Închide meniul
NEWS ALERT

Lionel Messi şi-a decis viitorul! Oferta acceptată de starul argentinian, după ce a câştigat Cupa Mondială

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 decembrie 2022, 21:58

Lionel Messi şi-a decis viitorul! Oferta acceptată de starul argentinian, după ce a câştigat Cupa Mondială

Lionel Messi şi-a decis viitorul! Oferta acceptată de starul argentinian

Lionel Messi a câştigat Cupa Mondială / Profimediaimages

Lionel Messi şi-a decis viitorul după ce a devenit campion mondial cu naţionala Argentinei. Atacantul în vârstă de 35 de ani poate semna cu orice echipă de pe 1 ianuarie, când intră în ultimele şase luni de contract. Totuşi, Messi e decis să rămână la PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi a primit mai multe propuneri şi au apărut zvonuri că a fost convins pe David Beckham să îmbrace tricoul lui Inter Miami. Totuşi, cunoscutul jurnalist Fabrizio Romano anunţă că cel mai bun jucător de la Mondialul din Qatar va juca în continuare la liderul din Ligue 1.

Lionel Messi şi-a decis viitorul. Ce a ales starul Argentinei

Lionel Messi nu a acceptat niciodată propunerea venită de la Inter Miami şi nici nu a negociat cu Barcelona. Ambele cluburi au încercat să îl aducă, dar discuţiile nu au început.

PSG a încercat de mai multe luni, prin intermediul preşedintelui, conducerii şi antrenorului, să îi prelungească contractul. Acum, Messi a acceptat„, a dezvăluit Fabrizio Romano pe contul său de Twitter.

Reclamă

Încă de la startul Mondialului, Nasser Al-Khelaifi a dat de înţeles că nu se pune problema ca Messi să nu mai fie coechipier cu Kylian Mbappe sau Neymar. Preşedintele campioanei Franţei a declarat că o decizie finală în cazul starului argentinian va fi luată după încheierea turneului final.

Dacă ambele părţi vor dori prelungirea contractului, el va rămâne. Ne-am spus că vom vorbi după Cupa Mondială. Confirm de o mie de ori că Messi este fericit la club, are un sezon foarte bun. Cred că vrea să rămână”, a declarat Nasser Al-Khelaifi, conform rmcsport.com.

Lionel Messi a fost transferat de PSG la începutul sezonului trecut, de la Barcelona. Actuala stagiune a fost una de vis pentru sud-american, acesta reuşind să marcheze, doar pentru francezi, 12 goluri, în 19 partide. Are şi 14 pase decisive în toate competiţiile!

Reclamă 4 / 0/3

Ce a declarat Lionel Messi după ce a devenit campion mondial cu Argentina

Prima reacție a lui Lionel Messi după ce a devenit campion mondial cu Argentina a venit. Lionel Messi a anunțat că nu se va retrage din naționala Argentinei, cu care a cucerit cele mai importante două trofee în ultimii doi ani. Cupa Mondială vine după Copa America 2021.

Messi vrea să joace din postura de campion mondial. Asta după ce a fost declarat cel mai bun jucător al turneului, după cele 7 goluri marcate. El a devenit și jucătorul cu cele mai multe prezențe la Cupa Mondială.

E o nebunie. E frumos acest trofeu. Acesta este trofeul pe care l-am dorit toată viața mea. Este visul meu de când eram copil. Nu mă retrag de la naționala Argentinei. Vreau să joc în continuare din postura de campion.

Am suferit mult, dar am reușit. De-abia așteptăm să ajungem în Argentina să vedem ce nebunie va fi. E o nebunie că s-a întâmplat așa. Mi-am dorit foarte mult trofeul. Știam că Dumnezeu mi-l va da și acum mă bucur de el”, a spus Messi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și