Închide meniul

Sergio Conceicao, palmares senzaţional pe Estadio da Luz. Benfica – Porto e live în AntenaPLAY, vineri, de la 22:15

Dan Roșu Publicat: 26 septembrie 2023, 10:15

Reclamă
Sergio Conceicao, palmares senzaţional pe Estadio da Luz. Benfica – Porto e live în AntenaPLAY, vineri, de la 22:15

Sergio Conceicao, palmares senzaţional pe Estadio da Luz

Sergio Conceicao, pe banca lui FC Porto / Profimedia Images

Sergio Conceicao, antrenorul lui FC Porto, are un palmares de invidiat pe Estadio da Luz, stadionul rivalei din totdeauna, Benfica. Astfel, „dragonii” pot fi încrezători înainte de derby-ul de vineri, de la 22:15, ce va fi live în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Abola notează că niciun antrenor nu a reuşit s-o bată pe Benfica, pe Stadio da Luz de atâtea ori, într-un număr de şase meciuri disputate pe terenul echipei lui Angel Di Maria.

Sergio Conceicao, palmares senzaţional pe Estadio da Luz

Astfel, de la venirea la cârma lui Porto, în 2017, Sergio Conceicao a disputat şase meciuri, în campionat, pe terenul Benficăi. El a câştigat patru dintre ele, reuşind şi o remiză. Singura înfrângere a venit în stagiunea 2018-2019.

Porto s-a impus cu 1-0, în 2017-2018, cu 2-0, în 2019-2020, 1-0, în stagiunea 2021-2022 şi cu 2-1, în sezonul precedent. Singurul egal al lui Conceicao a venit în 2020-2021, 1-1.

Ljubinko Drulovic: „Derby-ul poate decide multe”

Ljubinko Drulovic (55 de ani) a jucat atât la FC Porto, cât şi la Benfica. Pentru Porto a evoluat în perioada 1994-2001, în timp ce pentru Benfica între 2001 şi 2003.

Reclamă

„Este un clasic care poate decide foarte multe lucruri, mai ales din punct de vedere psihologic pentru fiecare echipă. FC Porto joacă de obicei bine pe da Luz, a reușit să câștige acolo anul trecut și practic a forțat-o pe Benfica să câștige alte puncte importante pentru a fi campioană. Această forță și mentalitatea pe care o are Porto este importantă”, a declarat Ljubinko Drulovic, citat de ojogo.pt.

Drulovic a vorbit şi despre absența lui Ivan Marcano, din pricina unei accidentări, și despre faptul că şi Pepe ar putea absenta cu Benfica.

„Amândoi au făcut meciuri excelente anul trecut. Marcano a şi înscris câteva goluri importante. Sunt sigur că Porto are soluții pentru a-i înlocui pe acești doi fundași centrali excelenți. Poate măcar Pepe își va reveni”, a mai declarat Drulovic.

Reclamă 4 / 0/3

Cele două super-puteri ale Portugaliei au început excelent noul sezon din Liga Portugal. Porto are 16 puncte, iar vulturii au acumulat 15 puncte, după primele şase etape disputate.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” Vezi toate știrile
Citește și