Închide meniul

Noi înregistrări scandaloase cu Florentino Perez. Preşedintele Realului i-a umilit pe Guti şi Figo: „Este un imbecil, ca o capră”

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 iulie 2021, 10:20

Reclamă
Noi înregistrări scandaloase cu Florentino Perez. Preşedintele Realului i-a umilit pe Guti şi Figo: „Este un imbecil, ca o capră

Noi înregistrări scandaloase cu Florentino Perez

Abaca Press / Borja B Hojas/AlterPhotos/ABACA via Hepta

Florentino Perez a atacat pe toată lumea. Primii pe listă au fost Iker Casillas, Raul, Cristiano Ronaldo şi Jose Mourinho. Conducătorul vicecampioanei Spaniei a pus tunurile şi pe doi mijlocaşi care au obţinut rezultate remarcabile pe Santiago Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noi înregistrări scandaloase cu Florentino Perez

Florentino Perez nu şi-a explicat de ce, după ce s-a retras, Guti a fost angajat de cei de la Ser şi Cope pe postul de comentator.

Guti este un imbecil… ca o capră. El este cel mai mare duşman al său. Este un imbecil şi la fel sunt şi cei de la Cope. Îi va lăs în aer, nu va merge aşa ceva„, se aude pe înregistrare Florentino Perez, potrivit Mundo Deportivo.

Nici Luis Figo nu a scăpat de tirul de acuzaţii al preşedintelui de la Real Madrid. Portughezul care a câştigat două titluri în La Liga şi UEFA Champions League a fost făcut praf.

Reclamă
Reclamă 4

Figo este un jucător care distruge vestiarul. Este un fiu de ****, aşa cum a fost şi Raul. Cei mai răi au fost Figo şi Raul” a fost atacul lui Perez.

Florentino Perez, afirmații șocante despre Casillas și Raul

Casillas nu e portar de Real. Nu este! Nu a fost niciodată. Pentru mine, a fost cea mai mare dezamăgire. Oamenii îl adoră, vorbesc cu el, îl apără atât de mult… Dar e unul dintre marii escroci. El și Raúl, cei mai mari escroci ai Madridului. Raúl, primul, Casillas, al doilea.

Am o imagine oribilă despre fotbaliști. Sunt foarte egoiști. Nu poți să te bazezi pe ei. Cei care o fac, greșesc”, a spus Florentino Perez în urmă cu 15 ani.

Reclamă

Raul și Casillas au petrecut fiecare câte 16 ani la Real Madrid. Nici unul dintre ei nu a avut ocazia să-și ia rămas bun de la club așa cum se cuvinte, fiind alungați pe ușa din spate de Florentino Perez.

De altfel, Raul este și motivul pentru care Perez a demisionat de la președenția clubului în 2006. A revenit ulterior la conducere trei ani mai târziu.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:27

Duel românesc în primul tur al WTT Star Contender Bangkok 2024, live în AntenaPLAY. Bernadette Szocs, direct în turul 2

10:56

Noutăţile din sport ale lunii iulie, în AntenaPLAY

10:47

Lovitura primită de Brazilia, înaintea sfertului de finală cu Uruguay, de la Copa America

10:40

Presa maghiară a făcut praf naţionala lui Edi Iordănescu, după România – Olanda 0-3: „Teribil de slabi”

9:35

Presa din Olanda recunoaşte că un jucător al lui Ronald Koeman ar fi trebuit eliminat: „E de roşu, intervenţie de rugby”

9:03

Ilie Dumitrescu a anunţat care e antrenorul care va duce România la Campionatul Mondial din 2026: „E omul ideal”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și