Închide meniul

Benfica a dat o nouă lovitură! Formaţia din Serie A care s-a întărit după debutul de coşmar în noul sezon

Alex Masgras Publicat: 21 august 2024, 18:50

Reclamă
Benfica a dat o nouă lovitură! Formaţia din Serie A care s-a întărit după debutul de coşmar în noul sezon

Benfica a dat o nouă lovitură! Formaţia din Serie A care s-a întărit după debutul de coşmar în noul sezon

Jucătorii lui Benfica / Profimedia

Benfica a dat o nouă lovitură. Napoli, fosta campioană din Serie A a avut parte de un început de coşmar în noul sezon. Echipa a pierdut partida din deplasarea cu Hellas Verona, scor 0-3, iar Antonio Conte şi Aurelio De Laurentiis, patronul echipei, au adus întăriri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Neres a fost transferat de Napoli de la Benfica, echipă care poate fi urmărită în acest sezon din Liga Portugal LIVE în AntenaPLAY. Pentru transferul lui Neres, Napoli a plătit 27 de milioane de euro.

Benfica a dat o nouă lovitură! Formaţia din Serie A care s-a întărit după debutul de coşmar în noul sezon

Extrema braziliană David Neres este noul jucător al lui Napoli, a anunţat miercuri clubul din Serie A, informează TuttoMercatoWeb, potrivit agerpres.ro.

Cu un tweet al preşedintelui său, Aurelio De Laurentiis, gruparea din sudul Italiei a oficializat venirea lui David Neres de la Benfica Lisabona. „Bine ai venit, David”, a scris Aurelio De Laurentiis.

Reclamă
Reclamă

Napoli, campioana din 2023 din Serie A, plăteşte 27 de milioane de euro pentru brazilianul în vârstă de 27 de ani, al patrulea fotbalist cu care s-a întărit în această vară, după Leonardo Spinazzola, Rafa Marin şi Alessandro Buongiorno.

Napoli, cu un antrenor nou, Antonio Conte, a început dezastruos campionatul, fiind învinsă cu 3-0 în deplasare de Hellas Verona.

În vărstă de 27 de ani, Neres a ajuns în Europa în 2017, atunci când a fost cumpărat de Ajax pentru 17,4 milioane de euro. A urmat apoi transferul la Şahtior din ianuarie 2022, dar din cauza războiului, el a ajuns câteva luni mai târziu la Benfica, pentru 15,3 milioane de euro.

Reclamă

Rămasă fără David Neres, Benfica revine pe teren propriu în duelul de sâmbătă seară de pe teren propriu cu Estrela. Meciul va începe la 22:30 şi va fi LIVE în AntenaPLAY.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Fomula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:48 24 aug.

Cristi Săpunaru, cuvinte uriaşe despre Marius Şumudică: „E fratele meu mai mare! Aş face orice pentru el!”

0:44 24 aug.

Marius Şumudică, nemulţumit după debutul de vis de la Rapid: „Nu se poate să nu faci asta!” Mesaj pentru Lennon: „Nu sunt ironic”

0:06 24 aug.

VideoViktor Gyokeres, hattrick de senzaţie în AntenaPLAY! Starul de 65 de milioane de euro al lui Sporting e în mare formă

23:55

Bayer Leverkusen, victorie uluitoare cu un gol marcat în minutul 90+11. PSG a umilit-o pe Montpellier

23:50

Poli Iaşi – Rapid 1-2. Marius Şumudică a debutat cu o victorie pe banca giuleştenilor, după un meci dramatic

23:45

VIDEOFarense – Sporting 0-5. Campioana en-titre a făcut spectacol şi rămâne lider în Portugalia! Gyokeres a reuşit un hattrick!

1 VIDEOGeorge Russell, cel mai rapid pilot în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Ţărilor de Jos, live în AntenaPLAY 2 FotoDavid Popovici, surprins la volanul unei maşini de 4 ori mai scumpă decât cele primite de la Ion Ţiriac! Imagini de senzaţie 3 A primit cadou maşina electrică de la Ion Ţiriac şi nu a mai stat pe gânduri după ce s-a urcat în ea. Decizia radicală luată 4 „Total nedrept!” Fiul lui Ion Ţiriac, reacţie furibundă în scandalul momentului din sport 5 Gigi Becali l-a lăudat pe Dan Şucu, după ce Marius Şumudică a semnat cu Rapid! Verdict despre lupta la titlu 6 Formula 1 merge pe malul mării! Analiza lui Adrian Georgescu, înaintea Marelui Premiu al Ţărilor de Jos
Citește și