Închide meniul
VIDEO

Bucuria nebună a fanilor după ce Braga a câștigat în prelungiri meciul cu Rio Ave. A fost spectacol total în Liga Portugal

Alex Ioniță Publicat: 8 octombrie 2023, 8:33

Reclamă
Bucuria nebună a fanilor după ce Braga a câștigat în prelungiri meciul cu Rio Ave. A fost spectacol total în Liga Portugal

Bucuria nebună a fanilor după ce Braga a câștigat în prelungiri meciul cu Rio Ave

Colaj fani Braga / captură AntenaPLAY

Bucuria nebună a fanilor după ce Braga a câștigat în prelungiri meciul cu Rio Ave. Suporterii gazdelor au făcut o atmosferă senzațională în cadrul ultimei partide jucate de către echipa favorită, în campionatul lusitan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Braga și Rio Ave s-a încheiat cu scorul de 2-1, după ce, în minutul 90, oaspeții conduceau partida cu 1-0. După golurile marcate în prelungirile duelului de pe Stadionul Municipal, suporterii „Braguistas” au declanșat nebunia în tribunele arenei. Meciurile din Liga Portugal se văd live în AntenaPLAY!

Bucuria nebună a fanilor după ce Braga a câștigat în prelungiri meciul cu Rio Ave. Ce s-a întâmplat după timpul regulamentar

În cadrul meciului amintit anterior, un singur gol a fost marcat în cadrul timpului regulamentar. S-a întâmplat în minutul 5 al duelului, atunci când Ruiz a deschis scorul, după ce a primit un balon în fața porții de la un coechipier. Acesta a trimis simplu mingea în poarta apărată de Matheus.

Chiar dacă meciul părea a fi câștigat fără prea mari probleme de către cei de la Rio Ave, în prelungirile partidei, jucătorii gazdelor au început nebunia în minutele adiționale. Mai întâi, a venit golul marcat de Banza, în minutul 90+1. Atacantul francez, Banza, a primit o centrare excelentă din partea lui Roger Fernandes, care are doar 17 ani, și a înscris cu o lovitură de cap putenrică în poarta lui da Siqueira.
A urmat apoi golul lui Abel Ruiz care, tot dintr-o centrare venită de la puștiul Roger Fernandes, a reușit să trimită balonul în poarta lui Rio Ave. Odată cu această reușită, fanii formației, dar și staff-ul echipei, au început sărbătoarea pe stadionul Municipal din Braga.
Odată cu această victorie, echipa pregătită de Artur Jorge se află, cel puțin temporar, pe locul al 3-lea, cu 16 puncte în 8 partide jucate. De cealaltă parte, Rio Ave este pe locul al 17-lea, direct retrogradabil, cu 5 puncte în tot atâtea meciuri jucate.

Programul etapei a 8-a din Liga Portugal. Meciurile care se văd în AntenaPLAY:

Vineri:

Moreirense – Boavista 1-1

Reclamă

Sâmbătă:

Farense – Vizela 0-0
Braga – Rio Ave 2-1
Estoril – Benfica 0-1

Duminică:

Reclamă 4 / 0/3

Famalicao – Guimaraes (17:30)
FC Porto – Portimonense (20:00)
Sporting Lisabona – Arouca (22:30)

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și