Închide meniul
VIDEO

Benfica – FC Porto 1-0. Angel Di Maria a decis „Clasicul” Portugaliei. A fost spectacol total în AntenaPLAY. Toate fazele

Bogdan Stănescu Publicat: 29 septembrie 2023, 23:55

Reclamă
Benfica – FC Porto 1-0. Angel Di Maria a decis „Clasicul Portugaliei. A fost spectacol total în AntenaPLAY. Toate fazele

Benfica - FC Porto LIVE VIDEO

Angel Di Maria, într-un derby cu FC Porto / Profimedia Images

Benfica – FC Porto 1-0 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Marele derby al Portugaliei a fost decis de campionul mondial Angel Di Maria. Acesta a marcat singurul gol al meciului în minutul 68.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angel Di Maria a ajuns la 5 goluri marcate în acest sezon pentru Benfica. Cu Porto, acesta a marcat cu un şut deviat din interiorul careului. Benfica a jucat cu un om în plus încă din minutul 19. Atunci, Cardoso a fost eliminat pentru un fault din postură de ultimă apărător. Benfica a mai avut şi o bară. Benfica a trecut pe primul loc, cel puţin până la meciul celor de la Sporting Lisabona.

 VIDEO BENFICA – PORTO 1-0

Min. 90+6: FINAL DE MECI! Benfica a câştigat marele derby al Portugaliei. Di Maria a decis duelul cu Porto.

Min. 68: GOOOL Benfica! Angel Di Maria a marcat cu un şut deviat din interiorul careului.

Min 56: Ocazie mare pentru Benfica! Neres nu a reușit să trimită mingea în poartă, după o pasă excelentă din partea lui Angel Di Maria

Reclamă

Min 54: Ocazie mare pentru Benfica! Șutul lui Orkun Kokcu a lovit bara!

Min 40: Ocazie Porto! Șutul lui Pepe a fost scos într-un mod senzațional de Trubin!

Min 32: Ocazie Benfica! Mingea trimisă de Neres l-a pus în mare dificultate pe Diogo Costa!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 19: Porto rămâne cu un om în minus. Fabio Cardoso a primit cartonaşul roşu, după ce arbitrul Joao Pinheiro a considerat că a faultat în poziţie de ultim apărător.

Min. 18: Ocazie Porto! Joao Mario a tras de la marginea careului, dar Turbin a reţinut.
Min. 2: Ocazie Benfica! Diogo Costa greşeşte o pasă, mingea ajunge la Di Maria, dar şutul starului argentinian a trecut peste poartă.

Update: Imagini fabuloase în tribune. Fanii au creat spectacol.

Min. 1: A început marele derby din Liga Portugal.

Benfica a condus-o cu 2-1 pe Boavista, în deplasare, după un gol al lui Rafa Silva, dar Boavista a întors soarta meciului marcând două goluri în ultimele minute. Bruno Lourenco a marcat din penalty în minutul 90, iar Bozenik a adus victoria Boavistei în minutul 90+30. Au fost singurele puncte pierdute de Benfica în acest sezon

Benfica – FC Porto LIVE VIDEO, 22:15 Echipele probabile

Benfica – FC Porto, echipele de start: 

Benfica: Trubin, Aursnes, Otamendi, Silva, Bah, Kokcu, Neves, Neres, Rafa Silva, Di Maria, Musa

Antrenor: Roger Schmidt

Reclamă

FC Porto: Diogo Costa, Joao Mario, Fabio Cardoso, David Carmo, Wendell, Baro, Varela, Eustaquio, Galeno, Taremi, Pepe

Antrenor: Sergio Conceicao

Update 20:00: Nebunie pe străzile din Lisabona. Fanii celor de la Porto au făcut spectacol în drumul spre stadion.

 

Antrenorul lui FC Porto, Sergio Conceicao, se confruntă cu probleme serioase de lot. Nu mai puţin de 5 jucători (Ivan Marcano, Zaidu Sanusi, Veron, Danny Loader şi Evanilson) sunt incerţi pentru derby-ul de vineri seară. Pepe a avut şi el probleme medicale, dar se pare că va evolua diseară.

Fostul portar de la CFR Cluj a vorbit despre Benfica – FC Porto

Fostul portar de la CFR Cluj a vorbit despre Benfica – FC Porto, derby-ul din Liga Portugal transmis în AntenaPLAY. Portughezul Beto a analizat marele derby al etapei a 7-a din Liga Portugal.

Fostul portar Beto, care a trecut și pe la CFR Cluj și a fost legitimat la FC Porto, a analizat marele duel din etapa a 7-a a noului sezon din Liga Portugal. Acesta este de părere că oaspeții fac dueluri mai bune în competițiile europene, în timp ce în campionat evoluțiile lor nu sunt la fel de consistente.

Totuși, acesta este de părere că ambele echipe au șanse egale la obținerea celor 3 puncte după acest meci, având în vedere jocul celor două formații de la startul noului sezon din campionatul Portugaliei.

„Ambele echipe au o faţă europeană”

„Ambele echipe au o față europeană. Domină foarte mult și creează superioritate în teren. Mi-a plăcut foarte mult de FC Porto în Liga Campionilor. Totuși, în campionat nu au evoluții la fel de consistente.

De cealaltă parte, alături de Sporting Lisabona, Benfica a fost clubul care s-a întărit cel mai bine în perioada de transferuri din această vară. Este adevărat că au reușit să câștige campionatul în sezonul trecut, dar era nevoie de noi întăriri.

În momentul de față, este un echilibru competitiv excelent între cele două cluburi. Nu poate nimeni să spună cu exactitate cine va câștiga acest meci. Știu totuși că Porto știe foarte bine să abordeze astfel de partide. Rămâne de văzut dacă Benfica poate face față determinării pe care o va arăta, cel mai probabil, FC Porto”, a spus Beto, citat de ojogo.pt.

Beto a fost legitimat la CFR Cluj în perioada august 2011 – iunie 2012. La momentul respectiv s-a aflat în Gruia sub formă de împrumut, chiar de la FC Porto. A adunat 27 de partide pentru ardeleni, în care a încasat 24 de goluri.

 

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc Vezi toate știrile
Citește și