Închide meniul
Video

Marcano, după ce a adus victoria lui Porto în minutul 90+10 şi a scris istorie: „Sunt mândru să reprezint”

Alex Masgras Publicat: 21 august 2023, 12:45

Reclamă

Marcano, după ce a adus victoria lui Porto în minutul 90+10 şi a scris istorie

Ivan Marcano, în FC Porto - Farense / Profimedia

Marcano, după ce a adus victoria lui Porto în minutul 90+10 şi a scris istorie. FC Porto a obţinut o victorie la limită în primul meci de pe teren propriu al sezonului, cu Farense, scor 2-1, partidă care a fost în direct în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivan Marcano, căpitanul lui Porto, a jucat seara trecută meciul cu numărul 250 pentru echipa lui Sergio Conceicao. El a adus cele trei puncte în prelungirile partidei, după un efort remarcabil, marcând cu capul la capătul unei curse începută din propria jumătate de teren.

Marcano, după ce a adus victoria lui Porto în minutul 90+10 şi a scris istorie: „Nu îmi pasă prea mult de reuşitele individuale”

Marcano a vorbit despre meciul cu Farense şi a recunoscut că Porto a avut o scădere de formă la finalul primei reprize, atunci când oaspeţii au marcat, dar echipa lui Sergio Conceicao a avut şi ghinion în repriza secundă, atunci când a ratat câteva oportunităţi de a marca.

Fundaşul spaniol a devenit şi apărătorul cu cele mai multe goluri marcate din istoria lui Porto, dar a declarat că nu se gândeşte prea mult la acest aspect. În cele 250 de partide, Marcano a înscris 29 de goluri şi a oferit 5 pase de gol.

„A fost un meci dificil, puteam înscrie mai devreme, pentru că am avut multe oportunităţi. Nu am fost suficient de norocoşi să înscriem mai devreme, dar am avut încredere, am crezut în noi şi am marcat golul victoriei.

Reclamă

Toţi jucătorii s-au mişcat bine, am jucat bine între linii. Am avut un moment mai slab la finalul primei reprize şi ei au marcat, dar în repriza a doua ne-am creat multe ocazii de gol şi am reuşit în cele din urmă să marcăm.

Nu îmi pasă prea mult de reuşitele individuale, dar sunt mândru să reprezint acest club şi să continuăm împreună pentru a ne îndeplini obiectivele”, a declarat Ivan Marcano, potrivit abola.pt.

După primele două etape, Porto are 6 puncte, fiind la egalitate cu alte trei echipe: Boavista, Sporting şi Guimaraes. În acest moment, echipa lui Conceicao se află pe locul 3.

Reclamă 4 / 0/3

Etapa viitoare, Porto va juca în deplasare pe terenul celor de la Rio Ave, în timp ce Farense, penultima echipă din Liga Portugal, va juca pe teren propriu cu Chaves.

Etapa a doua se încheie luni seară, la ora 22:15, atunci când Famalicao va primi vizita celor de la Moreirense.

Rezultatele etapei a doua din Liga Portugal

Vineri

Casa Pia – Sporting 1-2

Sâmbătă

ora 17.30: Vitoria SC Guimaraes – Gil Vicente 2-1
ora 20.00: GD Chaves – SC Braga 2-4
ora 22.30: SL Benfica – Estrela Amadora 2-0
ora 22.30: Portimonense – Boavista FC 1-4

Duminică

Reclamă

ora 17.30: Estoril – Rio Ave
ora 20.00: FC Porto – Farense
ora 22.30: Vizela – Arouca

Luni

ora 22.15: Famalicao – Moreirense

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 „Revoluţie” în lotul lui CSA Steaua, după un sezon ratat! Un singur jucător mai are contract cu „militarii” 18:37 Farul Constanţa – Universitatea Craiova LIVE TEXT (20:30). Ultima şansă pentru echipa lui Gică Hagi la cupele europene 18:05 Florin Răducioiu a făcut topul celor mai inteligenţi oameni din fotbal: „El e primul! E fantastic” 17:54 Constantin Budescu şi-a găsit echipă, după despărţirea de Farul lui Gică Hagi! Oferta primită de „Budi”, la 35 de ani 17:51 LIVE VIDEOSUA – Slovacia şi Norvegia – Finlanda sunt ACUM în AntenaPLAY! Alte două meciuri încep la ora 21:20 17:44 Dinamo a făcut lumină în cazul Edgar Ie! Reacţie vehementă a „câinilor”: „Un atac canceros împotriva clubului” 17:14 Istvan Kovacs va arbitra finala Europa League, cu trei săptămâni înainte de EURO 2024 17:13 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 13 mai 2024 16:47 Adrian Mititelu, arătat cu degetul de un fost antrenor de la FC U Craiova: „Nu m-a ascultat! Am spus cineva trebuia exclus!” 15:06 „Merită un suc!” Romario Benzar, reacție nervoasă după ce Abdallah a revenit pe teren la Dinamo Vezi toate știrile
Citește și