Închide meniul
VIDEO

Famalicao – Moreirense 0-0 a fost în AntenaPLAY! Alexandru Dobre, trimis pe teren după pauză

Viviana Moraru Publicat: 21 august 2023, 23:30

Reclamă
Famalicao – Moreirense 0-0 a fost în AntenaPLAY! Alexandru Dobre, trimis pe teren după pauză

Famalicao - Moreirense, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY (22:15)

Jucătorii de la Famalicao, în timpul unui meci/ Profimedia

Famalicao – Moreirense 0-0, a fost ultima partidă din etapa a doua din Liga Portugal. Partida a fost LIVE în AntenaPLAY. Alexandru Dobre, românul de la Famalicao, a fost rezervă la gazde şi a fost trimis în teren la pauză, dar a fost schimbat în minutul 87.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi s-a terminat 0-0, meciul a fost spectaculos, cu ocazii la ambele porţi.

VEZI VIDEO ÎN ANTENAPLAY FAMALICAO – MOREIRENSE

VIDEO Famalicao – Moreirense 0-0

Min. 90+5: FINAL DE MECI! Primul meci fără goluri din primele două etape din Liga Portugal.

Min. 46: A intrat pe teren românul Alexandru Dobre! L-a înlocuit pe Aranda.

Reclamă

Min. 45+6: FINAL DE PRIMĂ REPRIZĂ. Ai mai jos cele mai tari faze din primele 45 de minute.

Min. 45+5: Famalicao a rămas în inferioritate numerică! Pablo a văzut al doilea cartonaş galben şi a plecat mai repede la vestiare!

Min. 1: A început partida.

Famalicao – Moreirense, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY (22:15). Echipele de start

Update: Au apărut echipele de start. Românul Dobre a fost lăsat pe bancă, dar ar putea intra după pauză.

Reclamă 4 / 0/3

Famalicao: Junior – Aguirregabiria, Otavio, Riccieli, Moura – Aranda, Youssouf, Assuncao, Pablo – Cadiz, Araujo

Moreirense: Kewin – Pinto, Maracas, Marcelo, Frimpong – Franco, Ofori – Kodisang, Alanzinho, Camacho – Andre Luis

Famalicao a obţinut o victorie dramatică în prima etapă din noul sezon. Trupa lui Joao Sousa s-a impus în deplasarea de la Braga cu un gol marcat în minutul 90+5 de către Aranda.

Alexandru Dobre a fost titular în partida din prima etapă, însă a fost înlocuit de Rodrigues în minutul 54.

De cealaltă parte, Moreirense a pierdut în prima rundă din Liga Portugal. A fost învinsă pe teren propriu de Porto, scor 1-2, după ce iniţial a condus pe tabelă.

Moreirense este o nou-promovată în Liga Portugal, iar ultimul meci cu Famalicao l-a disputat în 2022. Trupa lui Alexandru Dobre a câştigat meciul respectiv categoric, cu scorul de 5-0, pe teren propriu.

Marcano, după ce a adus victoria lui Porto în minutul 90+10

Marcano a oferit declaraţii după ce a adus victoria lui Porto în minutul 90+10 şi a scris istorie. FC Porto a obţinut o victorie la limită în primul meci de pe teren propriu al sezonului, cu Farense, scor 2-1, partidă care a fost în direct în AntenaPLAY.

Reclamă

Ivan Marcano, căpitanul lui Porto, a jucat seara trecută meciul cu numărul 250 pentru echipa lui Sergio Conceicao. El a adus cele trei puncte în prelungirile partidei, după un efort remarcabil, marcând cu capul la capătul unei curse începută din propria jumătate de teren.

„A fost un meci dificil, puteam înscrie mai devreme, pentru că am avut multe oportunităţi. Nu am fost suficient de norocoşi să înscriem mai devreme, dar am avut încredere, am crezut în noi şi am marcat golul victoriei.

Toţi jucătorii s-au mişcat bine, am jucat bine între linii. Am avut un moment mai slab la finalul primei reprize şi ei au marcat, dar în repriza a doua ne-am creat multe ocazii de gol şi am reuşit în cele din urmă să marcăm.

Nu îmi pasă prea mult de reuşitele individuale, dar sunt mândru să reprezint acest club şi să continuăm împreună pentru a ne îndeplini obiectivele”, a declarat Ivan Marcano, potrivit abola.pt.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor Vezi toate știrile
Citește și