Închide meniul
EXCLUSIV

Mihai Costea a ajuns în Liga 4. A semnat contractul cu ARO Câmpulung la terasă, în timp ce stătea la o cafea

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 septembrie 2022, 14:35

Mihai Costea a ajuns în Liga 4. A semnat contractul cu ARO Câmpulung la terasă, în timp ce stătea la o cafea

Mihai Costea a semnat cu ARO Câmpulung, echipă din Liga 4

Antena Sport

Mihai Costea a ajuns în Liga 4. A semnat cu ARO Câmpulung. Acesta a semnat contractul la o teresa în timp ce savura o cafea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Costea şi-a găsit o nouă echipă în România. Fostul jucător de la FCSB a ajuns în Liga 4.

Mihai Costea a ajuns în Liga 4. A semnat cu ARO Câmpulung

Mihai Costea nu a mai avut parte de o prezentare fastuoasă. Acesta a semnat contractul la o teresă, în timp ce savura o cafea. Ultima dată, Mihai Costea a jucat tot în Liga 4 , la Progresul Bucureşti.

Mihai Costea și-a făcut autocritica. Ce a spus despre perioada petrecută la FCSB

Fotbalistul care l-a costat pe Gigi Becali câte 36.000 de euro pentru fiecare gol marcat suspină după perioada petrecută în tricoul roș-albastru. A fost criticat dur de patron din cauza relației pe care a avut-o cu Daniela Crudu.

Reclamă

Mihai Costea a recunoscut că nu a mai ținut legătura cu latifundiarul din Pipera.

Cred că toți fotbaliștii și toți oamenii, în general, au regrete. Cred că puteam da mai multe fotbalului, puteam face mai multe. Și publicitatea negativă m-a tras înapoi, perioada cât am stat cu Daniela Crudu, nu prea-i convenea lui nea Gigi.

Aceste lucruri nu-ți fac bine ca fotbalist. Dar nu regret relația cu Daniela. De ce să o regret? Nu regret nimic din acest punct de vedere. Asta a fost să fie. Până la urmă, de la Steaua (n.r. FCSB) am plecat bine, în Dubai, unde am jucat ani buni.

Reclamă 4 / 0/3

N-am mai vorbit cu nea Gigi. Cred că nici dânsul nu ține legătura cu foștii jucători. Cu Adiță, fiul lui nea Adi, țin legătura. Vorbim des. Cam atât„, a declarat Mihai Costea pentru gsp.ro.

Gigi Becali s-a împotrivit atunci relației și i-a transmis un semnal de alarmă atacantului său. Acesta nici nu a vrut să-l asculte pe finanțator.

Băiatul ăsta trebuie să se trezească o dată dacă vrea să nu-şi ruineze cariera! Să o lase pe fata asta în pace, am înţeles că e o devoratorare de bărbaţi! El e un sportiv tânăr care trebuie să se gîndească la viaţa şi la serviciul lui. Cît timp va sta cu ea nu va fi fotbalist, s-o lase! Mai sunt femei pe lumea asta, nu trebuie să-ţi iei femeie de la televizor! Dacă o lasă, Mihai se va pune pe picioare„, declara, în 2011, Gigi Becali.

„Mai făceam și eu prostioare”. „Nilă” a ajuns să schimbe scutece

1.5 milioane de euro i-a plătit Gigi Becali lui Adrian Mititelu pentru Mihai Costea, în 2011. Nilă recunoaşte că a făcut greşeli care l-au costat cariera. Atacantul anunță că a învățat din deciziile eronate pe care le-a luat.

Cred că puteam să fac mult mai mult, părerea mea. Asta a fost să fie. Înainte eram şi eu mai tânăr, mai făceam şi eu prostioare, dar acum m-am schimbat„, a declarat atacantul de 33 de ani pentru AntenaSport.

Primii bani de la FCSB, 150.000 de euro, i-a dat pe o maşină de lux.

Aşa am simţit atunci… să îmi iau maşina respectivă. După aceea am mai avut încă 10 maşini„, a declarat Mihai Costea.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu Vezi toate știrile
Citește și