Închide meniul

Muntenegru – România 2-0 | Dumitru Dragomir îl sfătuiește pe Edi Iordănescu să plece de la echipa națională: „Ce i-o fi trebuit?”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 iunie 2022, 8:57

Muntenegru – România 2-0 | Dumitru Dragomir îl sfătuiește pe Edi Iordănescu să plece de la echipa națională: „Ce i-o fi trebuit?

Mihai Stoichiţă, alături de Edi Iordănescu

Edi Iordănescu, la conferinta de prezentare la echipa națională, alături de Mihai Stoichiță / Hepta

Dumitru Dragomir crede că Edi Iordănescu trebuie să plece de la echipa națională după debutul dezastruos din Nations League, Muntenegru – România 2-0. Fostul șef al LPF e sigur că imaginea fiului lui Anghel Iordănescu va fi stricată de rezultate sub așteptări în mandatul de selecționer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am câteva idei. Notați, vă rog. Jucătorii echipei naționale nu pot fugi. Jucătorii echipei naționale nu pot să facă pressing. Jucătorii echipei naționalei nu fac marcaj. Jucătorii echipei naționale nu știau să stea în teren. La jucătorii echipei naționale am văzut un haos de nedescris, până a intrat Alibec.

Muntenegru – România 2-0 | Dumitru Dragomir îl sfătuiește pe Edi Iordănescu să plece de la echipa națională

N-am văzut niciun pic de forță. La forță și viteză ne-au depășit în totalitate cei din Muntenegru, cei de pe locul 146 sau 164. Îmi pun întrebarea, ce i-o fi trebuit lui Edi Iordănescu echipa națională, ca să își strice cariera? Începuse bine, dar acum începe să și-o distrugă.

Chiricheș trebuia să joace la mijloc, la închidere, nu fundaș central. Acolo trebuia să apară Burcă! Eu n-am văzut un jucător de la noi care să aibă cârcel. La noi nu există, n-am câștigat un duel corp la corp. Nu se poate așa ceva! Nu sunt răutăcios, mă doare sufletul, dar nu se poate”, a spus Dumitru Dragomir, conform gsp.ro.

Edi Iordănescu: „Nu am venit aici să-mi distrug cariera!”

Edi Iordănescu asigură că, în meciul cu Bosnia, tricolorii vor avea altă față. Fiul lui Anghel Iordănescu nu vrea să-și strice cariera cu rezultate sub așteptări la națională.

Reclamă

„O seară pe care trebuie să o acceptăm. Dacă nu tragem concluziile greu de digerat, triste dar adevărate, nu avem șanse de progres. Am știut unde vin, am știut ce îmi asum. Nu e un moment ușor, mă asteptam la alt început. Am avut altă încredere, încă am încredere. Eu încă cred că echipa asta are viitor. E o seară tristă, dar am datoria să nu-mi pierd echilibrul. Am arătat foarte rău.

În prima repriză nu a ieșit jocul ofensiv, dar am stat bine defensiv, repriza a doua am pierdut organizarea. E o concluzie tristă. Angajamentul, la nivelul ăsta… Nu vreau să fiu răutăcios, adversarul a meritat victoria, cu niște calități limitate, fotbalul modern înseamnă dueluri, combativitate.

Din păcate, lucrurile nu mai sunt funcționale de ceva timp. Nu am venit la națională să-mi distrug cariera. Rămân încrezător. Sunt elemente de viitor, lucruri care îmi dau încredere. În perioada asta am văzut o echipă cu mijloace. Avem datoria să ne scuturăm de momentul ăsta, din păcate avem și ceva probleme medicale. Dacă câștigăm în Bosnia, avem două meciuri acasă, am putea să punem puncte la clasament”, a spus Edi Iordănescu, după Muntenegru – România 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

Alexandru Maxim: „Am fost jalnici!”

Alex Maxim şi-a asumat rezultatul ruşinos din Nations League. Fotbalistul lui Gaziantep speră ca „tricolorii” să se revanşeze în următorul meci, cu Bosnia şi Herţegovina, de la Antena 1.

(Reporter: Ce nu a mers în seara asta?) Nu cred că a mers ceva. Cred că am fost jalnici din toate punctele de vedere. Cred că ofensiv nu am produs absolut nimic. Nu putem să emitem pretenţii atunci când nu ajungem la poartă. De la primul până la ultimul am fost sub nivelul a tot ceea ce putem arăta.

E uşor să venim acum în faţa dumneavoastră şi să facem lucrul acesta (n.r. să găsească vinovaţi). Niciodată nu vom face lucrul acesta. Pierdem cu toţii, câştigăm cu toţii. Suntem cu toţii împreună, alături de el. Astăzi a fost el cel care a greşit, dar nu din cauza aceasta nu am câştigat astăzi”, a declarat Alex Maxim.

  • Meciurile naţionalei României revin la Antena 1, pentru următorii 6 ani. Transmitem viitoarele două confruntări ale tricolorilor: Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1 şi Antena Play) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1 şi Antena Play)

„Trebuie să ne strângem cu toţii, să discutăm, să găsim cauzele şi să încercăm peste câteva zile să obţinem un rezultat pozitiv. Trebuie să o scoatem la capăt, pentru că noi am adus echipa naţională în situaţia asta. Ne asumăm tot ce s-a întâmplat, este vina noastră exclusiv şi ne dorim să scoatem un rezultat bun”, a mai spus Maxim.

Recomandări
  • România, învinsă de Muntenegru
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și