Închide meniul
VIDEO

Sporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia

Alex Ioniță Publicat: 21 aprilie 2024, 23:50

Reclamă
Sporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia

Sporting - Guimaraes este ACUM, exclusiv în AntenaPLAY

Profimedia

Sporting – Guimaraes 3-0 a fost live şi exclusiv în AntenaPLAY. Partida dintre Sporting și Guimaraes a fost cel mai tare meci al etapei cu numărul 30 din Liga Portugal. Golgheterul Gyokeres a fost din nou la înălţime.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Porto s-a impus la limită în deplasarea de la Casa Pia, în timp ce Benfica se va duela cu Farense. Meciurile din Liga Portugal se văd LIVE în AntenaPLAY.

VIDEO Sporting – Guimaraes 3-0 a fost în AntenaPLAY

Min. 90+3: FINAL DE MECI! Sporting a mai făcut un pas uriaş către titlu.

Min. 50: Sporting – Guimaraes 3-0. Gyokeres a reuşit dubla, cu o reluare din 6 metri.

Min 45+3: Sporting – Guimaraes 2-0. Golgheterul Gyokeres a marcat în prelungirile partidei, după o fază demnă de playstation.

Reclamă

Min. 30: Sporting – Guimaraes 1-0. Pedro Golcalves a deschis scorul cu un şut puternic la colţul lung.

Min. 1: A început partida.

VIDEO Casa Pia – FC Porto 1-2

Min. 90+5: FINAL DE MECI!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 56: Casa Pia – Porto 1-2. Nico a marcat cu un şut puternic la colţul lung.

Min. 37: Moreira a egalat cu un şut din prima, la coltul scurt.

Min. 30: Casa Pia – FC Porto 0-1. Galeno a marcat din pasa lui Pepe.

Min. 1: A început partida!

Famalicao – Portimonense 2-2

Min. 76: Famalicao – Portimonense 2-2. Carlinhos a egalat din penalty.

Min. 63: Famalicao – Portimonense 2-1. Cadiz a reuşit dubla în doar 3 minute.

Min. 60: Famalicao – Portimonense 1-1. Cadiz J. a egalat cu o lovitură de cap.

Reclamă

Min. 7: Famalicao – Portimonense 0-1. Tornich a deschis scorul cu o lovitură perfectă de cap.

Min. 1: A început partida.

Braga – Vizela 1-1

Min. 86: Braga – Vizela 2-1. Zalazar a marcat al doilea gol din pasa lui Moutinho.

Min. 53: Braga – Vizela 1-1. Zalazar a egalat.

Min. 50: Braga – Vizela 0-1. Essende a deschis scorul.

Min. 1: A început partida. 

Boavista – Estrela 1-1

Min. 90+2: Boavista – Estrela 1-1! Abascal a restabilit egalitatea! Nebunie în Liga Portugal.

Min. 75: Boavista – Estrela 0-1! Rodrigo Pinho a deschis scorul!

Moreirense – Gil Vicente 0-1

Min. 38: Gnabe a deschis scorul, din pasa lui Correia!

Rio Ave – Arouca 1-1 LIVE VIDEO

Min. 90: Rio Ave – Arouca 1-1. Final de meci!

Min. 47: Rio Ave – Arouca 1-1. Rafa Mujica a înscris din nou şi a ajuns la 20 de goluri stagionale în Liga Portugal! Atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB are şi 3 pase decisive.

Min. 36: Rio Ave – Arouca 1-0. Joca a înscris, dar golul a fost validat doar după intervenţia VAR
Min. 27: Ratare uriaşă a lui Rafa Mujica. Atacantul celor de la Arouca a făcut o cursă spectaculoasă, dar mingea şutată de el a trecut pe lângă poartă.

Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Înainte de startul etapei cu numărul 30 din Liga Portugal, Sporting Lisabona este lider, cu 7 puncte peste ocupanta locului al 2-lea, Benfica. „Verzii” au făcut un pas important în lupta pentru titlu, după ce și-au câștigat restanța cu Famalicao, echipa românului Alex Dobre.

Pentru locul al 3-lea se luptă acum FC Porto, Braga și Guimaraes. Primele două se află la egalitate de puncte, în timp ce adversara celor de la Sporting, din cadrul acestei etape, se află la 2 puncte de locurile 3 și 4.

Iată toate meciurile care se văd în AntenaPLAY, din etapa cu numărul 30 a sezonului de Liga Portugal:

Vineri, 19 aprilie

Sâmbătă, 20 aprilie

Duminică, 21 aprilie

Luni, 22 aprilie:

Atacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal

Rafa Mujica, atacantul dorit de Gigi Becali, a înscris un nou gol în Liga Portugal! Jucătorul celor de la Arouca a contribuit la victoria echipei sale din etapa cu numărul 29 cu Boavista, scor 2-1.

Rafa Mujica a deschis scorul în minutul 30. Echipa jucătorului dorit de Gigi Becali a majorat diferenţa în minutul 39, prin Weverson, scorul final fiind stabilit în debutul reprizei secunde, după autogolul lui Robson Bambu din mintuul 47.

Rafa Mujica îşi continuă astfel sezonul excelent din Liga Portugal. În acest sezon, el a ajuns la 19 goluri, în cele 28 de partide pe care le-a disputat în acest campionat. El vine după cele două goluri marcate etapa trecută în victoria lui Arouca de pe terenul lui Braga, scor 3-0.

După victoria cu Universitatea Craiova, Gigi Becali a făcut o listă de transferuri pentru Champions League pe care îşi doreşte să le realizeze. Louis Munteanu, Denis Alibec, Rafa Mujica, Alexandru Mitriţă şi Philip Otele erau ţintele lui Gigi Becali pentru a „forţa” accederea în grupele Ligii Campionilor.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și