Închide meniul

Prima reacţie a lui Ladislau Boloni după ce a retrogradat din Ligue 1 cu Metz! Ce a spus despre plecarea de la echipa franceză

Bogdan Stănescu Publicat: 2 iunie 2024, 22:49

Reclamă
Prima reacţie a lui Ladislau Boloni după ce a retrogradat din Ligue 1 cu Metz! Ce a spus despre plecarea de la echipa franceză

Prima reacţie a lui Ladislau Boloni după ce a retrogradat din Ligue 1 cu Metz!

Ladislau Boloni / Profimedia Images

Ladislau Boloni a oferit prima reacţie după ce a retrogradat din Ligue 1 cu Metz. Antrenorul român a părăsit dramatic prima ligă franceză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Metz – Saint-Etienne s-a terminat 2-2 (3-4 la general), după ce în retur Metz a condus cu 2-0. Camara (min. 17) şi Mikautadze (min. 25, penalty) au marcat pentru Metz, după ce în minutul 5 gazdele au rămas în 10 oameni.

Prima reacţie a lui Ladislau Boloni după ce a retrogradat din Ligue 1 cu Metz! Ce a spus despre plecarea de la echipa franceză

Papa Amadou Diallo a văzut cartonaşul roşu în startul partidei, transformând misiunea echipei lui Boloni într-una şi mai dificilă. Chiar şi aşa, elevii lui Boloni au marcat două goluri în prima repriză.

Saint-Etienne a înscris în minutul 35, prin Leo Petrot. În prelungiri, Ibrahima Wadji avea să le aducă victoria celor de la Saint-Etienne.

Ce ne-a lipsit azi? Un gol. A fost vorba de detalii, însă niște detalii care au făcut diferența. Nu voi face analiza acum pentru că în asemenea momente spui doar 50% din adevăr. Nu sunt prea multe de spus despre atitudinea jucătorilor mei, jos pălăria!

Reclamă
Reclamă 4

A fost un scenariu pe care nu îl anticipam. Trebuie să învățăm din ceea ce s-a întâmplat astăzi și să devenim și mai puternici.

Dacă a fost ultimul meu meci pe banca lui Metz? Voi merge în vacanță și vom vedea apoi”, a declarat Ladislau Boloni după meci, potrivit beinsports.com.

Ilie Dumitrescu, despre Boloni, după retrogradarea lui Metz: „Nu cred că va continua”

După eşecul suferit la baraj de către Ladislau Boloni, Ilie Dumitrescu s-a declarat convins că antrenorul român va pleca de la Metz, în această vară.

Reclamă

„Eu nu cred că va continua. N-a avut un buget de transferuri, nu prea a adus jucători, a mers pe mulți dintre cei cu care a promovat.

Loți Boloni poate ajunge doar la două echipe din Liga 1, la Craiova și la Rapid.

Îți trebuie putere financiară ca să îl aduci pe Boloni. Trebuie să ai buget de 5-600.000 de euro pentru Boloni”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Ce salariu are Ladislau Boloni la Metz

Jurnaliștii din Franța au aflat ce salariu are Ladislau Boloni la Metz. Tehnicianul român câștigă o sumă mare la formația din Ligue 1.

Totodată, francezii au realizat și un top al celor mai bine plătiți tehnicieni, iar românul se poate lăuda cu o poziție în acest clasament.

Potrivit informațiilor oferite de publicația franceză L’Equipe, salariile tuturor antrenorilor din Ligue 1 au fost dezvăluite.

În dreptul lui Ladislau Boloni apare cifra de 70.000 de euro pe lună, acest lucru punându-l pe poziția a 10-a, în topul celor mai bine plătiți tehnicieni din campionatul Franței.

Prima poziție este ocupată, în mod categoric, de Luis Enrique, antrenorul celor de la PSG. Acesta încasează, pe lună, suma de 923.500 de euro.

Înainte de numirea lui Edi Iordănescu la cârma naţionalei României, Ladislau Boloni a refuzat să devină selecţionerul reprezentativei noastre.

Eu nu am cum să nu ţin cont de ceea ce s-a întâmplat la Bucureşti (n.r. discuţiile cu Răzvan Burleanu), şi după Bucureşti. Tinând cont de aceste două lucruri pot să spun că nu îmi pare rău că am ales Metz. (n.r. Nu aveţi niciun regret?) Nu. Pentru a avea viitor, trebuie să ai prezent.

Mă concentrez pe prezent. Parcă aici (n.r. în Franţa) mă simţeam mai sigur pe picioare decât acasă. Aici sunt sigur că depind doare de munca mea. Sunt fericit că m-am întors în locul din care am plecat (n.r. ca antrenor)”, declara Ladislau Boloni pentru fanatik.ro.

 

 

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:39

Situaţie fără precedent în grupa României de la EURO 2024! Niciodată nu s-a mai întâmplat asta la o ediţie de Campionat European

0:38

„E bine că am scăpat cu 2-0!” Basarab Panduru, concluzie dură după meciul cu Belgia: „Nu e corect scorul!”

0:18

Edi Iordănescu, prima reacție după Belgia – România 2-0! Pronostic uriaș pentru fani: „Sunt sigur de asta!”

0:18

„Nu ne demoralizăm!” Radu Drăguşin, mesaj de luptă după Belgia – România 2-0: „Avem cele mai mari şanse să ne calificăm”

0:15

Nicolae Stanciu, discurs de căpitan după Belgia – România 2-0: „Sunt mândru de toţi colegii! Rezolvăm calificarea cu Slovacia!”

0:06

„România trebuie să sufere până la ultimul meci” Denis Drăguș, prima reacție după Belgia – România 2-0!

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid 5 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 6 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3
Citește și