Închide meniul
Video

Ladislau Boloni, momente emoţionante pe stadionul lui Sporting! Imagini superbe cu antrenorul român

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 8 octombrie 2023, 23:10

Ladislau Boloni, momente emoţionante pe stadionul lui Sporting

Ladislau Boloni, înainte de Sporting - Arouca / Captură Antena Sport

Ladislau Boloni, momente emoţionante pe stadionul lui Sporting. Antrenorul român se află la Lisabona, pentru meciul pe care fosta sa echipă îl dispută contra celor de la Arouca, LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înaintea meciului, Ladislau Boloni, antrenorul care a adus titlul pentru Sporting în sezonul 2001/02 a fost aplaudat la scenă deschisă de fani înaintea meciului cu Arouca şi a primit un tricou din partea oficialilor lui Sporting.

Ladislau Boloni, momente emoţionante pe stadionul lui Sporting

Ladislau Boloni a revenit la Lisabona, pe Estadio Jose Alvalade, arena celor de la Sporting. Actualul antrenor al celor de la Metz urmăreşte din tribune partida de pe teren propriu a fostei sale echipe cu Arouca, din etapa a 8-a din Liga Portugal.

Înaintea fluierului de start, Ladislau Boloni a fost invitat pe teren, acolo unde a fost aplaudat la scenă deschisă de fanii lui Sporting, echipă cu care a câştigat titlul în Portugalia, în sezonul 2001/02. Antrenorul care l-a promovat pe Cristiano Ronaldo la prima echipă a lui Sporting a primit apoi un tricou cu numele său din partea oficialilor fostei sale echipe.

Înaintea meciului, antrenorul român a fost la muzeul lui Sporting Lisabona, acolo unde s-a fotografiat alături de trofeele câştigate alături de lusitani.

Reclamă

„Sunt în faţa trofeului pe care l-am câştigat. Le doresc să câştige şi mai multe trofee ca acesta. Şi să fie fericiţi, aşa cum am fost eu”, a spus Ladislau Boloni, citat de ojogo.pt.

Pe lângă titlul de campion cu Sporting din sezonul 2001/02, Ladislau Boloni a mai câştigat alături de formaţia din Lisabona Cupa şi Supercupa Portugaliei din 2002.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Reclamă 4 / 0/3

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și