Închide meniul

Ladislau Boloni, mesaj vehement la adresa lui Adrian Mutu: „Nici nu știu ce caută la Rapid”

Bogdan Stănescu Publicat: 9 iunie 2023, 10:47

Ladislau Boloni, mesaj vehement la adresa lui Adrian Mutu: Nici nu știu ce caută la Rapid”

Ladislau Boloni, mesaj vehement la adresa lui Adrian Mutu

Ladislau Boloni / Profimedia Images

  • Ladislau Boloni a spus că nu înţelege ce caută Adrian Mutu la Rapid
  • Boloni l-a felicitat pe Gică Hagi pentru câştigarea titlului

Ladislau Boloni a transmis un mesaj vehement la adresa lui Adrian Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Proaspăt promovat cu Metz în Ligue 1, Boloni a transmis un mesaj de alarmă legat de faptul că echipele bucureştene nu mai iau campionatul în România.

Ladislau Boloni, mesaj vehement la adresa lui Adrian Mutu

Îl felicit pe Gică Hagi, care a condus campionatul de la bun început. E foarte greu să reziste acolo sus mereu. Bravo, Gică, ai fost nemaipomenit!

Reclamă

Nu știu ce se întâmplă în București, dacă de ani de zile campionatul merge în provincie. Echipele de acolo au ajuns pe mâna unor meseriași precum Hagi, Bergodi, Petrescu, Ciobotariu. Nici nu știu ce caută Mutu la București, de ce nu este tot la Craiova unde, poate, nu a reușit?”, a declarat Ladislau Boloni pentru digisport.ro.

Ladislau Boloni a obţinut, recent, promovarea în Ligue 1 cu Metz.

Reclamă

Ladislau Boloni l-a criticat pe Gigi Becali pentru cum conduce FCSB

Ladislau Boloni l-a criticat dur pe Gigi Becali pentru modul în care acesta conduce FCSB.

Totodată, antrenorul român a acuzat un posibil aranjament între Becali şi minister atunci când milionarul a preluat echipa Armatei.

„Eu cred că FCSB a luat naștere după anumite aranjamente între minister și patronul actual. Această grupare (n.r.- FCSB) e condusă într-un fel care nu corespunde cu echipa care a obținut cel mai mare succes (n.r.- cucerirea Cupa Campionilor Europeni).

Reclamă 4 / 0/3

Nu sunt respectați nici suporterii, nici fotbalul, astfel nu putem să ne întoarcem cu simpatie, cel puțin eu, către această grupare”, a susţinut Ladislau Boloni pentru sursa citată.

Raphael Varane s-a revăzut cu Ladislau Boloni după 12 ani!

Raphael Varane s-a revăzut cu Ladislau Boloni după 12 ani! Boloni l-a antrenat pe Varane, în 2011, pe când cei doi se aflau, în Franța, la RC Lens, locul 2 în Ligue 1, în prezent.

Cei doi s-au reîntâlnit, pentru prima dată după 12 ani, în timpul filmărilor unui documentar, care îl are protagonist pe Boloni.

Raphael Varane a postat, pe contul personal de Instagram, o fotografie împreună cu Ladislau Boloni. Actualul fotbalist al celor de la Manchester United a postat și un mesaj emoționant pentru fostul său antrenor.

M-am întâlnit cu fostul meu antrenor de la Lens, Laszlo Boloni – prima dată când ne vedem în 12 ani”, a fost mesajul atașat pozei postate de Varane.

Ladislau Boloni știe cum putem avea o nouă ”Generație de Aur” la națională: ”Trebuie mai întâi demolată ‘casa’!”

Ladislau Boloni știe cum putem avea o nouă ”Generație de Aur” la echipa națională. Marele antrenor, care a fost la un pas să devină selecționer, cere o ”revoluție” totală pentru ca ”tricolorii” să obțină din nou rezultate.

Înainte ca Edi Iordănescu să fie numit selecționer, Boloni a negociat multă vreme cu Răzvan Burleanu pentru a prelua postul de selecționer al României. Nu s-a ajuns la un acord.

Reclamă

Boloni a trecut peste acel episod și le-a transmis un sfat prețios celor de la FRF.

”Acum câteva luni, aș fi avut ocazia să fiu selecționerul naționalei României, dar adevărul este că și atunci am simțit că trebuie mișcat ceva în fotbalul românesc. Pentru asta trebuia mai întâi demolată casa.

Aveam nevoie de un plan, care nu există. Ar fi trebuit făcută o investiție îngrozitor de mare, atât din punct de vedere mental, cât și fizic. Nu am vrut să fac asta, așa că rămân la nivel de club”, a declarat Ladislau Boloni, citat de sport.szekelyhon.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia - România 3-2
AntenaPLAY • 27 mart., 12:23
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia – România 3-2: „Ne aşteaptă vijelia la EURO”. Lucrul pozitiv remarcat
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Ce salariu are Ladislau Boloni la Metz. 
Ligue 1 • 21 mart., 14:17
Ce salariu are Ladislau Boloni la Metz. Românul, în top 10 cei mai bine plătiți antrenori din Ligue 1
Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia
Extra • 19 mart., 12:51
FOTO
Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia: „Nu e dureros, am dormit! Timpul nu iartă pe nimeni!”