Închide meniul
VIDEO

LIVE VIDEO Liga Portugal în AntenaPLAY. Boavista – Benfica 3-2 şi Moreirense – Porto 1-2, în ultimele meciuri ale etapei

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 august 2023, 0:50

Reclamă
LIVE VIDEO Liga Portugal în AntenaPLAY. Boavista – Benfica 3-2 şi Moreirense – Porto 1-2, în ultimele meciuri ale etapei

LIVE VIDEO Liga Portugal în AntenaPLAY

Angel Di Maria, în Boavista - Benfica / Profimedia Images

LIVE VIDEO Liga Portugal în AntenaPLAY a continuat duminică. Am avut super meciurile Moreirense – Porto 1-2 şi Boavista – Benfica 3-2. Porto a obţinut victoria după ce a fost condusă cu 1-0. De partea cealaltă, campioana de anul trecut, Benfica, a plecat fără niciun punct după derby-ul etapei. Benfica a condus cu 2-1 în 10 oameni, dar Boavista a egalat în minutul 90, după ce Lorenzo a transformat un penalty. Bozenik, autorul unei „duble”, a adus victoria cu un gol marcat în prelungiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima etapă din Liga Portugal a fost una fabuloasă. În cele 9 meciuri s-au marcat 34 de goluri! Toate reuşitele le vezi în AntenaPLAY.

LIVE VIDEO Liga Portugal în AntenaPLAY. Boavista – Benfica 3-2

Min. 90+17: Final de meci! Boavista a învins-o pe Benfica!

Min. 90+13: Boavista – Benfica 3-2! Bozenik a marcat în prelungiri şi a adus-o pe Boavista în avantaj

Min. 90+11: Roşu şi pentru Boavista! Lorenzo, autorul golului din penalty, a fost şi el eliminat

Reclamă

Min. 90+9: Bară Benfica! Neres a trimis violent în transversală!

Min. 90: Boavista – Benfica 2-2! Lorenzo a marcat din penalty!

Min. 88: Penalty pentru Boavista!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 75: Boavista – Benfica 1-2! Benfica marchează în 10 oameni! Rafa a înscris cu capul

Min. 69: Bară Benfica! Rafa a fost foarte aproape de a marca! El a trimis în transversală

Min. 55: Boavista – Benfica 1-1! Bozenik a marcat de la doar câţiva metri

Min. 54: Angel Di Maria a fost înlocuit!

Min. 50: Roşu pentru Benfica! Petar Musa a fost eliminat!

Min. 46: S-a reluat partida!

Min. 45+2: Pauză!

Reclamă

Min. 22: Boavista – Benfica 0-1! Angel Di Maria a deschis scorul pentru Benfica

Min. 1: A început şi Boavista – Benfica, derby-ul etapei!

LIVE VIDEO Liga Portugal în AntenaPLAY. Moreirense – Porto 1-2 LIVE VIDEO

Min. 90+9: Final de meci! Porto a câştigat cu 2-1, după ce a fost condusă cu 1-0

Min. 92: Porto rămâne în 10! Wendell a fost eliminat pentru două galbene

Min. 74: Moreirense – Porto 1-2! Wendell a marcat şi i-a adus pe Porto în avantaj.

Min. 67: Moreirense – Porto 1-1! Tony Martinez a egalat pentru Porto după o acţiune foarte frumoasă.

Min. 51: Moreirense – Porto 1-0! Frimpong a deschis scorul pentru gazde

S-a reluat partida!

Pauză!

Min. 43: Ocazie mare pentru Moreirense! Kodisang a tras peste poartă dintr-o poziţie ideală!

Min. 1: A început partida!

Moreirense – Porto Echipele de start

Moreirense: K Oliveira Silva – D. Pinto, J. De Brito Gonzaga, Marcelo, Frimpong – Franco, Ofori – Kodisang, Alan, Camacho – A. Luis

Porto: D Costa – Wendell, Marcano, Fabio Cardoso, J.M – Grujic, Eustaquio – Galeno, Pepe, Otavinho – Taremi

FC Porto debutează în noua stagiune în deplasarea de la Moreirense. Echipa antrenată de Sergio Conceicao vrea să îşi ia revanşa pentru titlul pierdut în sezonul trecut în faţa Benficăi. Conceicao se bazează pe Diego Costa, portarul naţionalei Portugaliei, dar şi pe veteranul Pepe. Acesta din urmă nu va juca, fiind suspendat. Porto are în palmare 30 de titluri de campioană.

Benfica are o deplasarea şi mai încinsă, la Boavista. Trupa lui Roger Schmidt este campioana en-titre, iaar în această vară a dat o lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor. A reuşit să îl readucă pe Angel Di Maria.

Moreirense – Porto şi Boavista – Benfica vor fi LIVE în AntenaPLAY, iar golurile şi cele mai importante faze vor fi în format video şi pe AS.ro.

Liga Portugal e live în AntenaPLAY

Prima ligă a Portugaliei a fost înființată în 1934, iar, din 2014, la startul ei găsim 18 echipe. De-a lungul anilor, peste 70 de cluburi au ajuns în Liga Portugal, dar doar cinci au devenit și campioane.

87 de titluri au fost adjudecate de cele trei mari ”puteri”, Benfica (38), Porto (30) și Sporting (19). Belenenses și Boavista sunt singurele grupări care au întrerupt seria de invincibilitate a celor trei. De notat e și că Benfica și Porto și-au trecut în cont și câte două Ligi ale Campionilor.

Benfica este campioana en-titre și favorita din acest sezon, chiar dacă în ultimii cinci ani a vândut jucători în valoare de 700 de milioane de euro. Valoarea totală a fotbaliștilor celor 18 echipe din Liga Portugal este de 1.22 miliarde de euro.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:55 LIVE VIDEOYokohama – Al Ain 2-1, în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 14:52 Final de sezon în Liga a 2-a! Unirea Slobozia și Gloria Buzău, promovate direct! Cine mergre la baraj și cine a retrogradat 14:50 FotoCât de frumoasă e şi cu ce se ocupă cea mai rapidă femeie din România! 14:33 UPDATEFCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională! Derby-ul, sold-out! 14:15 „Ghencea e mică” Gheorghe Mustață, ironie la adresa CSA Steaua în ziua în care FCSB primește titlul! 14:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Cursa de 6 ore de la Spa-Francorchamps e ACUM în AntenaPLAY! 13:41 FotoCesc Fabregas, acţionar şi antrenor secund la Como, discurs de senzaţie după promovarea în Serie A! Jucătorii au „explodat”! 13:21 George Pușcaș, făcut praf de italieni după Bari – Brescia 2-0! Echipa românului a ajuns la barajul pentru menținerea în Serie B 13:01 Norvegia – Cehia și SUA – Germania (21:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 12:45 Reacţia presei spaniole după ce Ianis Hagi a dat o pasă decisivă în Alaves – Girona 2-2! Fiul „Regelui” nu a scăpat de critici! Vezi toate știrile
Citește și