Închide meniul

Paul Anton, şocat de plecarea lui Gigi Mulţescu. "Cum adică şi-a dat demisia?". Reacţia de necrezut a mijlocaşului lui Dinamo

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 aprilie 2021, 18:25

Paul Anton, şocat de plecarea lui Gigi Mulţescu. "Cum adică şi-a dat demisia?". Reacţia de necrezut a mijlocaşului lui Dinamo

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Paul Anton, surprins de anunţul făcut de Gigi Mulţescu

Paul Anton a rămas şocat în momentul în care a aflat că Mulţescu nu va sta pe bancă în meciul pe care "câinii" îl vor juca vineri, tot cu Astra, în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paul Anton nu se aşteapta ca Gigi Mulţescu să îşi dea demisia de la Dinamo

"Cum adică şi-a dat demisia? Nu ştiam, m-aţi luat prin surprindere. În vestiar nu s-a discutat despre tema asta. Nu s-a pus problema. Dânsul este antrenorul nostru, nu ştiu ce să comentez. 

E o perioadă grea, o perioadă confuză, dar la final sperăm să terminăm cu bine, să ne salvăm şi de ce nu să fim în finala Cupei. Trebuie să rupem acest ghinion", a declarat Paul Anton după Astra – Dinamo 1-0.

Dinamoviştii au pierdut ultimele cinci meciuri din toate competiţiile. Mulţescu a cedat şi a anunţat că nimic nu îl mai poate opri să plece de la club.

"Eu o să îmi pun demisia pe cale amiabilă cu conducerea. Nu am anunţat jucătorii. Eu am vrut de meciul trecut, numai că venea meciul ăsta la câteva zile şi nu aveam dreptul să provoc valuri. Echipa avea nevoie de linişte şi mi-am retras demisia. 

Reclamă

Nu mai există cale să mă răzgândesc, acum nu. Este un cumul de factori. Mă opresc aici! Îmi pare rău şi îmi cer scuze că nu am putut mai mult. Din păcate nici eu nu am fost foarte bine ajutat. Am făcut maximum", a fost reacţia lui Mulţescu după eşecul cu Astra.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:26 LIVE SCOREUTA – Oţelul 3-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu! Arădenii fac spectacol pe final 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și