Închide meniul

Marius Şumudică, show după CFR Cluj – FC U Craiova 3-2. „Am câştigat pentru că m-a dus bibilica! Mai încetaţi cu criticile!” Cum a sărit în braţele fanilor

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 17 iulie 2021, 0:17

Marius Şumudică, show după CFR Cluj – FC U Craiova 3-2. „Am câştigat pentru că m-a dus bibilica! Mai încetaţi cu criticile! Cum a sărit în braţele fanilor

Marius Şumudică, antrenor CFR Cluj

Hepta

Marius Şumudică a făcut show cu declaraţiile oferite la finalul meciului din prima etapă: CFR Cluj – FC U Craiova 3-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, după CFR Cluj – FC U Craiova 3-2. „Am câştigat pentru că m-a dus bibilica!”

Antrenorul campioanei a explicat că golul decisiv, marcat cu un sfert de oră înainte de final, a venit în urma schimbărilor tactice făcute de el.

„A intrat Păun în partea stângă, l-am mutat pe Petrila în dreapta. Iar Păun a centrat din stânga la golul lui Petrila. Astea sunt ale lui Şumudică! Am câştigat pentru că m-a dus bibilica! Mai încetaţi cu criticile!

Ce emoţii să ai, dacă ai câte 13-14 situaţii?! Mă uitam acum la statistică. Am avut peste 120 de atacuri, dintre care 89 periculoase! Echipa adversă a avut în jur de 60. Nu cred că se pune la îndoială victoria”, a declarat Marius Şumudică la Digi Sport.

Antrenorul lui CFR Cluj a atacat arbitrajul. „Am avut penalty clar ca lumina zilei.Trebuie făcut ceva cu VAR-ul ăsta. Şi FCSB a avut penalty, ieri, eu sunt un om corect. Îmi pare rău de Radu Petrescu, dar nu se poate. Făceam 2-2. Nu este normal”, a mai spus Şumi.

Reclamă

Marius Şumudică a sărbătorit cu fanii golul victoriei

Şumudică a fugit de pe banca de rezerve în momentul în care puştiul Claudiu Petrila a marcat golul victoriei. El s-a bucurat cu un grup de fani.

captură Digi Sport

CFR Cluj a învins-o cu 3-2 pe nou-promovata FC U Craiova în prima etapă a Ligii I, într-un meci care a avut loc în Gruia, pe terenul echipei campioane.

CFR Cluj a început în forţă şi a condus cu 2-0. Ciprian Deac (’10) şi Anas Tahiri (’12) au marcat într-un interval de doar trei minute.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii oltenilor au încercat să-i salveze debutul lui Adrian Mutu. Juan Bauza (’22) şi William Baeten (’33) au adus egalarea până la pauză. Adrian Petrila a stabilit scorul final (’75).

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului Vezi toate știrile
Citește și