Închide meniul

Estrela – Porto 0-1, în etapa a cincea din Liga Portugal. Meciul a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Alex Ioniță Publicat: 15 septembrie 2023, 23:20

Reclamă
Estrela – Porto 0-1, în etapa a cincea din Liga Portugal. Meciul a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Cupa Ligii Portugaliei | Estoril - Porto 3-1

Jucătorii de la FC Porto, după un gol / Profimediaimages

Estrela – Porto 0-1, în etapa a 5-a a noului sezon din Liga Portugal. Campionatul din Portugalia s-a reluat după pauza provocată de meciurile echipelor naționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scorul final al partidei dintre Estrela și Porto, a fost stabilit încă din prima repriză. Atunci, Taremi a marcat după o vază simplă la care defensivă gazdelor a fost surprinsă. După acest rezultat, Estrela se află pe poziția a 13-a, cu 4 puncte în 5 meciuri, în timp ce Porto ocupă, cel puțin pentru moment, prima poziție cu 13 puncte în tot atâtea partide. Duelul dintre Estrela și Porto a fost live în AntenaPLAY.

Estrela – Porto 0-1

Min 90+6: Final de meci!

Min 46: A început a doua repriză

Min 45+9: Pauză în Estrela – Porto

Reclamă

Min 29: Estrela – Porto 0-1! GOOOL Porto! După o fază simplă, Taremi a deschis scorul printr-un șut puternic care s-a oprit direct în poarta lui Brigido.

Min 5: Fază controversată în debutul partidei! Pepe a avut o intervenție asupra lui Jaba, în interiorul careului, iar arbitrul a dictat penalty. Totuși, după analiza VAR, decizia a fost anulată, iar gazdele nu au beneficiat de lovitura de la 11 metri.

Min 1: A început meciul!

Reclamă 4 / 0/3

Estrela – Porto, echipele de start:

Estrela: Brigido, Omurwa, Lopes, Gaspar, Santos, Cordeiro, Aloisio, Reis, Jaba, Tavares, Ronald

Rezerve: Filipe, Mansur, Shinga, Jean Felipe, Almeida, Sa, Ndo, Kikas, Ndour

Porto: Diogo Costa, Marcano, Carmo, Pepe, Galeno, Franco, Varela, Jaime, Borges, Navarro, Evanilson

Rezerve: Ramos, Wendell, Joao Mario, Eustaquio, Baro, Pepe, Conceicao, Taremi, Martinez

Înainte de meciul din această seară, gazdele ocupă poziția a 13-a în campionatul intern, cu 4 puncte obținute după 4 meciuri jucate. Nou promovata Estrela a reușit o victorie, împotriva lui Estoril (2-1) și un rezultat de egalitate, cu Portimonese (1-1). În celelalte două partide a fost învinsă de Guimaraes (0-1) și de Benfica (0-2).

De cealaltă parte, FC Porto se află pe locul al 2-lea, cu 10 puncte după tot atâtea meciuri, la egalitate cu liderul Boavista. Oaspeții au înregistrat doar rezultate pozitive de la startul noului sezon de Liga Portugal, care se vede în live în AntenaPLAY.

Reclamă

Porto a reușit să le învingă pe Moreirense (2-1), Farense (2-1) și pe Rio Ave (2-1). De asemenea, a înregistrat și un rezultat de egalitate, în ultimul meci jucat înainte de pauza provocată de echipele naționale. Meciul respectiv, cu Arouca, s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Ultimul meci direct dintre cele două formații a avut loc în urmă cu 14 ani. Se întâmpla în aprilie 2009, într-un meci care conta pentru returul semifinalei din Cupa Portugaliei. Atunci, gazdele din această seară se impuneau cu scorul de 2-1, dar Porto se califica în finala competiției, după 3-2 la general.

Programul etapei a cincea din Liga Portugal! Meciurile care se vor vedea în AntenaPLAY

Pauza internaţională s-a încheiat, ceea ce înseamnă că meciurile echipelor de club revin în acest final de săptămână. Liga Portugal revine şi ea, iar toate cele nouă meciuri vor putea fi urmărite în AntenaPLAY.

După meciul din această seară urmează partida dintre Vizela și Benfica, sâmbătă, de la 22:30. După înfrângerea din prima etapă de pe terenul celor de la Boavista, Benfica a obţinut trei victorii la rând. În ultima etapă, Benfica a învins Guimaraes cu 4-0, pe teren propriu. De partea cealaltă, Vizela vine după prima victorie din acest sezon, scor 1-0 cu Gil Vicente.

Duminică, de la 22:30, Sporting va juca pe teren propriu contra celor de la Moreirense. Sporting, ocupanta locului 3, a remizat pe terenul celor de la Braga, scor 1-1, în timp ce Moreirense vine după o înfrângere cu Braga, scor 2-3, dintr-o restanţă din etapa a treia.

Programul etapei a cincea din Liga Portugal:

Vineri, 15 septembrie

Sâmbătă, 16 septembrie

Duminică, 17 septembrie

Luni, 18 septembrie

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20
mai
0:15
Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su”
23:59 VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion 23:55 Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO 23:52 Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat 23:46 Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti 23:32 Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League 23:24 „Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0 23:16 Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!” 22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit Vezi toate știrile
Citește și