Închide meniul

Liga Portugal, în AntenaPLAY. Vizela – FC Porto 0-2. Luptă spectaculoasă pentru titlu! Rezultatele zilei

Alex Masgras Publicat: 29 octombrie 2023, 23:55 / Actualizat: 3 noiembrie 2023, 15:52

Reclamă
Liga Portugal, în AntenaPLAY. Vizela – FC Porto 0-2. Luptă spectaculoasă pentru titlu! Rezultatele zilei

Benfica, Sporting şi FC Porto au acelaşi număr de puncte, 22. Sunt despărţite numai prin golaveraj. Totuşi, Sporting are un meci în minus şi poate trece pe primul loc dacă o învinge pe Boavista. Meciul va fi de la ora 22:15, LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Jucătorii lui FC Porto, după marcarea unui gol / Profimediaimages

Liga Portugal Vizela – FC Porto 0-2 LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Meciurile din Liga Portugal au putut fi urmărite în format LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Au fost confruntări spectaculoase în a noua etapă din campionatul Portugaliei. FC Porto a reuşit să o învingă pe Vizela şi pune presiune pe rivale!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ziua a început cu duelul dintre Rio Ave şi Farense. A fost un recital de goluri, iar oaspeţii au câştigat cu 4-3! După, Estrela a trecut la limită de Famalicao, scor 1-0. Benfica, Sporting şi FC Porto au acelaşi număr de puncte, 22. Sunt despărţite numai prin golaveraj. Totuşi, Sporting are un meci în minus şi poate trece pe primul loc dacă o învinge pe Boavista. Meciul va fi de la ora 22:15, LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

Liga Portugal Vizela – FC Porto 0-2 LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Min. 90: Vizela – FC Porto 0-2. Final de meci!

Min. 44: Vizela – FC Porto 0-2. A marcat şi Eustaquio! Execuţie fabuloasă, la care portarul advers nu a avut nicio şansă.

Min. 22: Vizela – Porto 0-1! Taremi a deschis scorul din penalty.

Reclamă

Min. 1:  A început Vizela – FC Porto!

Update 22.00: Echipele de start la meciul serii din Portugalia:

Vizela: Buntic – Tomás, Wilson, Anderson, Pereira – Samu, Busnic – Lacava, Nascimiento, Moreira – Essende

Reclamă 4 / 0/3

FC Porto: Diogo Costa – João Mário, Pepe, David Carmo, Jorge Sánchez – Francisco Conceição, Eustáquio, Varela, Pepê – Taremi, Evanilson

Estrela – Famalicao 1-0

Min. 90: Estrela – Famalicao 1-0. Final de meci!

Min. 74: Estrela – Famalicao 1-0. Andre Luiz a deschis scorul!

Min. 32: Riccieli a văzut cartonaş roşu! Famalicao a rămas în inferioritate numerică.

Min. 1: A început meciul Estrela – Famalicao!

Rio Ave – Farense 3-4. Spectacol total în Portugalia

Min. 90+4: Rio Ave – Farense 3-4. Final de meci!

Min. 90+4: Rio Ave – Farense 3-4. Uluitor! Răsturnare spectaculoasă de scor. Claudio Falcao a reuşit „dubla”şi Farense este aproape de a obţine victoria.

Reclamă

Min. 89: Rio Ave – Farense 3-3. Claudio Falcao a restabilit egalitatea după un corner executat impecabil!

Min. 62: Rio Ave – Farense 3-2. Costinha a înscris de la 11 metri!

Min. 45+2: Rio Ave – Farense 2-2.Duarte a restabilit egalitatea după un corner! A trimis o lovitură de cap la care portarul advers nu a avut nicio şansă.

Min. 42: Rio Ave – Farense 2-1. Andre Pereira le-a dus pe gazde în avantaj, după o serie de ratări ale coechipierilor.

Min. 33: Rio Ave – Farense 1-1. Autogol incredibil al lui Jorge. Acesta a încercat să respingă mingea, dar şi-a învins propriul portar!

Min 4: Rio Ave – Farense 0-1. Belloumi a deschis rapid scorul. Iniţial, tuşierul a ridicat fanionul pentru ofsaid. Golul a fost validat după intervenţia VAR.

Min 1: A început meciul Rio Ave – Farense!

Echipe de start Rio Ave – Farense

Rio Ave (3-4-3): Da Siquiera – Josue Sa, Aderllan Santos, Nobrega – Costinha, Guga, Oudrhiri Idrissi, Fabio Ronaldo – Boateng, Andre Pereira, Ventura.

Farense (4-2-3-1): Silva Velho – Javier Delgado Rojano, Silva, Jorge, Talocha – Claudio Falcao, Isidoro – Belloumi, Mattheus, Matias – Duarte.

Ziua de duminică programează alte trei partide în Liga Portugal. Primul meci va avea loc la ora 17:30 şi se va disputa între Rio Ave şi Farense, două echipe care se luptă pentru evitarea retrogradării în acest sezon.

Farense ocupă locul 13, cu 7 puncte, în timp ce Rio Ave este pe locul 17, cu doar 5 puncte. Gazdele vin după trei înfrângeri consecutive, ăn timp ce Farense a obţinut un punct pe teren propriu cu Vizela, scor 0-0.

De la ora 20:00, Estrela va primi vizita celor de la Famalicao. Locul 12, cu 8 puncte, Estrela vine după un succes pe terenul celor de la Casa Pia etapa trecută. De partea cealaltă, Famalicao, formaţie care se află pe locul 8, cu 12 puncte, vine după o înfrângere pe teren propriu cu Guimaraes, scor 1-3.

Meciul zilei din Liga Portugal va avea loc la ora 22:30. FC Porto va merge pe terenul celor de la Vizela, ocupanta locului 16 din Portugalia. Porto vine după un succes cu 4-1 în UEFA Champions League, pe terenul celor de la Antwerp. Etapa trecută din Liga Portugal, Porto s-a impus cu 1-0 pe teren propriu, cu Portimonense.

Programul etapei a noua din Liga Portugal:

Vineri:

Sâmbătă:

Duminică:

Luni:

Liga Portugal, peste Premier League, La Liga și Serie A

Liga Portugal este peste Premier League, La Liga și Serie A! Competiția lusitană stă mult mai bine la capitolul goluri marcate, pe meci, decât cele mai importante campionate ale „Bătrânului Continent”.

De la startul noului sezon competițional, formațiile din Bundesliga, primul eșalon al fotbalului din Germania, au marcat nu mai puțin de 222 de goluri în totalul de 63 de partide disputate. Astfel, media de goluri pe meci a germanilor este de 3,52.

Pe locul al 2-lea se află campionatul din Elveția, cu 184 de goluri în 58 de meciuri disputate. Media de goluri pe meci a echipelor din „Țara Cantoanelor” este de 3,17.

Locul al 3-lea este ocupat de campionatul din Olanda, cu 221 de goluri în 70 de meciuri, în timp ce pe poziția a 4-a este Liga Portugal, cu 219 goluri în 72 de meciuri și cu o medie de 3,04 goluri per meci.

Astfel, campionatul lusitan este, în cadrul topului respectiv, peste Premier League (240 goluri, 80 meciuri, medie de 3,00), La Liga (259 goluri, 89 meciuri, medie de 2,91), Ligue 1 (200 goluri, 71 meciuri, medie de 2,82) și Serie A (209 goluri, 80 meciuri și medie de 2,61).

Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:00 AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului 9:56 FotoSuma uriaşă pe care s-au vândut 8 ceasuri ale lui Michael Schumacher. Lovitura financiară dată familia fostului pilot 9:54 Concluzia trasă de Ilie Dumitrescu, după ce a văzut duelurile dintre Radu Drăguşin şi Haaland: „De mult nu am mai văzut asta” 9:35 PAOK – Panathinaikos LIVE VIDEO (ora 20:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 9:09 „Cum ţi s-a părut Radu Drăguşin?” Ange Postecoglou, reacţie fermă despre român imediat după Tottenham – Manchester City 0-2 8:37 Mihai Stoica a anunţat primul transfer al lui Gigi Becali la FCSB pentru grupele Ligii Campionilor: „Vine!” 8:36 Dan Petrescu îi face concurenţă lui Gigi Becali şi pregăteşte marea lovitură pe piaţa transferurilor! Atacantul aşteptat în Gruia 0:37 Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară 0:34 Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra 0:25 Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor Vezi toate știrile
Citește și