Închide meniul

Cristiano Ronaldo are ambiții uriașe la 37 de ani! Mesajul războinic transmis după ce a ajuns la 60 de hat-trick-uri în carieră

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 aprilie 2022, 18:59

Cristiano Ronaldo are ambiții uriașe la 37 de ani! Mesajul războinic transmis după ce a ajuns la 60 de hat-trick-uri în carieră

Cristiano Ronaldo e golgheterul lui Manchester United

Profimedia

Cristiano Ronaldo (37 ani) țintește tot mai sus după ce a marcat un hat-trick în Manchester United – Norwich 3-2. Starul portughez a transmis care sunt ambițiile sale, după o nouă performanță uriașă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a ajuns la 60 de „triple” în cariera de profesionist, 50 la echipele de club și 10 la naționala Portugaliei.

Cristiano Ronaldo țintește tot mai sus

Starul portughez nu mai marcase pentru United de mai bine de o lună, de la hat-trick-ul cu Tottenham de pe 12 martie. Dar Ronaldo i-a redus la tăcere pe contestatari cu o prestație de cinci stele și a transmis un mesaj clar.

”30 hat-trick-uri înainte de 30 de ani și 30 după 30 de ani. E timpul să dezechilibrăm balanța”, a transmis CR7, care este cel mai bun marcator din istoria fotbalului.

Reclamă

CR7, gest emoționant după hat-trick-ul din Manchester United – Norwich 3-2

Cristiano Ronaldo a marcat trei goluri în meciul Manchester United – Norwich 3-2 și a făcut un gest emoționant la finalul partidei.

Cristiano Ronaldo i-a făcut cadou mingea de meci unui puși din academia lui United, Alejandro Garnacho, convocat în premieră la în lotul echipei de seniori. Puștiul i-a mulțumit starului lusitan printr-o postare pe Instagram. „Cel mai bun din toate timpurile, Cristiano!”, a scris Garnacho.

Grație „triplei” lui Ronaldo, Manchester United încă visează la un loc de UEFA Champions League. „Diavolii” au 54 de puncte, la trei lungimi în spatele lui Tottenham, echipa de pe locul al patrulea.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  1. Cristiano Ronaldo are ambiții uriașe la 37 de ani
  2. Mesajul războinic transmis după ce a ajuns la 60 de hat-trick-uri în carieră
  • Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae
  • Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!”
  • Cine va fi golgheterul Ligii 1?

    Vezi rezultatele

    Loading ... Loading ...
    Reclamă
    Citește și:
    Ultimele știri
    23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
    Citește și