Închide meniul

Pablo Cortacero, sub lupă și în Spania! Ce spune presa iberică despre omul de afaceri: ”Dinamo de Granada, un haos total”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 31 decembrie 2020, 15:45

Pablo Cortacero, sub lupă și în Spania! Ce spune presa iberică despre omul de afaceri: ”Dinamo de Granada, un haos total”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Pablo Cortacero le-a oferit un răspuns de tip ”proxima semana” și jurnaliștilor din Spania

Cortacero a fost în România pe 21 decembrie, atunci cânda reușit să preia din nou controlul la Dinamo după o Adunare Generală a Acționarilor în care și-a reintrodus oamenii în peisaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, spaniolul a provocat și un scandal, unul dintre oamenii săi de pază lovind un suporter din programul DDB și făcându-i pe aceștia să se strângă la hotelul unde oficialii ”câinilor” au birourile.

Dispărut complet din peisaj încă din acel moment, Cortacero este de negăsit până și pentru presa din Spania.

Pablo Cortacero, ”dispărut în acțiune” în Spania

Publicația ”Ideal” din Granada, zona în care omul de afaceri s-a născut, este la curent cu situația groaznică de la Dinamo și i-a dedicat multe pagini echipei pe care au numit-o ”Dinamo de Granada”.

Andaluzii sunt dezamăgiți de modul în care un om din regiunea lor a putut să se poarte cu o echipă profesionistă de fotbal și au descris contextul drept ”un haos total”.

Reclamă

După multe eforturi, se pare că jurnaliștii spanioli au reușit în sfârșit să ia legătura cu Pablo Cortacero, care le-a răspuns scurt:

”Da, am trimis o sumă de bani pe 21 decembrie. Au fost unele probleme”. Linia telefonică s-a întrerupt apoi, iar ”patronul” de la Dinamo nu a mai dat niciun semn de viață, conform celor raportate de gsp.ro

Anul trece, problemele rămân! O nouă promisiune a lui Pablo Cortacero

Pablo Cortacero a făcut recent o majorare de capital la Dinamo, dar până în prezent nu s-a ținut de promisiune, iar jucătorii și angajații clubului sunt neplătiți. Reprezentantul grupului de investiții care a preluat echipa în vară a făcut o nouă amânare.

Reclamă 4 / 0/3

Cortacero a anunțat inițial că 1,5 milioane de euro vor intra în club până la sfârșitul anului, însă banii sunt pierduți pe drum, după cum anunță doardinamo.ro. Singurii bani care au intrat până în prezent în club sunt doar cei strânși de suporteri.

Din câte se pare, Cortacero a anunțat faptul că banii vor intra pe 12 ianuarie. Tot atunci va reveni și el în România. Dacă nu se va întâmpla acest lucru, spaniolul pare dispus să le cedeze din acțiuni fanilor.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” Vezi toate știrile
Citește și