Închide meniul
VIDEO

Roger Schmidt, antrenorul de la Benfica, după meciul de coşmar cu Boavista: „Ne aşteptam să fie greu”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 august 2023, 8:50

Reclamă
Roger Schmidt, antrenorul de la Benfica, după meciul de coşmar cu Boavista: „Ne aşteptam să fie greu

Roger Schmidt, antrenorul de la Benfica, după meciul de coşmar cu Boavista

Profimedia

Roger Schmidt, antrenorul de la Benfica, a avut un discurs echilibrat după meciul de coşmar cu Boavista. Antrenorul german a spus că nu era mulţumit nici măcar cu un punct, având în vedere desfăşurarea partidei. Boavista – Benfica 3-2 a fost în direct în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana en-titre din Liga Portugal a avut un final de meci de coşmar. În minutul 90, Boavista a egalat la 2 din penalty. Golul victoriei a fost marcat în al 11-lea minut de prelungire.

Roger Schmidt, antrenorul de la Benfica, după meciul de coşmar cu Boavista

A fost un test special. Ne așteptam deja la un meci dificil, greu. Am marcat devreme, în repriza secundă am fost excluși și la scurt timp după Boavista a făcut 1-1. Am recăpătat controlul jocului, am avut ocazii, am marcat al doilea gol, dar din penalty am primit din nou egalitatea.

Din nou am avut controlul, am creat din nou ocazii, dar Boavista a marcat din nou spre final și, dacă eram deja nemulțumiţi doar cu un punct, cu atât mai mult am fost cu înfrângerea. Fotbalul este așa uneori și trebuie să-l acceptăm. Am încercat totul pentru a câștiga”, a spus antrenorul campioanei.

Angel Di Maria a marcat un gol, dar a fost schimbat de Schmidt. Acesta a explicat şi motivul pentru care l-a scos din teren pe starul argentinian.

Reclamă

Am vrut să ne schimb puțin formația, să joc cu trei centrali și fundași în atac, să măresc adâncimea, cu Rafa în centrul terenului. Echipa a reacționat bine la schimbare și, o mai spun, a construit mai multe situații de gol„, a mai spus antrenorul german.

Video cu golurile din Boavista – Benfica 3-2

Min. 22: Boavista – Benfica 0-1! Angel Di Maria a deschis scorul pentru Benfica

Min. 55: Boavista – Benfica 1-1! Bozenik a marcat de la doar câţiva metri’
Min. 75: Boavista – Benfica 1-2! Benfica marchează în 10 oameni! Rafa a înscris cu capul
Min. 90: Boavista – Benfica 2-2! Lorenzo a marcat din penalty!
Min. 90+11Boavista – Benfica 3-2! Bozenik a marcat în prelungiri şi a adus-o pe Boavista în avantaj
Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și