Închide meniul

Rio Ave – Porto 1-2, în AntenaPLAY! Oaspeţii au întors rezultatul după ce au fost conduşi! Două goluri marcate în prelungiri

Viviana Moraru Publicat: 29 august 2023, 0:20

Reclamă
Rio Ave – Porto 1-2, în AntenaPLAY! Oaspeţii au întors rezultatul după ce au fost conduşi! Două goluri marcate în prelungiri

Rio Ave - Porto 1-0, în AntenaPLAY!

Imagine din meciul Rio Ave - Porto / Profimedia Images

Rio Ave – Porto s-a încheiat 1-2, după ce Rio Ave a condus cu 1-0. Duelul din etapa a treia din Liga Portugal a fost în format live video, în AntenaPLAY. Oaspeții erau favoriți să obțină cele trei puncte, dar au obţinut dramatic victoria, cu două goluri marcate în prelungiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rio Ave – Porto a fost duelul care a închis etapa cu numărul trei din Liga Portugal. Toate meciurile rundei s-au văzut în AntenaPLAY și în format live video pe AS.ro.

Rio Ave – Porto 1-2, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY

90+10: Final de meci! Porto a câştigat cu 2-1!

Min. 90+4: Rio Ave – Porto 1-2! Ivan Marcano a înscris şi Porto e în avantaj

Min. 90+1: Rio Ave – Porto 1-1! Galeno a transformat penalty-ul şi scorul e acum egal

Reclamă

Min. 90: Penalty pentru Porto!

Min. 52: Rio Ave – Porto 1-0! Costinha a transformat penalty-ul pentru Rio Ave

Min. 49: Penalty pentru Rio Ave!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 21: Ratare uriaşă pentru FC Porto! Pepe a primit mingea în centrul careului, dar a trimis peste transversală din poziţie ideală.

Min. 14: Gol anulat cu VAR! Taremi a introdus mingea în poartă, dar arbitrul a anulat reuşita după ce a consultat VAR.

Min. 1: A început meciul serii din Portugalia!

Rio Ave: Magrão – Pantalon, Aderllan Santos, Josué – Costinha, Amine, Guga, Fábio Ronaldo – Joca, Boateng, João Graça

FC Porto: Diogo Costa – João Mário, Pepe, Marcano, Zaidu – Pepê, Nico, Eustáquio, Galeno – Taremi, Toni Martínez

Porto a obținut o victorie dramatică în ultima rundă de campionat. Trupa lui Siramana Dembele a învins-o Farense cu 2-1, grație unui gol marcat de Marcano în minutele de prelungiri.

Porto a obținut o victorie și în prima etapă, atunci când a învins-o pe Moreirense cu scorul de 2-1. Astfel, după două etape, Porto are maximum de puncte.

Reclamă

De cealaltă parte, Rio Ave a fost învinsă în runda precedentă de Estoril cu scorul de 2-0. În prima etapă, Rio Ave a învins-o cu același scor pe Chaves, pe teren propriu.

În sezonul trecut, Porto și Rio Ave și-au împărțit victoriile. Rio Ave a câștigat duelul tur, de pe teren propriu, cu scorul de 3-1, în timp ce returul a fost câștigat de Porto cu scorul de 1-0.

Marcano, după ce a adus victoria lui Porto în minutul 90+10 şi a scris istorie

Marcano a oferit prima reacție, după ce a adus victoria lui Porto în minutul 90+10 şi a scris istorie. FC Porto a obţinut o victorie la limită în primul meci de pe teren propriu al sezonului, cu Farense, scor 2-1, partidă care a fost în direct în AntenaPLAY.

Fundaşul spaniol a devenit şi apărătorul cu cele mai multe goluri marcate din istoria lui Porto, dar a declarat că nu se gândeşte prea mult la acest aspect. În cele 250 de partide, Marcano a înscris 29 de goluri şi a oferit 5 pase de gol.

A fost un meci dificil, puteam înscrie mai devreme, pentru că am avut multe oportunităţi. Nu am fost suficient de norocoşi să înscriem mai devreme, dar am avut încredere, am crezut în noi şi am marcat golul victoriei.

Toţi jucătorii s-au mişcat bine, am jucat bine între linii. Am avut un moment mai slab la finalul primei reprize şi ei au marcat, dar în repriza a doua ne-am creat multe ocazii de gol şi am reuşit în cele din urmă să marcăm.

Nu îmi pasă prea mult de reuşitele individuale, dar sunt mândru să reprezint acest club şi să continuăm împreună pentru a ne îndeplini obiectivele”, a declarat Ivan Marcano, potrivit abola.pt.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:30 LIVE VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen! „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 Vezi toate știrile
Citește și