Închide meniul
EXCLUSIV

Nicolae Stanciu, mobilizare maximă pentru calificarea la Mondial: „Doar asta avem în cap! Naţionala e totul pentru mine!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 octombrie 2024, 23:05

Reclamă
Nicolae Stanciu, mobilizare maximă pentru calificarea la Mondial: „Doar asta avem în cap! Naţionala e totul pentru mine!

Nicolae Stanciu, mobilizare maximă pentru calificarea la Mondial

Captură AntenaSport

Nicolae Stanciu e gata să dea totul pentru a califica naţionala României la primul Campionat Mondial după o pauză de 28 ani şi a avut un discurs de mobilizare maximă. În 2026, Antena va acoperi primul FIFA World Cup™ cu 48 de echipe și 104 meciuri, momentul când fotbalul traversează un continent – meciuri în SUA, Canada și Mexic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu anunţă că singurul gând pe care îl are când joacă pentru echipa naţională este calificarea la Mondial. Stanciu mai spune că şi colegii săi au acelaşi ţel şi simt că pot scrie istorie cu Mircea Lucescu pe bancă.

Nicolae Stanciu, mobilizare maximă pentru calificarea la Mondial

România a început perfect drumul spre Campionatul Mondial din 2026. A câştigat primele meciuri din Liga Naţiunilor: 3-0 în Kosovo şi 3-1 pe Ghencea, cu Lituania.

Pentru naţionala lui Mircea Lucescu urmează dubla cu Cipru şi Lituania. În cazul în care „tricolorii” vor câştiga ambele partide, atunci vor face un pas uriaş pentru câştigarea grupei, poziţie ce asigură, în mare măsură, prezenţa la barajul de calificare la Campionatul Mondial din 2026. Lituania – România va fi pe 15 octombrie, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

„Mă văd jucând pe stadioanele din America, da nu în acel campionat. Mă văd jucând la Mondial. Îmi doresc asta atât pentru mine, cât şi pentru colegii mei şi pentru ţara noastră să ajungem din nou acolo. Pentru mine, naţionala României este totul.

Reclamă
Reclamă

E cea mai frumoasă senzaţie să îmbraci acest tricou şi să joci pentru naţionala ţării tale. Ultimul Mondial la care a fost România a fost în 1998. Mulţi dintre colegii mei atunci s-au născut, alţii nici nu erau născuţi. Pare momentul potrivit să ajungem acolo, toţi simţim că e momentul. Doar asta avem în cap„, a spus Nicolae Stanciu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Denis Alibec a spus care e cel mai mare vis al Generaţiei de Suflet

Denis Alibec a spus care e cel mai mare vis al Generaţiei de Suflet! Atacantul naţionalei a mărturisit că el şi colegii săi care evoluează pentru România îşi doresc să meargă la Campionatul Mondial din 2026, din America. Antena deţine drepturile exclusive de transmisie pentru Campionatele Mondiale din 2026 şi 2030.

„(n.r: Te visezi să joci pe stadioanele din America şi, poate, să dai gol?) Normal. Cred că oricine şi-ar dori să fie acolo.

Reclamă

Noi o să dăm totul, o să muncim împreună şi să sperăm că vom reuşi să fim acolo.

(n.r.: Te trec fiori când te gândeşti la turneul final care ar putea să urmeze?) Normal, trebuie să visăm. Să ne gândim acolo, să ne gândim că vom întrece Generaţia de Aur şi să continuăm lucrurile bune de la EURO”, a declarat Denis Alibec în exclusivitate pentru AntenaSport.

Mircea Lucescu a anunțat lotul României pentru meciurile cu Cipru și Lituania

Mircea Lucescu a anunțat lotul României pentru meciurile cu Cipru și Lituania, din Nations League. Duelul dintre Lituania și România va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, marți, 15 octombrie, de la ora 21:45.

PORTARI

Florin NIȚĂ (Damac | Arabia Saudită, 26/0), Horațiu MOLDOVAN (Sassuolo | Italia, 11/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 2/0)

FUNDAȘI

Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 23/1), Cristian MANEA (FC Rapid 1923, 25/2), Andrei BURCĂ (Baniyas | EAU, 33/1), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 23/0), Virgil GHIȚĂ (Cracovia | Polonia, 1/0), Alexandru PAȘCANU (FC Rapid 1923, 0/0), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 41/2), Alexandru CHIPCIU (Universitatea Cluj, 45/6)

MIJLOCAȘI

Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 19/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 30/8), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 76/15), Răzvan MARIN (Cagliari | Italia, 61/7), Marius MARIN (Pisa | Italia, 24/0), Darius OLARU (FCSB, 22/0), Victor DICAN (Farul, 0/0), Ianis HAGI (Rangers | Scoția, 41/5), Florinel COMAN (Al-Gharafa | Qatar, 18/1), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 26/5), Alexandru MITRIȚĂ (Universitatea Craiova, 20/4)

ATACANȚI

George PUȘCAȘ (Bodrum | Turcia, 45/11), Denis ALIBEC (Farul Constanța, 40/5), Denis DRĂGUȘ (Trabzonspor | Turcia, 17/4)

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:03

„Suntem ca şi calificaţi!” Gigi Becali a anunţat strategia FCSB-ului din această toamnă: „Nu mă mai interesează banii”

22:57

Andrei Nicolescu a dezvăluit obiectivul lui Dinamo! Când speră că echipa se va lupta la titlu

22:38

Decizia luată de Comisia de Disciplină, după gestul golănesc făcut de Dorinel Munteanu, în Oțelul – Dinamo 1-1

22:12

„Nu e treaba nimănui dacă fumez!” Wojciech Szczesny, mesaj categoric pentru contestatari: „Am fost aşa toată viaţa”

22:03

„Eu nu sunt milogul nimănui!” Cristi Săpunaru a răbufnit: „Ce, bă, nu îţi ajunge?! Sunt extrem de afectat!”

22:01

Fiul lui Djibril Cisse a debutat în fotbalul profesionist! Poate juca pentru 5 naționale diferite

1 EXCLUSIVIon Țiriac este internat în spital, la Viena! Care e starea de sănătate a miliardarului 2 Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoţienii au făcut anunţul, după revenirea „Prinţului” la prima echipă 3 Jurgen Klopp revine în fotbal. Surpriză uriaşă: ce post a acceptat după despărţirea de Liverpool 4 FotoKira Hagi a transmis un mesaj emoționant pentru Gică Popescu, în ziua în care „Baciul” împlinește 57 de ani 5 „Îi dau afară pe toți!” Gigi Becali promite „revoluție” la FCSB, dacă ajunge în situația lui Dan Șucu. Avertisment teribil 6 Jaqueline Cristian, eliminată în turul doi de la Wuhan Open! A fost învinsă de numărul 7 WTA
Citește și