Închide meniul
VIDEO

Liga Portugal e live Video în AntenaPLAY! Benfica – Guimaraes 4-0. Angel Di Maria, meci magic! Toate golurile sunt aici

Viviana Moraru Publicat: 3 septembrie 2023, 0:25 / Actualizat: 13 decembrie 2023, 18:14

Reclamă
Liga Portugal e live Video în AntenaPLAY! Benfica – Guimaraes 4-0. Angel Di Maria, meci magic! Toate golurile sunt aici

Liga Portugal continuă, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY

Angel Di Maria, în timpul unui meci la Benfica/ Profimedia

Liga Portugal a oferit o nouă seară magică, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Ziua de fotbal din Portugalia s-a deschis cu duelul dintre Casa Pia şi Rio Ave, încheiat cu scorul de 1-1. Ulterior, de la ora 20:00 s-a desfăşurat duelul dintre Famalicao – Farense, încheiat cu scorul de 1-0. De la 22:30, a fost spectacol total în Benfica – Guimaraes 4-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vineri, în primul meci al etapei a patra din Liga Portugal, Vizela a învins-o la limită, cu scorul de 1-0, pe Gil Vicente, în AntenaPLAY.

Vezi AICI duelurile din etapa a patra din Liga Portugal, în AntenaPLAY

Benfica – Guimareas 4-0 Liga Portugal e live Video în AntenaPLAY

Min. 90+6: FINAL DE MECI! Benfica a făcut show total. Di Maria a avut o prestaţie de gală şi a fost cel mai bun jucător al meciului.

Min. 46: Benfica – Guimaraes 4-0! Aursnes a marcat cu un lob de la marginea careului, după o ieşire neinspirată a portarului lui Guimaraes.

Reclamă

Min. 45+5: Benfica – Guimaraes 3-0! Kokcu a reuşit să ducă scorul la 3-0, cu un gol superb! Mijlocaşul a punctat cu un şut imparabil, de la marginea careului, la care portarul oaspeţilor nu a avut nicio şansă. Di Maria a pasat decisiv la golul lui Kokcu.

Min. 33: Benfica – Guimaraes 2-0! Angel Di Maria a reuşit să majoreze diferenţa pentru echipa sa, cu un şut pe jos, din faţa porţii celor de la Guimaraes.

Min. 11: Benfica – Guimaraes 1-0! Di Maria a centrat în careu către Rafa Silva, însă fundaşul celor de la Guimaraes, Fernandes, a reluat cu capul şi a înscris în propria poartă.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început partida. 

Benfica: Samuel Soares – Bah, Otamendi, António Silva, Aursnes – João Neves, Kökçü, Di María – João Mário, Rafa, Musa

Guimaraes: Bruno Varela – Jorge Fernandes, Manu, Mikel Villanueva – Miguel Maga, Tiago Silva, Dani Silva, João Mendes, Afonso Freitas – André Silva, Jota

Benfica – Guimaraes (22:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY

Guimaraes este lider în acest start de sezon, după ce a obţinut victorii pe linie în primele trei runde. Guimaraes le-a învins pe rând pe Estrela, Gil Vicente şi Vizela, şi îşi va măsura forţele în această rundă cu campioana en-titre.

Benfica vine după două victorii, obţinute în ultimele două runde. Campioana Portugaliei le-a învins pe Gil Vicente şi pe Estrela, iar în prima etapă a sezonului a fost învinsă de Boavista.

LIVE VIDEO Famalicao – Farense 1-0 se joacă ACUM

Final! Famalicao – Farense 1-0! Trupa lui Alexandru Dobre a obţinut o victorie la limită, în duelul din etapa a patra din Liga Portugal.

Min. 79: Famalicao – Farense 1-0! Gazdele au deschis scorul prin Cadiz, care a punctat cu o lovitură de cap imparabilă.

Reclamă

Min. 1: A început meciul.

Alexandru Dobre poate fi din nou titular la Famalicao. Românul a fost titularizat în primele trei etape din noul sezon de Portugalia.

Echipa mijlocaşului român are nevoie de victorie, după ce în ultimele două runde a fost învinsă de Sporting şi a remizat cu Moreirense.

De cealaltă parte, Farense are moral bun înaintea confurntării cu Famalicao, după ce în etapa precedentă a învins-o categoric pe Chaves cu scorul de 5-0.

Portimonense şi Estrela se duelează şi ele de la ora 20:00. Portimonense nu a obţinut nicio victorie în acest start de sezon, în timp ce Estrela a obţinut-o pe prima în runda precedentă, 2-1 cu Estoril.

VIDEO Casa Pia – Rio Ave 1-1

Min. 90+5: FINAL DE MECI! Casa Pia şi Rio Ave au remizat în primul meci al zilei din Liga Portugal.

Min. 52: LIVE VIDEO Casa Pia – Rio Ave 1-1. Joca a marcat un gol de senzaţie, cu un şut din prima.

Min. 44: Gol anulat pentru Casa Pia. Saviour G. a marcat cu un şut la colţul lung, dar mingea ieşise în afara terenului.

Min. 14: Casa Pia – Rio Ave 1-0. Pablo Roberto a dechis scorul cu un şut din voleu, din interiorul careului.

Min. 1: A început meciul. 

Liga Portugal, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY | Casa Pia – Rio Ave

Casa Pia vine după două meciuri fără victorie. A obţinut o remiză în etapa precedentă, în duelul cu Boavista, şi o înfrângere în duelul cu Sporting, din urmă cu două runde.

De cealaltă parte, Rio Ave a suferit două înfrângeri în ultimele două etape. Echipa a fost învinsă de Porto, în ultima rundă. „Dragonii” s-au impus în mod dramatic, cu un gol marcat de Marcano în minutele de prelungire ale meciului.

În urmă cu două runde, Rio Ave a pierdut şi duelul din deplasare cu Estoril.

Ivan Marcano este eroul lui FC Porto

Ivan Marcano este eroul lui FC Porto în această ediţie din Liga Portugal. Fundaşul în vârstă de 36 de ani şi-a salvat echipa pentru a doua etapă la rând. A făcut spectacol în Rio Ave – FC Porto, scor 1-2, meci care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

Veteranul lui FC Porto a înscris după o fază care a luat total prin surprindere defensiva gazdelor. Jucătorii antrenaţi de Sergio Conceicao au executat rapid un corner, mingea a ajuns la Andre Franco, iar mijlocaşul de 25 de ani a centrat în faţa porţii.

Marcano a fost din nou omul potrivit la locul potrivit şi a deviat balonului în poartă. A fost îmbrăţişat imediat de Pepe, fostul jucător al lui Real Madrid.

Ivan Marcano a marcat al doilea gol de trei puncte în decurs de 9 zile. Etapa trecută a ajutat-o pe FC Porto să câştige cu acelaşi scor, 2-1, în disputa cu Farense. Căpitanul grupării de pe Dragao a înscris atunci în minutul 90+10. A punctat după o cursă remarcabilă. La 36 de ani şi după 100 de minute jucate, a alergat cu 29 km/h şi a reluat în poartă o centrare perfectă.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” 8:26 Mihai Stoica a anunţat care sunt meciurile pe care FCSB le va juca în Ghencea: „Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA şi Steaua” 0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
Vezi toate știrile
Citește și