Închide meniul
VIDEO

Liga Portugal, Live în AntenaPLAY! FC Porto – Farense 2-1. Golul victoriei, marcat în minutul 90+10. A fost spectacol total!

Alex Masgras Publicat: 20 august 2023, 23:50 / Actualizat: 30 noiembrie 2023, 16:29

Reclamă
Liga Portugal, Live în AntenaPLAY! FC Porto – Farense 2-1. Golul victoriei, marcat în minutul 90+10. A fost spectacol total!

FC Porto - Farense 2-1

FC Porto a obţinut o victoria dramatică în Liga Portugal / Profimediaimages

Liga Portugal a fost live în AntenaPLAY! FC Porto – Farense 2-1, Estoril – Rio Ave 2-0 şi Vizela – Arouca 2-2 au fost meciurile zilei de duminică. Cele mai importante faze sunt în format VIDEO pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Porto a câştigat cu emoţii primul meci pe teren propriu din acest sezon. Ivan Marcano a marcat golul victoriei în al 10-lea minut de prelungiri.

Liga Portugal a fost live în AntenaPLAY! Vizela – Arouca 2-2

Min. 90+10: Vizela – Arouca 2-2. Final de meci

Min. 88: Vizela – Arouca 2-2. Essende a şutat din întoarcere şi a plasat perfect mingea lângă bară!

Min. 64: Vizela – Arouca 1-2. Mujica a deviat în poartă mingea şutată de Quaresma.

Reclamă
Reclamă 4

Min. 57: Cartonaş roşu şi pentru Costa Silva de la Vizela. S-a restabilit egalitatea numerică pe teren.

Min. 39: Vizela – Arouca 1-1. Cristo a restabilit egalitatea cu un şut direct în vinclu!

Min. 9: Vizela – Arouca 1-0. Samu a deschis scorul din penalty!

Reclamă

Min. 8: Rocha a văzut direct cartonaş roşu! Probleme uriaşe pentru Arouca.

Min. 1: A început meciul Vizela – Arouca.

FC Porto – Farense 2-1

Min. 90+12! Final de meci. FC Porto a reuşit să obţină, in extremis, victoria!

Min. 90+10! FC Porto – Farense 2-1! GOOOLLL. Ivan Marcano a marcat după ce a primit o centrare perfectă de la Borges!

Min. 65: Bară pentru FC Porto. Joao Mario a luat o acţiune pe cont propriu şi a şutat de la mare distanţă. Mingea a lovit bara transversală!

Min. 45+1: FC Porto – Farense 1-1! Rui Costa a marcat după ce s-a distrat cu defensiva adversă. I-a trecut mingea printre picioare lui Marcano şi a şutat la colţul lung! Gol de senzaţie.

Min. 43: Ocazie uriaşă pentru Farense. Oaspeţii puteau da lovitura după o fază fixă. Mingea a ajuns la Muscat, care putea înscrie golul începutului de sezon. A încercat să marcheze din „foarfecă”, dar mingea a lovit bara!

Min. 13: FC Porto – Farense 1-0! Toni Martinez a marcat şi a declanşat nebunia în tribună! A finalizat o acţiune colectivă superbă.

Min. 1: A început meciul lui FC Porto! Este live în AntenaPLAY.

Echipele de start la FC Porto – Farense:

FC Porto: Diogo Costa – João Mário, Iván Marcano, Fábio Cardoso, Zaidu Sanusi – Stephen Eustáquio, Nico González – Pepê, Mehdi Taremi, Wenderson Galeno – Toni Martínez

Farense: Ricardo Velho – Pastor, Gonçalo Silva, Zach Muscat, Talocha – Cláudio Falcão, Mattheus Oliveira, Fabrício Isidoro – Mohamed Belloumi, Rui Costa, Marco Matias

Estoril – Rio Ave 2-0

Min. 90+9! Final de meci. Estoril a reuşit să o învingă pe Rio Ave!

Min. 90+8: Estoril – Rio Ave 2-0! Alejandro Marques a marcat şi a asigurat victoria echipei sale. Şut din marginea careului mic, fără şansă pentru portarul advers!

Min. 55: Estoril – Rio Ave 1-0! Eliaquim Mangala a deschis scorul!

Min. 1: A început meciul Estoril – Rio Ave, primul al zilei din campionatul Portugaliei!

FC Porto joacă în această seară primul meci de pe teren propriu din acest sezon din Liga Portugal. Echipa lui Sergio Conceicao va primi vizita celor de la Farense, de la ora 20:00.

În prima etapă, Porto a câştigat pe terenul celor de la Moreirense, scor 2-1, revenind de la 0-1, graţie golurilor lui Martinez şi Wendell.

De partea cealaltă, Farense vine după o înfrângere categorică în meciul de pe teren propriu din prima etapă, atunci când Casa Pia s-a impus cu 3-0.

Ziua va începe mai devreme, de la ora 17:30, atunci când Estoril va primi vizita lui Rio Ave. În prima etapă, Estoril a pierdut pe terenul lui Arouca, scor 3-4, în timp ce Rio Ave a câştigat meciul de pe teren propriu cu Chaves, scor 2-0.

Ziua se va încheia la 22:30, atunci când va începe meciul dintre Vizela şi Arouca. În prima etapă, Vizela a fost învinsă de Sporting, care s-a impus pe teren propriu cu 3-2.

Programul etapei a doua din Liga Portugal! Meciurile se văd LIVE în AntenaPLAY

Vineri

Casa Pia – Sporting 1-2

Sâmbătă

ora 17.30: Vitoria SC Guimaraes – Gil Vicente 2-1
ora 20.00: GD Chaves – SC Braga 2-4
ora 22.30: SL Benfica – Estrela Amadora 2-0
ora 22.30: Portimonense – Boavista FC 1-4

Duminică

ora 17.30: Estoril – Rio Ave
ora 20.00: FC Porto – Farense
ora 22.30: Vizela – Arouca

Luni

ora 22.15: Famalicao – Moreirense

Liga Portugal e live în AntenaPLAY

Prima ligă a Portugaliei a fost înființată în 1934, iar, din 2014, la startul ei găsim 18 echipe. De-a lungul anilor, peste 70 de cluburi au ajuns în Liga Portugal, dar doar cinci au devenit și campioane.

87 de titluri au fost adjudecate de cele trei mari ”puteri”, Benfica (38), Porto (30) și Sporting (19). Belenenses și Boavista sunt singurele grupări care au întrerupt seria de invincibilitate a celor trei. De notat e și că Benfica și Porto și-au trecut în cont și câte două Ligi ale Campionilor.

Benfica este campioana en-titre și favorita din acest sezon, chiar dacă în ultimii cinci ani a vândut jucători în valoare de 700 de milioane de euro. Valoarea totală a fotbaliștilor celor 18 echipe din Liga Portugal este de 1.22 miliarde de euro.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:29

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

0:18

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55 5 iul.

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50 5 iul.

Franţa a învins Portugalia la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024! Ronaldo a părăsit competiţia!

23:43 5 iul.

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41 5 iul.

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și