Închide meniul

Lionel Messi renunţă la o avere pentru a semna cu FC Barcelona! Ce salariu îi oferă catalanii

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 5 mai 2023, 9:22

Lionel Messi renunţă la o avere pentru a semna cu FC Barcelona! Ce salariu îi oferă catalanii

Lionel Messi s-ar fi înţeles cu Al-Hilal

Lionel Messi, înainte de meciul cu Lorient, după care a fost suspendat / Profimedia Images

Lionel Messi renunţă la o avere pentru a semna cu FC Barcelona. Având în vedere problemele financiare majore, catalanii nu îşi permit să îi ofere lui Messi un salariu pe măsura numelui său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Barcelona i-a oferit lui Messi un salariu de 10 milioane de euro, informează digisport.ro, citându-l pe jurnalistul sportiv Fabrice Hawkins. Messi e gata să accepte contractul dacă Federaţia spaniolă de fotbal îşi va da acordul pentru această mutare.

Lista posibililor înlocuitori ai lui Lionel Messi la PSG

Messi e gata, astfel, să renunţe la sutele de milioane de euro pe an oferite de arabi, pentru a mai juca un an la Barcelona. După aceea va semna cu Al-Hilal.

S-a aflat cine se află pe lista posibililor înlocuitori ai lui Lionel Messi la PSG. Starul argentinian i-a anunţat deja pe oficialii de pe Parc de Princes că nu îşi va prelungi contractul. PSG caută un jucător care poate să acopere lipsa sud-americanului în sezonul viitor.

Trei staruri sunt pe lista celor de la PSG, pentru a face echipă cu Kylian Mbappe în atacul francezilor sezonul viitor.

Reclamă

Primul pe lista celor de la PSG este Victor Osimhen, anunţă mundodeportivo.com. Atacantul de la Napoli traversează un sezon de vis. El e golgheterul echipei care a cucerit titlul de campioană a Italiei. Osimhen a marcat şi în Udinese – Napoli 1-1, meciul de consfinţire a titlului.

Se pare că oficialii trupei lui Luciano Spalletti i-au stabilit şi preţul lui Victor Osimhen. 150 de milioane de euro trebuie să plătească oficialii de la PSG celor de la Napoli pentru atacantul nigerian.

Muani şi Leao pe lista lui PSG

Totodată, un alt posibil înlocuitor al lui Lionel Messi la PSG ar putea fi Randal Kolo Muani. Internaţionalul francez de la Frankfurt a impresionat în acest sezon, cu cele 21 de goluri marcate, şi încă 15 assist-uri acordate, în cele 41 de meciuri în care a jucat.

Reclamă 4 / 0/3

PSG va avea concurenţă serioasă dacă va vrea să-l transfere pe Kolo Muani, deoarece şi Real Madrid este interesată de serviciile acestuia, anunţă aceeaşi sursă citată mai sus.

Pe de altă parte, al treilea nume aflat pe lista francezilor de la PSG este Rafael Leao. Atacantul este unul dintre cei mai buni jucători de la AC Milan, traversând un sezon extrem de bun, motiv pentru care a intrat în atenţia parizienilor.

Lionel Messi a decis unde va juca din sezonul următor! PSG e istorie

Lionel Messi a decis unde va juca din sezonul următor! Dorit de FC Barcelona şi Al-Hilal, starul argentinian şi-a decis viitorul.

Potrivit forbes.com, care citează radioul spaniol Onda Cero, Lionel Messi a decis să semneze pentru un an cu FC Barcelona. După acest sezon, Messi va merge la Al-Hilal.

Formaţia arabă l-a tentat pe Messi cu un salariu uriaş. Argentinianul îşi doreşte să mai joace un sezon în tricoul echipei pentru care a făcut istorie, după care va merge în Arabia Saudită.

Lionel Messi va împuşca, astfel, doi iepuri dintr-o lovitură. Se va întoarce la FC Barcelona, unde îşi dorea să mai evolueze, şi îşi va asigura şi un salariu uriaş înainte de retragere.

Presa nota că soţia lui Lionel Messi, Antonella Rocuzzo, îşi dorea ca starul argentinian să se întoarcă la Barcelona.

Reclamă

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și