Închide meniul

Noi înregistrări scandaloase cu Florentino Perez. Preşedintele Realului i-a umilit pe Guti şi Figo: „Este un imbecil, ca o capră”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 iulie 2021, 10:20

Noi înregistrări scandaloase cu Florentino Perez. Preşedintele Realului i-a umilit pe Guti şi Figo: „Este un imbecil, ca o capră

Noi înregistrări scandaloase cu Florentino Perez

Abaca Press / Borja B Hojas/AlterPhotos/ABACA via Hepta

Florentino Perez a atacat pe toată lumea. Primii pe listă au fost Iker Casillas, Raul, Cristiano Ronaldo şi Jose Mourinho. Conducătorul vicecampioanei Spaniei a pus tunurile şi pe doi mijlocaşi care au obţinut rezultate remarcabile pe Santiago Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noi înregistrări scandaloase cu Florentino Perez

Florentino Perez nu şi-a explicat de ce, după ce s-a retras, Guti a fost angajat de cei de la Ser şi Cope pe postul de comentator.

Guti este un imbecil… ca o capră. El este cel mai mare duşman al său. Este un imbecil şi la fel sunt şi cei de la Cope. Îi va lăs în aer, nu va merge aşa ceva„, se aude pe înregistrare Florentino Perez, potrivit Mundo Deportivo.

Nici Luis Figo nu a scăpat de tirul de acuzaţii al preşedintelui de la Real Madrid. Portughezul care a câştigat două titluri în La Liga şi UEFA Champions League a fost făcut praf.

Reclamă

Figo este un jucător care distruge vestiarul. Este un fiu de ****, aşa cum a fost şi Raul. Cei mai răi au fost Figo şi Raul” a fost atacul lui Perez.

Florentino Perez, afirmații șocante despre Casillas și Raul

Casillas nu e portar de Real. Nu este! Nu a fost niciodată. Pentru mine, a fost cea mai mare dezamăgire. Oamenii îl adoră, vorbesc cu el, îl apără atât de mult… Dar e unul dintre marii escroci. El și Raúl, cei mai mari escroci ai Madridului. Raúl, primul, Casillas, al doilea.

Am o imagine oribilă despre fotbaliști. Sunt foarte egoiști. Nu poți să te bazezi pe ei. Cei care o fac, greșesc”, a spus Florentino Perez în urmă cu 15 ani.

Reclamă 4 / 0/3

Raul și Casillas au petrecut fiecare câte 16 ani la Real Madrid. Nici unul dintre ei nu a avut ocazia să-și ia rămas bun de la club așa cum se cuvinte, fiind alungați pe ușa din spate de Florentino Perez.

De altfel, Raul este și motivul pentru care Perez a demisionat de la președenția clubului în 2006. A revenit ulterior la conducere trei ani mai târziu.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și