Închide meniul

„Nu suntem magi!” Anunţul făcut de şefii lui PSG despre Lionel Messi. „Vânzările au fost fenomenale”

Reclamă

Publicat: 19 august 2021, 10:40 / Actualizat: 21 martie 2023, 15:59

„Nu suntem magi! Anunţul făcut de şefii lui PSG despre Lionel Messi. „Vânzările au fost fenomenale

Lionel Messi a provocat "vânzători fenomenale" de tricouri, dar şefii lui PSG au contrazis cifrele vehiculate de presa din Franţa

Profimedia

Anunţul făcut de şefii lui PSG despre Lionel Messi. PSG susţine că încă este departe de a vinde un milion de tricouri cu numele lui Lionel Messi, dar a transmis că „vânzările au fost fenomenale”. „Nu am anticipat! Înţelegerea a fost făcută foarte repede”, au mai spus şefii de pe Parc de Princes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu suntem magi!” Anunţul făcut de şefii lui PSG despre Lionel Messi

Fabien Allegre, director comercial al clubului PSG, asigură că, deşi vânzarea tricourilor inscripţionate cu numele vedetei Lionel Messi este spectaculoasă, „este o nebunie” să se vorbească despre astfel de numere, informează mundideportivo.com, citat de news.ro.

De curând a apărut o informaţie, potrivit căreia vânzarea noilor tricouri ale lui Leo Messi după transferul la PSG a depăşit 800.000 de unităţi în câteva zile.

Potrivit L’Equipe, directorul comercial al PSG neagă cu tărie că numerele vehiculate ar fi corecte şi asigură că gruparea pariziană este departe de a le atinge.

„Este o nebunie să vorbim despre astfel de numere. Da, tendinţa vânzărilor a fost fenomenală (cea mai bună lansare din toate timpurile), dar suntem departe de milionul de tricouri vândute. Înţelegerea cu Messi a fost făcută foarte repede, nu este ceva ce am fi putut anticipa. Desigur, am fost rapizi, dar are mai mult de-a face cu timpii de fabricaţie ai partenerului nostru. Fie că este vorba de Nike, Adidas sau Puma, toţi au aceeaşi abordare în ceea ce priveşte producţia şi cantitatea de tricouri care sunt puse pe piaţă. Nu suntem magi”, a declarat el.

Reclamă

Cât costă un tricou al lui PSG cu numele lui Messi

Tricourile cu numele lui Messi şi cu numărul 30 pe care-l va purta la vicecampioana Franţei se vând cu preţuri cuprinse între 115 euro şi 165 de euro.

Deşi pe site-ul clubului PSG preţul tricoului este stabilit la 158 euro, în magazin preţul variază. O replică normală a tricoului, numită „tricou de stadion”, costă 115 euro cu totul inclus: numele lui Messi, numărul 30 şi fie emblema de Ligue 1, fie cea de Liga Campionilor.

Cei care doresc să poarte echipamentul pe care îl folosesc jucătorii vor trebui să cumpere „tricoul de meci”. Acesta este mai scump, 165 de euro, odată ce sunt adăugate adăugate numele, numărul şi una dintre emblemele competiţiei.

Reclamă 4 / 0/3

Messi, show la antrenamente înaintea debutului la PSG

La scurt timp după prezentarea lui Messi, mai multe surse din presa franceză au anunţat că PSG a vândut peste 800.000 de tricouri cu numele starului argentinian în doar 24 de ore.

În acest scenariu, clubul ar fi încasat 132 de milioane de euro, o sumă mai mare decât salariile lui Messi pentru trei ani de contract.

Pentru că este în urmă cu pregătirea fizică, Messi încă nu a debutat la PSG. El a făcut însă show la antrenamente alături de Neymar şi Mbappe.

PSG, avertizată de Thierry Henry

Thierry Heny, fostul mare atacant al lui Arsenal şi Barcelona, îl consideră pe Lionel Messi un fotbalist cu puteri supraomeneşti, dar o avertizează pe PSG că primeşte prea multe goluri şi că îi lipseşte echilibrul între atac şi apărare.

”Toată lumea vorbește despre marii jucători, despre cei din atac, dar e nevoie de echilibru. Eu am jucat la Barcelona într-o mare echipă, dar toți au uitat că acea echipă nu primea multe goluri.

Iar echipele care nu încasează multe goluri, sunt mai aproape de trofee, e valabil și în Champions League.

Reclamă

E mai ușor când ai fotbaliști supraoameni, dar eu cred că PSG primește prea ușor goluri și prea multe pentru gustul meu”, a declarat Thierry Henry, citat de spaniolii de la as.com.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia Vezi toate știrile
Citește și