Închide meniul
VIDEO

Liga Portugal, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Rio Ave – Moreirense 0-4. Rezultatele zilei

Alex Masgras Publicat: 1 octombrie 2023, 23:40 / Actualizat: 6 octombrie 2023, 17:18

Reclamă
Liga Portugal, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Rio Ave – Moreirense 0-4. Rezultatele zilei

Liga Portugal e LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Famalicao - Arouca / Profimedia

Liga Portugal a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Etapa a şaptea din campionatul Portugaliei a continuat şi duminică cu alte trei meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciurile Arouca – Chaves, Guimaraes – Estoril şi Rio Ave – Moreirense s-au văzut LIVE în AntenaPLAY.

Rio Ave – Moreirense 0-4 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Final! Rio Ave – Moreirense 0-4! Victorie clară obținută de oaspeți, în etapa a șaptea de Liga Portugal.

Min 50: Rio Ave – Moreirense 0-3! Camacho a reușit „dubla”, după un contra-atac de senzație!

Min 18: Rio Ave – Moreirense 0-2! Camacho a majorat diferența oaspeților, după o fază în care apărarea lui Rio Ave a fost făcută șah-mat!

Reclamă

Min 8: Rio Ave – Moreirense 0-1! Fabiano Silva a deschis scorul, după ce a primit o centrare excelentă de la Ofori

Min 1: Rio Ave – Moreirense 0-0! A început meciul

Guimaraes – Estoril 3-2

Min 90+3 Guimaraes – Estoril 3-2! Guimaraes a dat lovitura în prelungiri. Safira a transformat o lovitură de la 11 metri și a întors soarta meciului!

Reclamă 4 / 0/3

Min 69: Guimaraes – Estoril 2-2! Gazdele au restabilit egalitatea prin reușita lui Mendes!

Min 56: Guimaraes – Estoril 1-2! Andre Silva a redus din diferență!

Min 20: Guimaraes – Estoril 0-2! Estoril și-a majorat diferența, după un atac impresionant. Golul a fost marcat de Gomes

Min 13: Guimaraes – Estoril 0-1! Oaspeții au deschis scorul după ce au făcut șah-mat apărarea lui Guimaraes!

Min 1: Guimaraes – Estoril 0-0! A început meciul

Arouca – Chaves 0-2

Min 85: Arouca – Chaves 0-2! Araujo Correia a majorat diferența oaspeților!

Min 53: Arouca – Chaves 0-1! Hernandez a transformat o lovitură de la 11 metri

Reclamă

Min 1: Arouca – Chaves 0-0: A început meciul

Liga Portugal e LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Primul meci al zilei va avea loc la ora 17:30, atunci când Arouca va primi vizita celor de la Chaves, echipa de pe ultimul loc din Portugalia. Gazdele, care se află pe locul 13, vin după două înfrângeri la rând în campionat, cu Casa Pia şi Famalicao. De partea cealaltă, Chaves vine după primul punct obţinut în acest sezon, pe teren propriu, cu Estrela.

De la ora 20:00, Guimaraes va primi vizita celor de la Estoril. Fără victorie din etapa a treia, gazdele vin după două înfrângeri şi un rezultat de eglitate, în timp ce Estoril, penuktima clasată, vine după trei înfrângeri şi o remiză.

Ziua din Liga Portugal se încheie pe terenul celor de la Rio Ave. De la ora 22:30, Rio Ave va primi vizita celor de la Moreirense. Dacă Moreirense are un moral bun, după victoria cu Farense, Rio Ave caută a doua victorie a sezonului, după două înfrânferi şi două rezultate de egalitate în ultimele patru partide.

Programul de duminică din Liga Portugal

Angel Di Maria, bucurie nebună după golul marcat în Benfica – Porto

Angel Di Maria, bucurie nebună după golul marcat în Benfica – Porto. Starul argentinian şi-a dat jos tricoul pentru a sărbători golul marcat cu Porto. Marele derby din Liga Portugal a fost live în AntenaPLAY.

Angel Di Maria are un sezon de vis la Benfica. Starul argentinian este golghterul echipei în acest sezon.

Angel Di Maria a marcat, cu Porto, al 5-lea gol din acest sezon. Di Maria a înscris în minutul 68 al derby-ul cu Porto, cu un şut deviat din interiorul careului.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:04 Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Motivul uluitor din spatele demiterii. Italienii au făcut anunțul oficial 18:48 VIDEOAndrea Compagno, hattrick fabulos în China! Are cifre impresonante după doar 8 meciuri la Tianjin Tiger 18:38 Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!” 18:35 „Tricolorul” care şi-a asigurat deja prezenţa în lotul României pentru EURO 2024: „Oamenii din club au fost informaţi” 18:19 FotoAdrian Mutu și fiul său Tiago s-au fotografiat alături de Cristiano Ronaldo! Cadou fabulos pentru băiatul „Briliantului” 18:00 Ionuț Radu e aproape de un transfer surprinzător! Un nume mare din lumea fotbalului îl dorește pe român la echipa sa 17:58 Gigi Becali, sfătuit să insiste pentru jucătorul pe care vrea să-l transfere la FCSB: „Ar ajuta foarte mult” 17:49 VIDEOGabriel Bortoleto, pole position la Cursa de Formula 2 de la Imola (duminică, 11:00 în AntenaPLAY). Sprint-ul, sâmbătă la 15:15 17:37 În timp ce Gigi Becali îl aşteaptă să se întoarcă la FCSB, Malcom Edjouma a primit o altă ofertă din Liga 1: „E un jucător bun” 17:27 Braga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Luptă stânsă pentru grupele Europa League. Programul Vezi toate știrile
Citește și