Închide meniul
VIDEO

Dramatism total în Boavista – Farense 1-3! Soarta meciului a fost decisă de două goluri marcate în prelungiri

Alex Ioniță Publicat: 12 noiembrie 2023, 19:54

Reclamă
Dramatism total în Boavista – Farense 1-3! Soarta meciului a fost decisă de două goluri marcate în prelungiri

Dramatism total în Boavista - Farense 1-3!

Jucătorii de la Farense, după marcarea unui gol / Profimedia

Dramatism total în Boavista – Farense 1-3! A fost un nou meci spectaculos în Liga Portugal, care a fost decis de două reușite de senzație în prelungirile partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Boavista și Farense a contat pentru etapa a 11-a a sezonului din campionatul lusitan. Partida, ca și toate meciurile din Liga Portugal, a fost LIVE în AntenaPLAY!

Dramatism total în Boavista – Farense 1-3! Ce s-a întâmplat în prelungiri

Partida de pe ”Estadio do Bessa Seculo XXI” a început bine pentru oaspeți, care au deschis scorul în minutul 29, prin golul lui Balde. Atacantul portughez a profitat de o greșeală în apărarea lui Boavista și a marcat cu o execuție simplă.

Următoarea reușită a venit abia în minutul 87. Atunci, Bozenik, atacantul celor de la Boavista, a primit o pasă bună în interiorul careului și a trimis mingea în plasă, cu o execuție de mare atacant.

Nebunia a început în minutul 90+3 al duelului. La momentul respectiv, Isidoro a trimis balonul în poarta gazdelor cu o execuție pe jos, din afara careului.

Reclamă
Reclamă 4

Scorul final al meciului a fost stabilit de Barbosa, în minutul 90+6! Acesta a trimis mingea în poartă cu un șut excepțional, din afara careului. Portarul celor de la Boavista nu a avut nicio șansă la balonul trimis spre poartă, iar mingea, care a luat o traiectorie de senzație, s-a oprit direct în plasă!

După acest duel, cei de la Boavista, care au fost revelația începutului de sezon, se află pe locul al 9-lea, cu 15 puncte. De cealaltă parte, Farense este pe locul 8, cu 16 puncte după cele 11 partide jucate.

Programul complet al etapei a 11-a din Liga Portugal! Meciurile care se văd în AntenaPLAY:

Estoril – Casa Pia 4-0
Portimonense – Chaves 2-1
Vizela – Famalicao 0-0
Guimaraes – Porto 1-2
Boavista – Farense 1-3
Arouca – Braga duminică, 20:00
Benfica – Sporting, duminică, 22:30

Reclamă

Rezultatele etapei a 10-a din Liga Portugal:

FC Porto – Estoril 0-1
Chaves – Benfica 0-2
Famalicao – Gil Vicente 3-1
Braga – Portimonense 6-1
Moreirense – Guimaraes 1-0
Casa Pia – Vizela 0-1
Rio Ave – Boavista 2-0
Sporting – Estrela 3-2
Farense – Arouca 2-0

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:30

VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp

11:29

Probleme mari în Franţa, înaintea debutului Jocurilor Olimpice: „atac masiv pentru a paraliza reţeaua TGV”

11:25

România a coborât în clasamentul coeficienţilor UEFA! Pe ce loc am ajuns după rezultatele din preliminarii

10:53

Scena supremă a Formulei 1, descrisă de Adrian Georgescu

10:45

Cornel Dinu ştie ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB: „Are nevoie de el”

10:20

Tot ce trebuie să ştii despre Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Începe show-ul la Paris

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și