Închide meniul
Video

Gol fabulos, LIVE în AntenaPLAY, marcat de John Mercado contra Benficăi! Execuţia senzaţională cu care a scuturat plasa

Bogdan Stănescu Publicat: 22 decembrie 2023, 0:32

Reclamă

Gol fabulos, LIVE în AntenaPLAY, marcat de John Mercado contra Benficăi

John Mercado se bucură după un gol fabulos marcat contra Benficăi / captura AntenaPLAY

Gol fabulos, LIVE în AntenaPLAY, marcat de John Mercado contra Benficăi! Jucătorul ecuadorian în vârstă de 21 de ani a avut o execuţie de senzaţie în minutul 21 al partidei din Cupa Ligii Portugaliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

AVS a deschis scorul surprinzător în meciul cu Benfica, dar campioana din Liga Portugal a întors rezultatul. Benfica a învins-o, în cele din urmă, cu 4-1, pe AVS şi s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii Portugaliei.

Gol fabulos, LIVE în AntenaPLAY, marcat de John Mercado contra Benficăi!

John Mercado a şutat de la marginea careului, iar portarul Benficăi, Trubin, nu a avut nicio şansă să intervină. Şutul în forţă al ecuadorianului s-a dus perfect, scuturând plasa lui Trubin.

Diferenţa de valoare dintre cele două echipe s-a văzut ulterior. Campioana din sezonul trecut din Liga Portugal, care luptă pentru titlu şi în acest sezon, LIVE în AntenaPLAY, a marcat 4 goluri după ce l-a primit pe cel înscris de Mercado.

Di Maria (min. 31), Joao Mario (min. 44), Gouveia (min. 65) au înscris pentru Benfica, cel de al patrulea gol al echipei din Lisabona fiind, de fapt, un autogol al lui Correia (min. 68).

Reclamă

În vârstă de 21 de ani, John Mercado este cotat la 350.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com. AVS luptă pentru promovarea în Liga Portugal, ea fiind pe locul 2 în a doua ligă portugheză, la un singur punct în spatele liderului Santa Clara.

Benfica – AVS 4-1, în AntenaPLAY! Spectacol total în Cupa Ligii Portugaliei

Benfica – AVS 4-1 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. În urma acestui meci, Benfica a obţinut calificarea în semifinalele competiţiei. Benfica a câştigat grupa B, din care mai făceau parte Arouca şi AVS.

Benfica a obţinut două victorii în grupa B. Pe 2 s-a clasat Arouca, cu 3 puncte, în timp ce AVS s-a clasat pe ultimul loc, cu 0 puncte. Cupa Ligii Portugaliei se vede live în continuare în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Benfica duce o luptă intensă şi pentru titlul din Liga Portugal. Lider acum este Sporting, care are 34 de puncte, Benfica fiind pe 2, cu un punct mai puţin. Nici Porto, cu care Benfica s-a luptat sezonul trecut la titlu, şi pe care a învins-o, nu este ieşită din lupta pentru primul loc în campionat. Porto e pe 3 acum, cu 31 de puncte.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și