Închide meniul
VIDEO

Liga Portugal e în AntenaPLAY. Sporting, victorie sub ochii lui Ladislau Boloni! Porto, succes pe teren propriu

Alex Masgras Publicat: 9 octombrie 2023, 0:31

Reclamă
Liga Portugal e în AntenaPLAY. Sporting, victorie sub ochii lui Ladislau Boloni! Porto, succes pe teren propriu

Liga Portugal e în AntenaPLAY

Sporting - Arouca / Profimedia

Liga Portugal e în AntenaPLAY. Sporting s-a impus în meciul de pe teren propriu cu Arouca, scor 2-1, chiar sub ochii fostului antrenor, Ladislau Boloni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ceva mai devreme, FC Porto s-a impus în partida de pe teren propriu cu Portimorense, scor 1-0, în timp ce Guimaraes a câştigat cu 3-1 pe terenul celor de la Famalicao.

VEZI AICI MECIURILE DIN LIGA PORTUGAL

Liga Portugal e LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Fluier final în Sporting – Arouca! Sub ochii lui Ladislau Boloni, Sporting Lisabona s-a impus pe teren propriu în meciul cu Arouca. 

Min. 69 în Sporting – Arouca 2-1! Hidemasa Morita o readuce pe Sporting în avantaj.

Reclamă

Min. 52 în Sporting – Arouca 1-1! Mujica a restabilit egalitatea pe Estadio Jose Alvalade.

Min. 31 în Sporting – Arouca 1-0! Gyokeres a deschis scorul pentru gazde.

Update! Momente emoţionante înaintea meciului Sporting – Arouca! Ladislau Boloni este prezent pe Estadio Jose Alvalade, iar oficialii portughezi i-au pregătit o primire pe cinste. Antrenorul român a fost aplaudat de fanii fostei echipe şi a primit un tricou cu numele său.

Reclamă 4 / 0/3

Fluier final în FC Porto – Portimonense 1-0! Echipa lui Conceicao a câştigat cu 1-0, graţie golului marcat de Evanilson în minutul 9.

Min. 9: FC Porto – Portimonense 1-0! Evanilson a înscris cu noroc, şutul lui fiind deviat înainte de a ajunge în poartă.

Min. 1: A început meciul dintre FC Porto şi Portimonense.

Update: Avem echipele de start la FC Porto – Portimonense

FC Porto: Costa – Joao Mario, Pedro, Carmo, Wendell – Baro, Nico, Varela, Evanilson – Pepe, Taremi

Portimonense: Vinicius Silvestre – Pedrao, Alemao, Relvas – Oliveira, Carlinhos, Dener, Seck – Jasper, Carrillo, Varela

Famalicao – Guimaraes 1-3

Min. 90: Famalicao – Guimaraes 1-3. Final de meci!

Reclamă

Min. 77: Famalicao – Guimaraes 1-3. Gaspar a marcat după o acţiune spectaculoasă de atac.

Min. 64: Famalicao – Guimaraes 1-2. Otavio a redus din diferenţă, cu o lovitură de cap. Portarul a făcut eforturi pentru a respinge, dar mingea a intrat în poartă.

Min. 50: Penalty ratat! Youssouf nu a reuşit să marcheze de la 11 metri. Mijlocaşul lui Famalicao a avut o execuţie modestă.

Min. 45+3: Famalicao – Guimaraes 0-2! După ce a marcat la prima fază, Joao Mendes a înscris şi la ultima fază a primei reprize, cu un şut supern din afara careului.

Min. 1: Famalicao – Guimaraes 0-1! Joao Mendes a deschis scorul în secunda 20.

Update: A început meciul dintre Famalicao şi Guimaraes.

Update: Trei meciuri din Liga Portugal sunt astăzi în AntenaPLAY.

Min. 90+4: Estoril – Benfica 0-1. Final de meci!

Min. 90+3: Estoril – Benfica 0-1. Antonio Silva a înscris golul salvator! Fundaşul de 19 ani l-a învins pe portarul advers cu o lovitură de cap.

Min 1: Estoril – Benfica 0-0: A început meciul!

Echipele de start: Estoril – Benfica

Estoril: Marcelo – Vital, Feltes, Alvaro – Gomes, Koindredi, Fernandes, Araujo – Guitane, Cassiano, Heriberto

Benfica: Turbin – Aursnes, Otamendi, Antonio Silva, Jurasek – Florentino, Chiquinho, – Neres, Rafa Silva, Joao Mario – Tengstedt

 

Min 90+8: Final de meci!

Min 90+5: Braga – Rio Ave 2-1!  Ruiz a dat lovitura în ultimele minute ale meciului! Bucuria nebună a gazdelor

Min 90+1: Braga – Rio Ave 1-1! Banza a egalat în prelungirile partidei!

Min. 5: Braga – Rio Ave 0-1. Leonardo Ruiz a deschis rapid scorul! A primit o centrare perfectă şi a îndeplinit o simplă formalitate.

Update 20.00: A început Braga – Rio Ave!

Update 19.30: Avem echipele de start la Braga – Rio Ave. Meciul va începe la ora 20:00 şi va fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

Braga: Matheus – Mendes, Fonte, Saatci, Marin – Al Musrati, Zalazar – Bruma, Pizzi, Djalo – Banza

Rio Ave: Jonathan – Josue Sa, Adellan, Nobrega – Costinha, Graca, Oudrhiri, Fabio Ronaldo – Ze Manuel, Ruiz, Ventura

 

Update 19.30: Farense – Vizela 0-0! Final de meci. Remiză în confruntarea din Liga Sagres.

Update 17.30: A început meciul dintre Farense şi Vizela!

Update: Echipele de start la Farense – Vizela, primul meci al zilei din Liga Portugal.

Farense: Silva Velho – Pastor, Rossi, Jorge, Talocha – Claudio Falcao, Isidoro – Belloumi, Mattheus, Matias – Duarte

Vizela: Buntic – Costa Silva, Wilson, Anderson, Matheus Pereira – Samu, Busnic – Lacava, Nascimento, Moreira – Essende

Primul meci va avea loc la ora 17:30. Vizela, echipa de pe locul 14, va merge pe terenul celor de la Farense. Ambele echipe vin după înfrângeri etapa trecută. Dacă Farense a pierdurt duelul de pe teren propriu cu Sporting, scor 2-3, Vizela a fost învinsă cu acelaşi scor, tot pe teren propriu, de Portimorense.

De la ora 20:00, Braga va primi vizita celor de la Rio Ave. Braga vine după o victorie de poveste în UEFA Champions League, când s-a impus cu 3-2 la Berlin, cu Union, după ce a fost condusă cu 2-0. etapa trecută, Rio Ave, echipa de pe locul 16, a pierdut fără drept de apel duelul de pe teren propriu cu Moreirense, scor 0-4.

Seara se încheie la Estoril, acolo unde Benfica va juca de la ora 22:30. Benfica vine după victoria de săptămâna trecută din derby-ul cu FC Porto, dar a pierdut meciul cu Inter din UEFA Champions League, scor 0-1. Estoril, penultima clasată din Liga Portugal, a pierdut etapa trecută în deplasarea de pe terenul lui Guimaraes, scor 2-3.

Programul etapei a 8-a din Liga Portugal. Meciurile care se văd în AntenaPLAY:

Vineri:

Sâmbătă:

Duminică:

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:53 LIVE VIDEOBari – Brescia și Sudtirol – Palermo, acum în AntenaPLAY. Echipa lui Pușcaș luptă pentru evitarea retrogradării 22:43 LIVE VIDEOSuedia – SUA și Cehia – Finlanda, ACUM în AntenaPLAY! Elveția – Norvegia 5-2 și Slovacia – Germania 4-6 la CM de hochei 22:25 LIVE TEXTSepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 22:00 Doncaster – Crewe, acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Duel pentru finala play-off-ului de promovare în League One 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai 21:15 BREAKING NEWSKylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! Mesajul transmis de superstarul francez! Cale liberă spre Real Madrid 21:10 Kriszta Incze și Cătălina Axente s-au calificat la Jocurile Olimpice! Team Romania a ajuns la 85 de sportivi 20:32 Mesajul lui Florinel Coman pentru fanii FCSB-ului, înainte de sărbătoarea de titlu. Detalii importante pentru suporteri Vezi toate știrile
Citește și