Închide meniul
VIDEO

Farense – Porto 1-3 a fost în AntenaPLAY! Victorie clară pentru echipa lui Conceicao! Rezultatele zilei

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 28 ianuarie 2024, 23:45

Farense – Porto 1-3 a fost în AntenaPLAY! Victorie clară pentru echipa lui Conceicao! Rezultatele zilei

Moreirense - Famalicao se joacă ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Profimedia

Meciul Moreirense – Famalicao 1-0 a fost în format LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 17.30. Cel mai tare meci al zilei a fost duelul dintre Farense şi FC Porto. Echipa lui Conceicao s-a impus cu 3-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Porto continuă să spere la titlu după victoria cu 3-1 în deplasarea de la Farense.

VEZI AICI MECIURILE DIN LIGA PORTUGAL

Gil Vicente – Guimaraes 1-0

Min. 90+5: FINAL DE MECI! Gil Vicente s-a impus la limită în faţa celor de la Vitoria Guimaraes.

Min. 85: Gil Vicente – Guimaraes 1-0! Dominguez a marcat din pasa lui Murilo

Reclamă

Min. 64: Ocazie uriaşă pentru Guimaraes! Joao Mendes a tras peste poartă dintr-o poziţie ideală!

Min. 63: Ocazie uriaşă pentru Gil Vicente! Portarul lui Guimaraes a reuşit să respingă un şut foarte periculos, din interiorul careului, după care a urmat o bară a lui Gil Vicente!

Min. 1: A început partida!

Reclamă 4 / 0/3

Farense – Porto 1-3 e ACUM în AntenaPLAY

Fluier final! FC Porto s-a impus cu 3-1 pe terenul celor de la Farense.

Min. 76: Evanilson a refăcut avantajul de două goluri şi FC Porto conduce cu 3-1.

Min. 59: Bruno Duarte a marcat pentru gazde şi a redus din diferenţă.

Min. 44: Porto a majorat diferenţa! Varela a marcat cu un şut plasat, de la marginea careului.

Min. 38: Goool Porto! Evanilson a deschis scorul cu un şut pe jos din interiorul careului.

Min. 1: A început partida!

Moreirense – Famalicao 1-0, în AntenaPLAY

Min. 90+9: Fluier final! Moreirense – Famalicao s-a încheiat 1-0!

Reclamă

Min. 90+2: După analiza VAR, centralul a decis că nu se impune lovitură de la 11 metri

Min. 90+1: Arbitrul studiază dacă a fost fault la un contact în careu!

Min. 82: Moreirense – Famalicao 1-0! Jobson de Brito Gonzaga a marcat cu capul. Portarul lui Famalicao a ieşit hazardat, iar Gonzaga a îndeplinit o formalitate după ce a fost lăsat cu poarta goală

Min. 1: A început partida!

Echipele probabile pentru duelul dintre Boavista și Portimonense:

Boavista: Goncalves; Dos Santos, Sasso, Abascal, Agra; Perez, Makouta; Lourenco, Reisinho, Morais; Bozenik

Portimonense: Nakamura; Formiga, Alcobia, Relvas, Costa; Ventura, Dener; Varela, Carlinhos, Jasper; Carrillo

Înainte de această partidă, Boavista se află pe locul al 9-lea în Liga Portugal, cu 20 de puncte obținute după cele 18 partide disputate. De cealaltă parte, oaspeții de astăzi sunt pe locul al 14-lea, cu 18 puncte.

Gazdele primesc vizita celor de la Portimonense după ce, în etapa precedentă de Liga Portugal, au pierdut duelul cu Benfica, scor 0-2. De cealaltă parte, oaspeții au pierdut, tot cu scorul de 0-2, meciul cu cei de la Gil Vicente.

Ultima întâlnire directă dintre cele două formații a avut loc pe data de 19 august a anului trecut. La momentul respectiv, Boavista s-a impus cu scorul de 4-1, în deplasare.

Chiar dacă Boavista este văzută drept favorită la această partidă, cei de la Portimonense au nevoie de o victorie importantă, pentru a se putea îndepărta de zona roșie a clasamentului.

Totuși, de notat este faptul că între locul 15 (Estoril) și locul 8 (Famalicao) este o diferență de doar 7 puncte, astfel că lupta din subsolul clasamentului se poate schimba, de la etapă la etapă.

Toate meciurile zilei, din Liga Portugal:

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și