Închide meniul

Benfica se întărește înainte de noul sezon de Liga Portugal, care va fi live în AntenaPLAY! Jucătorul care e așteptat pe „Da Luz”

Alex Ioniță Publicat: 11 iulie 2024, 20:31

Reclamă
Benfica se întărește înainte de noul sezon de Liga Portugal, care va fi live în AntenaPLAY! Jucătorul care e așteptat pe Da Luz”

Benfica se întărește înainte de noul sezon de Liga Portugal, care va fi live în AntenaPLAY!

Jucătorii lui Benfica, în timpul unui meci / Profimedia

Benfica se întărește înainte de noul sezon de Liga Portugal, care va fi live în AntenaPLAY! Oficialii echipei din Lisabona au început deja campania de transferuri și se pregătesc intens pentru startul noii stagiuni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Benfica va juca primul meci din campionatul intern pe data de 11 august, împotriva celor de la Famalicao. Meciurile din Liga Portugal se vor vedea, și în noul sezon, LIVE în AntenaPLAY.

Benfica se întărește înainte de noul sezon de Liga Portugal, care va fi live în AntenaPLAY!

Până în momentul de față, Benfica i-a transferat pe Gustavo Marques, Leandro Barreiro, Luan, Alvaro Carreras, Benhamin Rollheiser și Vangelis Pavlidis.

Potrivit informațiilor oferite de abola.pt, oficialii de pe „Da Luz” îl vor aduce la echipă și pe Jan-Niklas Beste, care a evoluat, în sezonul precedent, la Heidenheim, în Germania.

Suma de transfer este cuprinsă între 8 și 10 milioane de euro. Afacerea este una bună pentru Benfica, având în vedere că jucătorul este cotat la suma de 15 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă
Reclamă 4

Această mutare va fi cea mai scumpă din istoria lui Heidenheim, care a terminat pe locul al 8-lea în Bundesliga, în sezonul trecut.

În noua stagiune, Benfica va lupta pentru titlu după ce, în sezonul precedent, a terminat întrecerea pe poziția a 2-a, în spatele rivalei Sporting.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Reclamă

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:29

„Face prea multe prostii!” Gigi Becali a mai scos un jucător din primul 11, după startul ratat din Liga 1: „O să încercăm cu el!”

10:00

Preşedintele Federaţiei columbiene de fotbal a fost arestat la Miami după finala Copa America 2024

9:20

Echipele României, calificate în trei finale la Campionatele Europene de juniori la tenis de masă

9:12

VIDEOGestul făcut de Joselu în timp ce jucătorii Spaniei cereau ca Balonul de Aur să-i revină lui Rodri, la marea sărbătoare a Spaniei

8:50

Dorinel Munteanu, reacţie vehementă după scandalul uriaş din meciul cu Botoşani: „Am înjurat! Am avut o ieşire nervoasă!”

23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și