Închide meniul
Video

Viktor Gyokeres, hattrick de senzaţie în AntenaPLAY! Starul de 65 de milioane de euro al lui Sporting e în mare formă

Bogdan Stănescu Publicat: 24 august 2024, 0:06

Reclamă

Viktor Gyokeres, hattrick de senzaţie în AntenaPLAY!

Viktor Gyokeres / Profimedia Images

Viktor Gyokeres a reuşit un hattrick de senzaţie în AntenaPLAY, în meciul Farense – Sporting! Atacantul suedez, cotat de site-ul transfermarkt.com la 65 de milioane de euro, a marcat în minutele 27, 41 (din penalty) şi 66.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gyokeres a deschis scorul în minutul 27, profitând de o eroare în apărarea gazdelor. Ulterior, după o lovitură de la 11 metri confirmată cu VAR, atacantul suedez a reuşit „dubla”. Portarul lui Farense, Velho, a ghicit colţul, dar Gyokeres a şutat prea tare pentru ca acesta să intervină.

Viktor Gyokeres, hattrick de senzaţie în AntenaPLAY! Starul de 65 de milioane de euro al lui Sporting e în mare formă

Gyokeres a reuşit să îşi completeze hattrick-ul în minutul 66 al meciului cu Farense. Atacantul suedez a luat o acţiune pe cont propriu, pe care a finalizat-o perfect. Golul al treilea marcat de Gyokeres cu Farense a fost unul absolut superb.

Gyokeres a ajuns cu hattrick-ul din meciul cu Farense la 6 goluri în primele 3 etape din Liga Portugal. A marcat în fiecare dintre cele 3 meciuri în care a jucat în noul sezon din campionatul Portugaliei.

Sporting Lisabona, campioana en-titre, e lider în campionatul Portugaliei după 3 etape disputate. Sporting are maximum de puncte.

Reclamă
Reclamă

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™️, Fomula 2™️, Formula 3™️ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™️ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă
Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:48 24 aug.

Cristi Săpunaru, cuvinte uriaşe despre Marius Şumudică: „E fratele meu mai mare! Aş face orice pentru el!”

0:44 24 aug.

Marius Şumudică, nemulţumit după debutul de vis de la Rapid: „Nu se poate să nu faci asta!” Mesaj pentru Lennon: „Nu sunt ironic”

23:55

Bayer Leverkusen, victorie uluitoare cu un gol marcat în minutul 90+11. PSG a umilit-o pe Montpellier

23:50

Poli Iaşi – Rapid 1-2. Marius Şumudică a debutat cu o victorie pe banca giuleştenilor, după un meci dramatic

23:45

VIDEOFarense – Sporting 0-5. Campioana en-titre a făcut spectacol şi rămâne lider în Portugalia! Gyokeres a reuşit un hattrick!

23:33

„Sper să nu mai joace aici” Adrian Bumbescu, replică vehementă pentru Florin Tănase după declaraţia jucătorului FCSB-ului!

1 VIDEOGeorge Russell, cel mai rapid pilot în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Ţărilor de Jos, live în AntenaPLAY 2 FotoDavid Popovici, surprins la volanul unei maşini de 4 ori mai scumpă decât cele primite de la Ion Ţiriac! Imagini de senzaţie 3 A primit cadou maşina electrică de la Ion Ţiriac şi nu a mai stat pe gânduri după ce s-a urcat în ea. Decizia radicală luată 4 „Total nedrept!” Fiul lui Ion Ţiriac, reacţie furibundă în scandalul momentului din sport 5 Gigi Becali l-a lăudat pe Dan Şucu, după ce Marius Şumudică a semnat cu Rapid! Verdict despre lupta la titlu 6 Formula 1 merge pe malul mării! Analiza lui Adrian Georgescu, înaintea Marelui Premiu al Ţărilor de Jos
Citește și