Închide meniul

Mesajul lui Angel Di Maria, după ce Benfica a pierdut dramatic cu Boavista: „Am pierdut, dar am arătat că suntem puternici”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 august 2023, 11:27 / Actualizat: 16 august 2023, 14:15

Reclamă
Mesajul lui Angel Di Maria, după ce Benfica a pierdut dramatic cu Boavista: „Am pierdut, dar am arătat că suntem puternici

Angel Di Maria a revenit în această vară la Benfica

Profimedia

Mesajul lui Angel Di Maria, după ce Benfica a pierdut dramatic meciul cu Boavista. Starul argentinian a marcat un gol, dar Benfica a avut un final de meci de coşmar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Boavista a egalat în minutul 90, iar în al 11-lea minut de prelungire a marcat golul victoriei. Boavista – Benfica a fost LIVE în AntenaPLAY.

Mesajul lui Angel Di Maria, după ce Benfica a pierdut dramatic cu Boavista

Angel Di Maria promite revanşa în faţa fanilor în partida cu Estrela Amadora, care va fi sâmbătă, 19 august, de la 22:30, LIVE în AntenaPLAY.

Nu a fost începutul pe care l-am dorit, dar am arătat că suntem foarte puternici. Campionatul abia a început și este foarte lung. Să continuăm să muncim pentru a reveni la victorie. Hai, Benfica„, a transmis Angel Di Maria.

Roger Schmidt, antrenorul de la Benfica, după meciul de coşmar cu Boavista

Roger Schmidt, antrenorul de la Benfica, a avut un discurs echilibrat după meciul de coşmar cu Boavista. Antrenorul german a spus că nu era mulţumit nici măcar cu un punct, având în vedere desfăşurarea partidei. Boavista – Benfica 3-2 a fost în direct în AntenaPLAY.

Reclamă

Campioana en-titre din Liga Portugal a avut un final de meci de coşmar. În minutul 90, Boavista a egalat la 2 din penalty. Golul victoriei a fost marcat în al 11-lea minut de prelungire.

A fost un test special. Ne așteptam deja la un meci dificil, greu. Am marcat devreme, în repriza secundă am fost excluși și la scurt timp după Boavista a făcut 1-1. Am recăpătat controlul jocului, am avut ocazii, am marcat al doilea gol, dar din penalty am primit din nou egalitatea.

Din nou am avut controlul, am creat din nou ocazii, dar Boavista a marcat din nou spre final și, dacă eram deja nemulțumiţi doar cu un punct, cu atât mai mult am fost cu înfrângerea. Fotbalul este așa uneori și trebuie să-l acceptăm. Am încercat totul pentru a câștiga”, a spus antrenorul campioanei.

Reclamă 4 / 0/3

Video cu golurile din Boavista – Benfica 3-2

Min. 22: Boavista – Benfica 0-1! Angel Di Maria a deschis scorul pentru Benfica

Min. 55: Boavista – Benfica 1-1! Bozenik a marcat de la doar câţiva metri’
Min. 75: Boavista – Benfica 1-2! Benfica marchează în 10 oameni! Rafa a înscris cu capul
Min. 90: Boavista – Benfica 2-2! Lorenzo a marcat din penalty!
Min. 90+11Boavista – Benfica 3-2! Bozenik a marcat în prelungiri şi a adus-o pe Boavista în avantaj

Programul etapei a doua din Liga Portugal

Vineri 18 august

  • Casa Pia – Sporting, ora 22:15

Sâmbătă 19 august

  • Vitoria Guimaraes – Gil Vicente, ora 17:30
  • Chaves – Braga, ora 20:00
  • Benfica – Estrela Amadora, ora 22:30
  • Portimonense – Boavista, ora 22:30

Duminică, 20 august

  • Estoril – Rio Ave, ora 17:30
  • FC Porto – Farense, ora 20:00
  • Vizela – Arouca, ora 22:30

Luni, 21 august

  • Famalicao – Moreirense, ora 22:15

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:16 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:55 LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” Vezi toate știrile
Citește și