Închide meniul
VIDEO

Estrela – Braga 2-4, în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal

Alex Ioniță Publicat: 29 septembrie 2023, 0:00

Reclamă
Estrela – Braga 2-4, în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal

Estrela - Braga, LIVE VIDEO în AntenaPLAY de la ora 22:15

Jucătorii lui Braga, după un gol marcat / Profimedia

Estrela – Braga, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Partida a contat pentru etapa cu numărul 7 din Liga Portugal, iar Braga s-a impus cu 4-2, la capătul unui meci cu final palpitant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de acest duel, ultimul meci oficial al celor două echipe a avut loc în anul 2009 și s-a încheiat la egalitate, scor 2-2 și a contat tot pentru o etapă de Liga Portugal. Meciurile din prima ligă a Portugaliei se văd live în AntenaPLAY.

Estrela – Braga 2-4 în AntenaPLAY

Fluier final! Braga a tremurat pe final, dar a obţinut victoria pe terenul celor de la Estrela, scor 4-2, într-un meci în care a condus cu 3-0.

Min. 90+4: Estrela – Braga 2-4! Ricardo Horta a marcat în al patrulea minut al prelungirilor şi asigură victoria oaspeşţilor.

Min. 79: Estrela – Braga 2-3! Jean Felipe a marcat din lovitură liberă, iar Estrela speră la un punct în acest final de partidă.

Reclamă

Min. 75: Estrela – Braga 1-3! Kikas a redus din diferenţă, cu un sfert de oră înainte de fluierul final.

Min. 68: Estrela – Braga 0-3! Simon Banza a dus scorul la 3-0 în minutul 68.

Min. 49: Estrela – Braga 0-2! Oaspeţii au marcat din nou, în startul reprizei secunde. Djalo a reuşit „dubla”.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 13: Estrela – Braga 0-1! Djalo a reuşit să deschidă scorul, marcând din pasa lui Banza.

Min. 1: Începe meciul!

Echipele de start:

Estrela: Brigido – Omurwa, Lopes, Gaspar – Hevertton, Souza, Leo Cordeiro, Joao Reis – Ronald, Tavares, Leo Jaba

Braga: Matheus, Gomez, Niakate, Saatci, Borja – Al Musrati, Zalazar Martinez – Horta, Pizzi, Djalo – Banza

După ultimele rezultate înregistrate în Liga Portugal, Estrela se află, înainte de meciul cu Braga, pe poziția a 14-a în clasament, cu 5 puncte obținute după cele 6 meciuri jucate. De cealaltă parte, oaspeții din această seară sunt pe locul 6, cu 10 puncte în tot atâtea meciuri jucate.

Estrela primește vizita celor de la Braga după rezultatul de egalitate din etapa a 6-a, 2-2, în deplasare, cu cei de la Chaves. De cealaltă parte, Braga s-a impus categoric în fața lui Boavista, revelația sezonului, cu scorul de 4-1.

Reclamă

O victorie pentre Estrela Amadora ar însemna distanțarea de locurile retrogradabile. De cealaltă parte, dacă echipa pregătită lui Artur Jorge se poate apropia de primele poziții ale clasamentului.

Este de notat faptul că în toate partidele jucate până acum cei de la Braga au încasat cel puțin un gol. Estrela le poate cauza probleme elevilor lui Jorge, având în vedere forma pe care au arătat-o de la promovarea în Liga Portugal. Chiar dacă se află pe locul 14, gazdele din această seară au pierdut doar cu 0-1 cu Porto, în penultimul meci jucat în campionatul intern.

Fostul portar de la CFR Cluj a vorbit despre Benfica – FC Porto (vineri, 22:15, AntenaPLAY)

Fostul portar Beto, care a trecut și pe la CFR Cluj și a fost legitimat la FC Porto, a analizat marele duel din etapa a 7-a a noului sezon din Liga Portugal. Acesta este de părere că oaspeții fac dueluri mai bune în competițiile europene, în timp ce în campionat evoluțiile lor nu sunt la fel de consistente. Totuși, acesta este de părere că meciul va fi unul echilibrat.

„Ambele echipe au o față europeană. Domină foarte mult și creează superioritate în teren. Mi-a plăcut foarte mult de FC Porto în Liga Campionilor. Totuși, în campionat nu au evoluții la fel de consistente.

De cealaltă parte, alături de Sporting Lisabona, Benfica a fost clubul care s-a întărit cel mai bine în perioada de transferuri din această vară. Este adevărat că au reușit să câștige campionatul în sezonul trecut, dar era nevoie de noi întăriri.

În momentul de față, este un echilibru competitiv excelent între cele două cluburi. Nu poate nimeni să spună cu exactitate cine va câștiga acest meci. Știu totuși că Porto știe foarte bine să abordeze astfel de partide. Rămâne de văzut dacă Benfica poate face față determinării pe care o va arăta, cel mai probabil, FC Porto”, a spus Beto, citat de ojogo.pt.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și