Franţa, scor 2-0, după o prestaţie stelară. Kasper Dolberg şi Andrees Olsen au marcat golurile victorie. Franţa a evitat retrogradarea în Liga 2 din UEFA Nations League graţie victorie Croaţiei cu Austria, scor 3-1.

Update Min. 73: Olanda a deschis scorul în partida cu Belgia. Virgil van Dijk l-a învins pe Thibaut Courtois cu o lovitură de cap, în minutul 73.

Video AICI cu golul marcat de Van Dijk.

Reclamă 4 / 0/3

Update Min. 72: Croaţia s-a desprins după golul lui Lovren. (Video AICI)

Update Min. 63: Croaţia a preluat conducere în Austria după golul lui Marko Livaja. (Video AICI)

Update 22:23: Danemrca – Franţa 2-0. Danezii se distanţează pe tabelă, după ce i-au făcut şah-mat pe francezi. Andreas Skov Olsen a marcat pentru un incredibil 2-0.

Video cu golul marcat de Skov – Olsen

Update 22:17: Danemarca – Franţa 1-0. Kasper Dolberg a deschis scorul pentru nordici, în faţa campioanei mondiale.

Video cu golul marcat de Kasper Dolberg

Reclamă

Update 21:55: Austria – Croaţia 1-1. Gazdele reuşesc să egaleze repede, prin Christoph Baumgartner. Vezi AICI video cu golul marcat de austrieci.

Update 21:52: Austria – Croaţia 0-1. Luka Modric deschide scorul pentru naţionala sa, cu un şut din careul austriecilor.  Vezi video AICI cu golul marcat de Luka Modric.

Update 21:45: Încep partidele dintre Danemarca şi Franţa, şi Olanda şi Belgia

Istvan Kovacs se va afla la centrul partidei dintre Danemarca şi Franţa. Arbitrul din Carei va fi ajutat de asistenţii Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, iar în camera VAR va fi prezent Ovidiu Haţegan.

Franţa a reuşit să scape de ultima poziţie în runda trecută, după ce a învins-o pe Austria cu scorul de 2-0. Adversara din această seară, Danemarca, poate termina grupa pe primul loc în cazul unei victorii, dacă se va încurca şi Croaţia.

Alt duel tare din seara de Liga Naţiunilor este Olanda – Belgia. Cele două formaţii sunt ocupantele primelor două locuri din grupa a 4-a, astfel că meciul va decide câştigătoarea grupei.

Tot în grupa Olandei şi Belgiei, se va disputa meciul dintre Ţara Galilor şi Polonia. Meciul va decide cine termină pe ultimul loc.

Meciurile serii din Liga Naţiunilor:

Andrei Burcă, mesaj pentru fani înainte de România – Bosnia

Andrei Burcă a transmis un mesaj pentru fani înainte de România – Bosnia, ultimul meci din grupele UEFA Nations League. Internaţionalul român a ţinut să asigure că este mobilizare generală înaintea confruntării din Giuleşti.

„Cred că am făcut o partidă bună cu Finlanda. Din punctul meu de vedere, am atins obiectivele pe care le-am pregătit. Mereu am avut în ultimii ani începuturi bune, iar după am dat chix. Trebuie să punem câte o cărămidă la fiecare partidă. Din punctul meu de vedere, partida cu Finlanda a fost momentul 0.

Jucăm cu cea mai bună echipă din grupă. Chiar am vorbit cu fostul meu coleg, Mateo Susic, şi spunea că sunt fericiţi că s-au calificat şi că vor juca fără presiune. Îi feliciăm că au câştigat grupa, dar noi trebuie să dovedim mâine că putem să câştigăm împotriva celui mai puternic adversar. Ştiu ce înseamnă să câştigi şi să demonstrezi că eşti cel mai bun. Ei nu mai au presiune, în schimb e presiunea mare la noi, pentru că trebuie să demonstrăm. Niciodată nu e greu să fii jucătorul naţionalei. Reprezinţi o ţară şi îmbraci cel mai important tricou din cariera ta de fotbalist.

Mă bucur că am arătat cu Finlanda ce am pregătit. Talent este, ne mai lipseşte curajul. Doar noi prin determinare putem să-i aducem de partea noastră. Să fie alături de noi pentru că noi o să ne dăm viaţa pe teren. Mereu o să fie presiune. Trebuie să demonstrăm pe teren. Momentan nu am făcut cinste acestui tricou, nu ne-am atins obiectivele. Suntem conştienţi însă că putem face lucruri importante împreună. Dar trebuie răbdare, uşor, treaptă cu treaptă. Dacă nu faci faţă presiunii nu ai ce căuta la naţională„, a declarat Andrei Burcă, într-o conferinţă de presă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și