Închide meniul

Barcelona încearcă să transfere o vedetă de la FC Porto! Xavi a pus ochii pe brazilianul care face spectacol în Liga Portugal

Alex Ioniță Publicat: 10 mai 2024, 18:47

Reclamă
Barcelona încearcă să transfere o vedetă de la FC Porto! Xavi a pus ochii pe brazilianul care face spectacol în Liga Portugal

Barcelona încearcă să transfere o vedetă de la FC Porto!

Xavi / Profimedia

Barcelona încearcă să transfere o vedetă de la FC Porto! Xavi caută întăriri pentru sezonul viitor, iar pe lista acestuia se află un brazilian care a impresionat pe toată lumea în actuala stagiune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Pepe, care a avut evoluții bune în acest sezon de Liga Portugal. Meciurile din campionatul lusitan se văd LIVE în AntenaPLAY.

Barcelona încearcă să transfere o vedetă de la FC Porto!

Potrivit informațiilor oferite de mundodeportivo.com, catalanii doresc să transfere un jucător de bandă în perioada de mercato din această vară.

Astfel, pe lista echipei antrenate de Xavi se regăsesc mai multe nume, dar, ultimul „intrat” pe aceasta este Pepe, brazilianul de 27 de ani din lotul celor de la FC Porto.

Jucătorul a marcat un gol în poarta catalanilor în UEFA Champions League, chiar într-un meci jucat la Barcelona.

Reclamă

Se pare că de atunci acesta i-a stârnit interesul lui Xavi, care și l-ar dori în echipa sa, din vară.

În actualul sezon de Liga Portugal, Pepe a marcat de 4 ori și a oferit 7 pase decisive, în 32 de partide jucate. Mai jos poate fi văzută o reușită a brazilianului, din derby-ul cu Sporting, jucat în luna aprilie, LIVE în AntenaPLAY.

FC Porto l-a transferat pe Pepe de la Gremio, în anul 2021, în schimbul sumei de 15 milioane de euro. În momentul de față, brazilianul care are o viteză de invidiat este cotat la suma de 25 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă 4 / 0/3

Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş

Şerveţelul de hârtie pe care a fost semnat primul contract al lui Lionel Messi cu FC Barcelona a fost scos la licitaţie miercuri, la Londra, cu un preţ de pornire de 300.000 de lire sterline (348.000 de euro), scrie presa internaţională.

Povestea şerveţelului a fost deja relatată de mai multe ori în descrierile făcute lui Leo Messi, unul din cei mai mari jucători din istoria fotbalului, care s-a transferat anul trecut la Inter Miami, în Major League Soccer.

Născut în 1987 la Rosario, în Argentina, Messi avea doar 13 ani când a fost reperat de FC Barcelona, dar nu toată lumea era convinsă de la clubul catalan, iar mutarea sa în curtea grupării „blaugrana” a trenat, suscitând nerăbdarea tatălui jucătorului. Întâlnirea a avut loc pe 14 decembrie 2000, într-un club de tenis din Barcelona, între directorul sportiv al clubului Carles Rexach şi agenţii Josep Minguella şi Horacio Gaggioli.

Pentru a confirma interesul clubului, Carles Rexach a scris atunci cu cerneală albastră, pe un şerveţel de hârtie, că „acceptă, pe răspunderea sa şi în ciuda oricărei opinii divergente, să semneze cu Lionel Messi, cu condiţia să se respecte sumele convenite”, notează agerpres.ro.

Un contract în format original avea să fie încheiat mai târziu, dar agentul argentinian Horacio Gaggioli a păstrat aproape 25 de ani acea mostră de acord iniţial, pe care a decis să o vândă la licitaţie.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:30 Palermo – Venezia, acum în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu, rezervă în semifinalele play-off-ului pentru Serie A 21:20 LIVE VIDEOFinlanda – Danemarca e ACUM în AntenaPLAY! Duel spectaculos la Campionatul Mondial de hochei 21:19 FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! El e eroul „câinilor” în turul barajului de pe Arena Naţională 20:40 VideoDoi români îi ajută pe fanii Formulei 1 să ajungă pe marile circuite! Ce costuri sunt pentru Marele Premiu de la Monaco 20:26 Ionel Dănciulescu, mesaj extrem de vehement înainte de Dinamo – Csikszereda: „Eşec total, aș vrea să le văd demisiile” 20:07 OFICIAL | Arne Slot este noul antrenor al lui Liverpool! Înlocuitorul lui Jurgen Klopp a semnat contractul: „Putem confirma!” 19:51 VIDEORadu Drăguşin a primit „premiul Oscar” la Tottenham: „Le mulţumesc celor care au crezut în mine!”. Imagini savuroase 19:31 VIDEORăzvan Lucescu a dansat cu trofeul pe maneaua „Made in Romania”! Imagini fabuloase cu antrenorul lui PAOK 19:27 Darius Olaru, impresionat de colegul său de la FCSB: „S-a maturizat foarte mult”! Concluzia, după acest sezon: „I-au ieşit toate” 18:59 Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre venirea lui Alex Chipciu la FCSB. Ce rol i-a pregătit la campioană: „Mă tot chinui!” Vezi toate știrile
Citește și