Închide meniul

Kylian Mbappe, mesaj pentru fani după ce a fost salvatorul lui PSG în minutul 90+5: „Sunt hotărât să aduc toate trofeele înapoi!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 decembrie 2022, 8:42

Kylian Mbappe, mesaj pentru fani după ce a fost salvatorul lui PSG în minutul 90+5: „Sunt hotărât să aduc toate trofeele înapoi!

Kylian Mbappe, mesaj pentru fani după ce a fost salvatorul lui PSG în minutul 90+5

Kylian Mbappe s-a bucurat alături de suporteri după victoria lui PSG / Profimediaimages

Kylian Mbappe a avut un mesaj pentru fani după ce a fost decisiv în victoria lui PSG cu Strasbourg, scor 2-1, din etapa a 16-a din Ligue 1. Starul lui Galtier a marcat golul victoriei în minutul 90+5, din penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La zece zile după hat-trick-ul reuşit în finala Cupei Mondiale, pierdută de Franţa la lovituri de departajare, Mbappe a salvat-o pe PSG la ultima fază a meciului. Golul de trei puncte a venit într-un moment complicat pentru liderul din Lique 1. Neymar fusese eliminat după ce a primit două cartonaşe galbene în decurs de 90 de secunde.

Kylian Mbappe, mesaj pentru fani după PSG – Strasbourg 2-1

PSG a rămas fără înfrângere în această ediţie de campionat. Are 44 de puncte, cu 8 mai mult decât urmăritoarea Lens. Ocupanta locului secund încă nu a jucat în această etapă.

Au fost momente complicate, dar e bine să te reconectezi după o victorie, să ai o legătură cu suporterii, cu clubul şi cu coechipierii. A face asta în timp ce câştigi este întotdeauna mai uşor.

(Reporter: Prin această revenire rapidă ai avut dorinţa de a întoarce pagina după Cupa Mondială) Sigur! Am discutat pe toată durata turneului final cu antrenorul şi cu conducerea pentru a afla ce este mai bine pentru echipă, în primul rând, şi pentru mine. Am vorbit înainte de finală şi le-am spus că voi reveni, oricare va fi rezultatul.

Reclamă

M-am simţit bine, am vrut să continui să joc şi nu să plec imediat în vacanţă. Avem meciuri importante. Mesajul este simplu, nu contează ce se întâmplă la echipa naţională, la PSG este altceva. Sunt hotărât să aduc toate trofeele înapoi în capitală„, a declarat Kylian Mbappe, potrivit lequipe.fr.

Mbappe a câştigat patru titluri şi trei Cupe ale Franţei cu PSG. În 2020 a jucat finala UEFA Champions League, pierdută în faţa lui Bayern.

Trei condiţii puse de Kylian Mbappe, pentru a rămâne la PSG

Kylian Mbappe a pus trei condiţii cruciale pentru a nu pleca de la PSG, la sfârşitul sezonului. Starul Franţei este nemulţumit de atitudinea oficialilor de pe Parc de Princes şi cere mai multe schimbări de trupă.

Reclamă 4 / 0/3

Kylian Mbappe a semnat, la începutul sezonului, prelungirea contractului cu PSG. După ce a refuzat-o pe Real Madrid, atacantul francez s-a înţeles cu gruparea de pe Parc de Princes şi a devenit cel mai bine plătit jucător de fotbal din istorie. După acest fapt, nemulţumirile au început să se adune pentru starul care recent a disputat finala Campionatului Mondial.

Mbappe este extrem de nemulţumit la Paris, motiv pentru care a fost aproape de o plecare la puţin timp după ce şi-a prelungit contractul. Oficialii parizieni întârzie să-i plătească câteva milioane de euro starului Franţei, motiv pentru care chiar şi familia acestuia s-a arătat extrem de deranjată, anunţă okidiario.com.

Astfel, Kylian Mbappe le cere şefilor de la PSG să renunţe la Neymar, după cum anunţă presa din Spania. Oficialii francezi au încercat să-i găsească alt angajament starului brazilian şi în vară, însă niciun club nu s-a arătat interesat să-l cumpere pe acesta, din cauza salariului său colosal (aproximativ 30 de milioane de dolari).

Mai mult decât atât, Mbappe îl vrea pe Parc de Princes pe Harry Kane. Atacantul francez este nemulţumit de tactica pe care o aplică Christophe Galtier la PSG, iar venirea lui Kane la Paris l-ar determina să evolueze într-un sistem cu doi atacanţi, care este mult mai pe placul său.

Zinedine Zidane ar fi a treia cerinţă a lui Kylian Mbappe. Deoarece nu se simte confortabil cu cerinţele actualului antrenor de la PSG, starul Franţei îl cere pe „Zizou” la Paris. Tehnicianul este liber de contract, şi au apărut zvonuri conform cărora ar putea prelua naţionala Franţei.

Recomandări
  • PSG – Strasbourg 2-1
  • Kylian Mbappe, gol în minutul 90+5

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și