Închide meniul
Video

Viktor Gyokeres, de neoprit! Starul lui Sporting a înscris şi cu FC Porto şi a ajuns la 7 goluri în 4 meciuri!

Bogdan Stănescu Publicat: 1 septembrie 2024, 0:46

Reclamă

Viktor Gyokeres, de neoprit! Starul lui Sporting a înscris şi cu FC Porto şi a ajuns la 7 goluri în 4 meciuri!

Viktor Gyokeres / Profimedia Images

Viktor Gyokeres e de neoprit! Starul lui Sporting, cotat la 65 de milioane de euro de transfermarkt.com, a marcat şi în derby-ul cu FC Porto.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gyokeres a înscris în minutul 72, transformând o lovitură de la 11 metri pe care tot el a obţinut-o. Suedezul a deschis scorul în primul derby din acest sezon din Liga Portugal. Tabela a fost închisă de Geny Catamo. Tânărul de 23 de ani a marcat în minutul 90+3 al meciului. El a şutat splendid, la colţul scurt, fără nicio şansă pentru portarul Diogo Costa.

Viktor Gyokeres, de neoprit! Starul lui Sporting a înscris şi cu FC Porto şi a ajuns la 7 goluri în 4 meciuri!

Gyokeres a marcat în fiecare dintre cele 4 partide în care a jucat în acest sezon de Liga Portugal.

Etapa trecută, Gyokeres a reuşit un hattrick de senzaţie, în victoria cu 5-0 a lui Sporting cu Farense. Suedezul a marcat cu Farense în minutele 27, 41 (din penalty) şi 66.

Gyokeres a deschis scorul cu Farense în minutul 27, profitând de o eroare în apărarea gazdelor. Ulterior, după o lovitură de la 11 metri confirmată cu VAR, atacantul suedez a reuşit „dubla”. Portarul lui Farense, Velho, a ghicit colţul, dar Gyokeres a şutat prea tare pentru ca acesta să intervină.

Reclamă
Reclamă

Gyokeres a reuşit să îşi completeze hattrick-ul în minutul 66 al meciului cu Farense. Atacantul suedez a luat o acţiune pe cont propriu, pe care a finalizat-o perfect. Golul al treilea marcat de Gyokeres cu Farense a fost unul absolut superb.

Etapa trecută, Gyokeres ajunsese la 6 goluri în 3 meciuri. Suedezul a reuşit să marcheze şi cu FC Porto, având cifre extraordinare: 7 goluri în 4 meciuri!

Campioana en-titre din Liga Portugal are un început excelent de sezon. 4 victorii în 4 meciuri, iar Sporting e liderul campionatului. FC Porto avea maximum de puncte până la acest joc.

Reclamă

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™️, Fomula 2™️, Formula 3™️ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™️ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 1 sept.

Laurenţiu Popescu, sunat de Mircea Lucescu după ce i-a luat locul lui Horaţiu Moldovan la naţională! Mesajul superb transmis

0:14 1 sept.

„Asta contează mult!” Costel Gâlcă, reacţie fermă după Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Ce le-a reproşat jucătorilor lui

0:04 1 sept.

Marius Şumudică a anunţat transferuri la Rapid: „Vin 3 jucători”! „Săgeţi” către Neil Lennon: „Arătăm rău fizic”

23:55

VIDEOSporting – Porto 2-0. Campioana en-titre a obţinut o victorie mare în primul derby al sezonului şi e lider în Liga Portugal

23:52

Horaţiu Moldovan a refuzat convocarea la echipa naţională! Înlocuitorul ales de Mircea Lucescu

23:45

Napoli – Parma 2-1! Înfrângere dramatică pentru echipa lui Man şi Mihăilă! Manchester City şi Barcelona, victorii categorice

1 VIDEOLando Norris, pole position în Marele Premiu al Italiei! Max Verstappen, pe 7! Cursa, duminică, pe Antena 1 şi AntenaPLAY (15:45) 2 Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Derby-ul „de foc” din Bănie, decis de golurile lui Mitriţă şi Braun! Oltenii, pe primul loc 3 VIDEOOllie Bearman a câştigat cursa de sprint din etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Italiei, LIVE în AntenaPLAY 4 VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Italiei a fost în AntenaPLAY 5 UPDATECiprian Marica, urmărit penal! Lovitură pentru fostul internaţional. Replica lui Marica 6 VIDEOMoreirense – Benfica 1-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Di Maria a egalat dintr-un penalty în minutul 90+6
Citește și