Închide meniul
Video

Belarus – România LIVE VIDEO | Imagini de la antrenamentul oficial al naţionalei. Cum arată terenul înainte de meci

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 11 octombrie 2023, 22:32

Belarus - România LIVE VIDEO | Imagini de la antrenamentul oficial al naţionalei

Captura AntenaSport

Belarus – România LIVE VIDEO | Naţionala a efectuat miercuri seară antrenamentul oficial înainte de meciul cu Belarus de mâine. Belarus – România e LIVE EXCLUSIV pe Antena 1 şi în AntenaPLAY joi, de la 21:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gazonul nu se află într-o stare prea bună, a şi fost udat în timp ce jucătorii se antrenau, dar tricolorii sunt optimişti că vor trece peste acest obstacol. Atmosfera a fost una bună în sânul naţionalei la antrenamentul oficial. Jucătorii au glumit şi s-au simţit foarte bine.

Belarus – România LIVE VIDEO | Imagini de la antrenamentul oficial al naţionalei

Antrenamentul oficial s-a încheiat în jurul orei 21:30. „Echipa națională a României a efectuat în această seară antrenamentul oficial înainte de meciul cu Belarus. Ședința de pregătire a durat 60 de minute, conform regulamentului, și a fost ultimul prilej de a pune la punct strategia pentru mâine seară. Din păcate, gazonul se prezintă în condiții proaste, având multe zone în care iarba s-a stricat și a fost pus nisip”, a scris frf.ro.

Selecţionerul Edi Iordănescu a transmis că terenul pe care se va disputa meciul de mâine reprezintă o lipsă de respect pentru naţionala noastră.

O nouă dublă, o nouă dublă importantă pentru calificarea echipei naționale la un turneu final. Sper să fim pregătiți mâine, la meciul cu Belarus, iar apoi avem 2 zile să pregătim meciul cu Andorra.

Reclamă

Am trecut peste multe obstacole, în această campanie am avut parte de provocări, nu vreau să reamintesc, dar nu a fost un drum ușor. Suntem pregătiți pentru orice.

Terenul ne nemulțumește foarte tare, consider că nu este o formă de respect pentru echipa națională a României. Avem nevoie să jucăm pe terenuri bune, vorbim de o campanie de calificare la EURO, aveam nevoie de o suprafață decentă, dar trebuie să arătăm bărbăție, tărie, spirit, să depășim și acest obstacol, să punem în valoare mai bine mijlocele pe care le avem și să atragem cele 3 puncte în clasament.

Edi Iordănescu: „Terenul ne nemulțumește foarte tare, nu este o formă de respect pentru naţională”

Tot timpul am ținut cont de detalii, știm că detaliile sunt capitale în anumite momente. În Kosovo am schimbat ceva, chiar în primul 11. Suprafața de aici nu este ok pentru un joc internațional. Ținând cont că se joacă și fără spectatori era totuși la îndemână ca meciul să se mute pe alt teren. Sunt total nemulțumit, dar nu vreau ca mesajul meu să fie înțeles greșit de către echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Noi avem drumul nostru, e un statut pe care l-am creat, suntem într-o situație avantajoasă nouă pentru că am muncit pentru asta. Băieții au dat tot ce era mai bun, terenul nu poate să ne oprească din drumul pe care îl avem. Trebuie să aducem cele 3 puncte, indiferent de modul în care o facem”, a spus Edi Iordănescu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Belarus – România LIVE VIDEO | „Finala” cu Belarus, arbitrată de o brigadă norvegiană! Cine va fi la centru

Belarus – România LIVE VIDEO | Meciul naţionalei de la Budapesta va fi condus de la centru de norvegianul Espen Eskas. Belarus – România e transmis în direct joi, 12 octombrie, de la 21:45 pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Arbitri asistenţi au fost desemnaţi Jan Erik Engan şi Isaak Elias Bashevkin, iar al patrulea oficial va fi Kristoffer Hagenes.

Germanul Edgar Steinborn va fi observator pentru arbitri, iar delegat UEFA a fost nominalizat turcul Alpaslan Kavas.

Eskas (35 ani) a condus, pe 8 iulie, finala Campionatului European Under-21, găzduit de Georgia şi România, câştigată de Anglia cu 1-0 în faţa Spaniei, la Batumi.

Scandinavul a fost rezervă la meciul câştigat de naţionala de fotbal Under-21 a României cu 2-1 în faţa Ungariei, pe 27 martie 2021, în Grupa A a Campionatului European de tineret 2021, pe Stadionul Uj Bozsik din Budapesta, relatează agerpres.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! Vezi toate știrile
Citește și