Închide meniul
VIDEO

Liga Portugal, în AntenaPLAY. Farense – Sporting 2-3. Oaspeţii sunt iar lideri în Liga Portugal! Celelalte rezultate de sâmbătă

Alex Masgras Publicat: 1 octombrie 2023, 0:29

Reclamă
Liga Portugal, în AntenaPLAY. Farense – Sporting 2-3. Oaspeţii sunt iar lideri în Liga Portugal! Celelalte rezultate de sâmbătă

Liga Portugal e LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Sporting - Rio Ave / Profimedia

Liga Portugal e LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Etapa a şaptea din campionatul Portugaliei a continuat sâmbătă. Primul meci a avut loc joi seară, atunci când Braga a câştigat la Estrela cu 4-2, în timp ce Benfica s-a impus vineri seară în derby-ul cu Porto cu 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ziua de sâmbătă a fost deschisă de meciul dintre Vizela şi Portimonense, încheiat cu scorul de 2-3, urmat de partida Boavista – Famalicao, care s-a terminat 2-2 . Meciul serii a fost Farense – Sporting 2-3. Sporting a câştigat cu un gol marcat în minutul 90 şi este din nou lider în Liga Portugal.

Liga Portugal e LIVE VIDEO în AntenaPLAY: Farense – Sporting 2-3

Final de meci! Sporting a câștigat și e din nou lider în Liga Portugal!

Min. 90: Farense – Sporting 2-3! Gyokeres a înscris din penalty şi şi-a adus din nou echipa în avantaj!

Min. 87: Penalty pentru Sporting!

Reclamă

Min. 55: Farense – Sporting 2-2! Mattheus Oliveira realizează „dubla”! A executat perfect o lovitură liberă

Min 37: Farense – Sporting 1-2! Mattheus Oliveira a redus din diferență, printr-o execuție senzațională, din lovitură liberă.

Min 35: Farense – Sporting 0-2! Goncalves a majorat diferența oaspeților, cu un șut din afara careului!

Reclamă 4 / 0/3

Min 21: Farense – Sporting 0-1! Gyokeres a transformat lovitura de la 11 metri

Min 17: Penalty pentru Sporting după un henț în careu! Silva a văzut cartonașul roșu!

Min 1: Farense – Sporting 0-0: A început meciul

Boavista – Famalicao 2-2

Final de meci! Boavista – Famalicao 2-2!

Min 90+2: Boavista – Famalicao 2-2! De Haas a înscris în prelungirile partidei și a restabilit egalitatea! Dramatism total în finalul partidei

Min 68: Boavista – Famalicao 2-1! Agra a dus echipa gazdă în avantaj!

Min 44: Boavista – Famalicao 1-1! Reisinho a restabilit egalitatea. A marcat printr-o lovitură de cap

Reclamă

Min. 29: Bară Famalicao! Chiquinho a izbit bara laterală! Portarul gazdelor ar fi fost bătut la şutul în forţă al decarului lui Famalicao

Min. 12: Boavista – Famalicao 0-1! Cadiz a transformat penalty-ul

Min. 12: Penalty pentru Famalicao!

Min. 1: A început partida!

Vizela – Portimonense 2-3

Min 90+8: Vizela – Portimonense 2-3! Final de meci

Min 87: Vizela – Portimonense 2-3! Carlinhos a reușit „dubla” și a readus-o pe Portimonense în avantaj!

Min 85: Vizela – Portimonense 2-2! Autogolul lui Relvas a restabilit egalitatea!

Min 60: Vizela – Portimonense 1-2! Essende a redus din diferență

Min 45+1: Vizela – Portimonense 0-2! Carrillo a majorat diferența oaspeților înainte de pauză!

Min 31: Vizela – Portimonense 0-1! Carlinhos a transformat lovitura de la 11 metri!

Min 28: Vizela – Portimonense 0-0: Penalty pentru Portimonense, după un henț în careul gazdelor!

Min 1: Vizela – Portimonense 0-0: A început meciul!

Spectacol total în Liga Portugal

Meciurile din etapa a şaptea din Liga Portual continuă şi sâmbătă. De la ora 17:30 va avea loc primul meci al zilei, atunci când Vizela va primi vizita lui Portimonense. Ambele echipe au câte 5 puncte, dar golaverajul mai bun o situează pe Vizela pe locul 13, în timp ce Portimonense se află pe locul 16. Vizela vine după un rezultat de egaşitate pe terenul celor de la Estoril, scor 2-2, în timp ce Portimonense a pierdut meciul de pe teren propriu cu Benfica, scor 1-3.

De la ora 20:00 se va juca partida Boavista – Famalicao, duel care le pune faţă în faţă pe ocupantele locurilor 5 şi 6. Boavista, care are un avans de două puncte, vine după o înfrângere la scor pe terenul celor de la Braga, scor 1-4, în timp ce Famalicao a câştigat etapa trecută duelul de pe teren propriu cu Arouca, scor 2-0.

Ultimul meci al zilei va avea loc la ora 22:30 între Farense şi Sporting. Formaţia din Lisabona are şansa de a trece pe primul loc în cazul unei victorii, fiin pe locul 2 în acest moment, cu 16 puncte, în spatele liderului Benfica, cu 18 puncte. De partea cealaltă, Farense se află pe locul 11, cu 6 puncte. Dacă Sporting vine după un succes cu Rio Ave pe teren propriu, scor 2-0, Farense a pierdut etapa trecută pe terenul celor de la Moreirense, scor 0-1.

Programul de sâmbătă în Liga Portugal

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:27 Manchester City – West Ham şi Arsenal – Everton, 18:00, LIVE SCORE! Se decide campioana din Premier League. Klopp, ultimul meci 16:26 VideoSebastian Vettel, omagiu superb pentru Ayrton Senna, la Imola! A pilotat monopostul brazilianului, în uralele publicului 16:10 Oțelul – U Cluj 0-2. „Dubla” lui Anselmo i-a calificat pe ardeleni în finala barajul pentru cupele europene. Dorinel este OUT! 16:00 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Verstappen a plecat din pole-position 15:47 LIVE VIDEOCrawley – Crewe 1-0, în AntenaPLAY. Finala play-off-ului de promovare în League One 15:37 Jose Mourinho e aproape de Beșiktaș! Conducerea clubului din Istanbul vrea să îi aducă o super vedetă în lot 15:20 Jurgen Klopp se poate retrage definitiv! Anunț uluitor făcut înainte de ultimul meci pe banca lui Liverpool 14:45 Bocciu, în cantonamentul lui Rapid înainte de derby-ul cu FCSB! A discutat cu jucătorii după ce a ieșit din închisoare 14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile 13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! Vezi toate știrile
Citește și