Închide meniul

Lucian Rusandu l-a „copiat” pe Michael Oliver. Eliminarea lui Dussaut a avut un precedent în Premier League: „Vrea să apară la știri, arbitrul, nu-i așa?”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 martie 2022, 13:58

Lucian Rusandu l-a „copiat pe Michael Oliver. Eliminarea lui Dussaut a avut un precedent în Premier League: „Vrea să apară la știri, arbitrul, nu-i așa?

Lucian Rusandu, criticat dur de Gică Hagi

Mediafax Foto / Sebastian Tataru via Hepta

Arbitrul din Sfântu Gheorghe i-a dat două cartonaşe galbene pentru două intervenţii avute în decurs de 8 secunde. Mai întâi, Dussaut l-a ţinut pe Florin Tănase. Imediat după, l-a faultat şi pe Octavian Popescu. Lucian Rusandu l-a avertizat pentru fiecare intervenţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucian Rusandu l-a „copiat” pe Michael Oliver

Ion Crăciunescu a fost de părere că Rusandu a exagerat şi că era suficient un cartonaş galben.”Eliminarea este una dintre cele mai grele sancțiuni pe care un arbitru o poate da, iar când vorbim de două cartonașe galbene, trebuie să fii fără pic de îndoială că ambele faulturi impun o asemenea măsură. Din punctul meu de vedere, eu îi acordam doar un galben, nu mi s-au părut ambele intervenții că merită sancționate. Regulamentar, poți da două galbene la aceeași fază, da„, a declarat fostul mare arbitru pentru digisport.ro.

Luna trecută, brazilianul Martinelli a fost eliminat într-un mod similar de Michael Oliver. Atacantul de 20 de ani a văzut două cartonaşe galbene în decurs de cinci secunde, în disputa Wolverhampton – Arsenal, scor 0-1, din etapa a 24-a din Premier League.

„Centralul” l-a eliminat pe Martinelli pentru că, în aceeaşi fază, a oprit neregulamentar o repunere de la margine şi că l-a faultat pe Cinquinho. Antrenorul londonezilor a protestat violent pe marginea terenului, dar şi la conferinţa de presă.

Este prima dată când văd un cartonaș roșu, ca acesta, în cei 18 ani de când sunt în această ligă. Cred că trebuie să fii destul de dispus să dai un cartonaș roșu în această situație.

Reclamă

Avem nevoie de explicații… avem nevoie de explicații cu ce s-a întâmplat la VAR„, a răbufnit Mikel Arteta la finalul meciului.

Rio Ferdinand a avut şi el o reacţie vehementă. Legenda lui Manchester United nu a înţeles atunci decizia arbitrului de a-l elimina pe jucătorul „tunarilor”.

Reclamă 4 / 0/3

Vrea să apară la știri, arbitrul, nu-i așa? Este atât de dur! A primit primul cartonaş galben pentru că a încercat să oprească jocul. Dar al doilea avertisment, mai ales în aceeași secvență și fază de joc – pur și simplu nu cred că merita un alt cartonaș galben, nicio șansă!„, a precizat fostul mare fundaş.

Gică Hagi a dat de pământ cu Lucian Rusandu

„Regele” l-a făcut praf pe centralul Lucian Rusandu. Farul a reclamat un penalty neacordat şi a contestat eliminarea lui Dussaut.

Gustul amar a început la penalty. Ce să mai zic. E incredibil. N-am crezut că pot să văd așa ceva pe terenul de fotbal. Am încercat să surprindem, să fim mai buni ca adversarul. Un singur om a făcut diferența, din primul minut până în ultimul minut. E inadmisibil. Nu se poate. Așa ceva e… Nu am cuvinte. La ei n-a văzut deloc. A fost un singur protagonist, 100%, arbitrul.

Fotbalul e făcut din mici detalii. Am început repriza a doua extraordinar de bine, lucrurile mergeau bine și a venit arbitrul. Din punctul meu de vedere, am avut penalty neacordat. Ce să mai… Nu mai am cuvinte. Câte nu au fost? Eu nu evaluez arbitrul. Toată țara a văzut lucrul ăsta în seara asta.

Toată țara a văzut asemenea lucruri inadmisibile. Am mai pățit așa și la Sepsi. Vrem să ne vedem fiecare de meseria lui, să facem treabă, dar nu pot să tac când văd asemenea lucruri. Am spus ce am văzut toată țara. Vom vedea ce va fi. De mâine trebuie să vedem ce ne așteaptă. E greu. Ați văzut toți, e prea greu”, a spus Gică Hagi, după meci.

Citește și:
Recomandări
  • Lucian Rusandu l-a eliminat pe Damien Dussaut
  • Decizie similară luată de Michael Oliver în Premier League

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 20:30 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 0-0. Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Bară a lui Ganea în startul partidei 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! Vezi toate știrile
Citește și