Închide meniul
Video

Otavio nu a fost uitat de fanii lui Porto! Momente superbe după transferul de 60 de milioane de euro al portughezului la Al-Nassr

Alex Masgras Publicat: 21 august 2023, 15:59

Reclamă

Otavio nu a fost uitat de fanii lui Porto

Fanii lui FC Porto / Profimedia

Otavio nu a fost uitat de fanii lui Porto! Internaţionalul portughez a bătut palma cu Al-Nassr, formaţie care va plăti 60 de milioane de euro pentru transferul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Otavio a plecat deja în Arabia Saudită, acolo unde urmează să fie oficializată mutarea sa. Duminică seară, fanii lui Porto au ţinut să îşi la revedere, în timpul meciului cu Farense, din etapa a doua din Liga Portugal, competiţie transmisă în AntenaPLAY.

Otavio nu a fost uitat de fanii lui Porto! Momente superbe după transferul de 60 de milioane de euro al portughezului la Al-Nassr

Fabrizio Romano a anunţat că Otavio va fi noul jucător al celor de la Al-Nassr, vicecampioana din Arabia Saudită. Clubul arab va plăti 60 de milioane de euro pentru transferul său de la FC Porto. Otavio se va reîntâlni în Arabia Saudită cu Cristiano Ronaldo, coechipierul său din naţionala Portugaliei.

Ajuns la Porto în 2014, Otavio a fost împrumutat în perioada februarie 2015 – iunie 2016 la Guimaraes. Întors la Porto, mijlocaşul născut în Brazilia, dar care reprezintă naţionala Portugaliei, a evoluat în 283 de meciuri pentru formaţia de pe Dragao. În tot acest timp, el a marcat 31 de goluri şi a oferit 75 de pase de gol, fiind unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei.

Fanii lui FC Porto nu l-au uitat şi au oferit un moment superb în timpul meciului cu Farense, din etapa a doua. În minutul 25, întreg stadionul s-a ridicat pentru o rundă de aplauze, în timp ce fanii au afişat mesaje pentru fostul jucător al celor de la FC Porto.

Reclamă

Otavio a ajuns deja în Arabia Saudită

Otavio a ajuns deja în Arabia Saudită, iar Porto şi Al-Nassr au semnat deja toate documentele, internaţionalul portughez urmând să fie prezentat la noua sa echipă în curând.

Transferul lui Otavio la Al-Nassr reprezintă cea mai mare sumă încasată de FC Porto pe un fotbalist, în toată istoria clubului. Precedentul record îi aparținea lui Eder Militao, care a fost cumpărat de către Real Madrid pentru suma de 50 de milioane de euro. Oficialii din Arabia Saudită urmează să îi achite în mai multe tranșe clauza de reziliere a fotbalistului.

În cariera sa, Otavio a mai jucat pentru Santa Cruz, Sport Club Internacional și Vitoria Guimaraes. În prezent este cotat la suma de 35 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă 4 / 0/3

Al-Nassr nu a început foarte bine noua ediţie a campionatului din Arabia Saudită. După ce a cucerit Arab Club Champions Cup, Al-Nassr a pierdut partidele din primele două etape, cu Al-Ettifaq (1-2) şi Al-Taawon (0-2).

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” Vezi toate știrile
Citește și