Închide meniul
VIDEO

Pele și Diego Maradona, momente de magie într-un platou de televiziune! „Este un vis de-al meu!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 decembrie 2022, 20:03

Pele și Diego Maradona, momente de magie într-un platou de televiziune! „Este un vis de-al meu!

Pele și Diego Maradona, momente de magie într-un platou de televiziune!

Pele, alături de Diego Maradona / Profimedia

Au reapărut pe internet imagini memorabile cu legendarii Pele și Diego Maradona, care au oferit momente de magie într-un platou de televiziune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În 2005, Pele și Maradona au fost invitații unei emisiuni de gală și au făcut show în platou. Diego l-a invitat pe brazilian la câteva pase cu capul. „Un vis de-al meu este să joc pase cu tine”, au fost cuvintele argentinianului. Ceea ce a urmat a încântat pe toată lumea!

Pele și Diego Maradona, momente de magie într-un platou de televiziune!

Diego Maradona a decedat pe 25 noiembrie 2020, la vârsta de 60 de ani, din cauza unei insuficiențe cardiace acute.

De cealaltă parte, Pele, în vârstă acum de 82 de ani, este internat în spital cu grave probleme de sănătate, după ce a fost diagnosticat cu cancer la colon.

Reclamă

Pele, înconjurat de toată familia la spital

Kely Nascimento a publicat o fotografie în care sunt surprinși șase membrii ai familiei lui Pele, toți fiind la spital, alături de marele fotbalist. Fiica legendei Selecao a transmis și un mesaj emoționant, prin care le mulțumește medicilor care îl îngrijesc pe tatăl ei, dar se declară și recunoscătoare pentru susținerea primită de la fanii din întreaga lume.

„Avem mereu multe lucruri pentru care trebuie să fim recunoscători, chiar şi petrecând Crăciunul în spital suntem conştienţi de privilegiul de a fi într-un spital ca acesta.

Să îl vedem pe tatăl noostru tratat de aceşti profesionişti, super competenţi şi extrem de afectuoşi. Nu uităm niciun moment de acest privilegiu.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar şi în tristeţe, trebuie să fim recunoscători. Să mulţumim pentru că suntem împreună, să vă mulţumim pentru toaată dragostea voastră, să vă mulţumim pentru că putem fi aici acum cu el.

Crăciun fericit. Multă sănătate, multă dragoste, multă bucurie, multe râsete şi multă pasiune, astăzi şi pentru totdeauna, pentru voi toţi.

Încă o noapte împreună cu el”, a fost mesajul postat de Kely Nascimento, pe contul oficial de Instagram.

Pele, mesaj tulburător după ce Diego Maradona a murit

Pele şi Diego Armando Maradona au fost consideraţi de întreaga lumea a fotbalului cei mai buni jucători din istorie.

„Am pierdut un mare prieten şi lumea a pierdut o legendă. Într-o zi, sper că vom putea juca fotbal împreună, în ceruri”, a fost reacţia triplului campion mondial.

Pele și Diego Maradona împart şi premiul pentru Fotbaliştii secolului trecut.

Reclamă
Recomandări
  • Pele și Diego Maradona, momente de magie într-un platou de televiziune
  • Imagini memorabile: „Este un vis de-al meu!”

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și