Închide meniul

Octavian Popescu i-a exasperat pe adversari! „A trecut printre nouă jucători! Era singur şi a trecut de toţi!”

Reclamă

Publicat: 9 august 2021, 8:29

Octavian Popescu i-a exasperat pe adversari! „A trecut printre nouă jucători! Era singur şi a trecut de toţi!

Octavian Popescu ar fi luat permisul de conducere din prima

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES vie Hepta

Octavian Popescu a avut nevoie de doar şapte minute pentru a decide meciul din etapa a 4-a a campionatului. El a reuşit golul victoriei la scurt timp după ce a intrat pe teren, cu un şut excelent, lângă bară, de la marginea careului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu i-a exasperat pe adversari! „A trecut printre nouă jucători

„Octavian Popescu trece prin 9 jucători. Era singur și a trecut de toți. E un copil cu calitate, dar eram toți în zonă. Așa a fost și cu Farul, Pitu a trecut printre toți”, a spus Mihai Teja pentru Telekom Sport, la după FCSB – Gaz Metan 2-1.

Teja regretă că nu a reuşit să-şi învingă fosta echipă.

„Băieții au făcut un meci bun, dar așa e mereu. Jucăm bine, dar pierdem. Așa a fost și anul trecut. În minutul 75 simțeam că putem câștiga. Atunci când încerci să tragi la poartă din afara careului, e greu cu FCSB”, a mai spus Mihai Teja.

Octavian Popescu a marcat pentru că a fost stresat

Octavian Popescu a avut o explicaţie inedită după reuşita cu Gaz Metan. El spune că a fost stresat pentru că nu îi ieşea jocul şi de aceea a prins încredere.

Reclamă

„Sunt foarte fericit că mi-am ajutat echipa, cu toate că am intrat în minutul 70. Am fost foarte stresat. Poate şi de asta. Dar sunt fericit că am marcat.

Am prins mai multă încredere de când am stat stresat săptămâna asta pentru că nu-mi merge jocul.

Am făcut suporterii fericiţi, aşteptăm meciul cu Rapid. Sper să fie cât mai mulţi fani, de-ai noştri, normal, şi să câştigăm„, a spus Octavian Popescu.

Reclamă 4 / 0/3

Octavian Popescu, al 5-lea gol pentru FCSB

Puştiul de 18 ani al lui FCSB a fost titular în primele trei etape ale campionatului, dar cu Gaz Metan a început ca rezervă.

El are două goluri marcate în actualul sezon din Liga 1. În total, Popescu a ajuns la 5 reuşite în tricoul lui FCSB, pentru care a dat şi 8 pase de gol.

Recomandări
  • Octavian Popescu are 18 ani
  • El a marcat golul victoriei în FCSB – Gaz Metan 2-1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și